تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

جزئیات آزمون وكالت 93 و ظرفیت پذیرش کارآموز


تاریخ :    ۱۳۹۳/۱۱/۶     بازدید :    ۲۴۵۶

جزئیات آزمون وكالت 93 و ظرفیت پذیرش کارآموز 

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی آزمون وکالت

برای تماس با مشاورین ما تنها با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره  9099071613  تماس بگیرید.

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

 
جزئیات آزمون وكالت 93 و ظرفیت پذیرش کارآموز  
 
 
 
  -

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا)، از ثبت‌نام آزمون ورودي کارآموزي وکالت سال جاری، از اواسط مهرماه خبر داد و خاطرنشان ساخت: آزمون وکالت سال جاری همانند سال‌های گذشته در آذرماه برگزار می‌شود. روز دقيق برگزاری آزمون نيز تاکنون تعیین نشده است و نیاز به رایزنی‌های لازم و تکمیلی با سازمان سنجش آموزش کشور دارد.
بهمن کشاورز در گفتگو با خبرنگار بازارکار، با بیان این مطلب، افزود: فرایند برگزاری آزمون وکالت سال جاری تا حد بسیار زیادی همانند سال گذشته است و تغییر محسوسی صورت نگرفته است.

■ میزان پذیرش کارآموز وکالت در سال جاری
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) به میزان پذیرش کارآموز وکالت در سال جاری اشاره کرد و گفت: هنوز آمارها در این زمینه نهایی نشده است، زیرا تعدادی از کانون‌ها تاکنون آمار خود را اعلام نکرده‌اند.
بهمن کشاورز با بیان اینکه «میزان جذب کارآموز وکالت سال 93 تا پایان هفته جاری نهایی می‌شود»، تصریح کرد: کمیسیون موضوع تبصره ماده یک قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری در اغلب کانون‌ها تشکیل شده و تعداد پذیرش کارآموز وکالت در این کانون‌ها مشخص شده است. این کمیسیون اما در برخی از کانون‌ها تاکنون تشکیل نشده و به همین دلیل تعداد کارآموزان مورد پذیرش آنها نیز مشخص نشده است.
وی افزود: تعداد پذیرش کارآموز وکالت در کلیه کانون‌هـــا به احتمال قریب به یقین تا پایان هفته جاری مشخص می‌شود و به تبع آن مجموع کارآموزان وکالت مورد پذیرش در سال جاری تعيين خواهد شد.
کشاورز در پاسخ به این سوال که «بر اساس اعلام کانون‌هایی که تاکنون میزان پذیرش کارآموزان خود را در سال جاری اعلام کرده‌اند، میزان پذیرش سال جاری چه تفاوتی با سال گذشته داشته است»؟ گفت: آمارهای اعلام شده بسیار نزدیک به آمارهـــــای سال گذشته است و خیلی تغییر نکرده است. بنابراین به نظر می‌رسد میزان پذیرش کارآموز وکالت در سال جاری، بسیار نزدیک به تعداد پذیرش سال گذشته باشد.

■ تغييرات آزمون وكالت
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران، با تاکید بر اینکه «مبنای عمل در ارتباط با تغییرات آزمون ورودي کارآموزي وکالت سال جاری، مصوبات بیست و دومین همایش اتحادیه در مشهد است»، خاطرنشان ساخت: از جمله مصوبات این همایش مربوط به سن داوطلبان شرکت در آزمون ورودی کارآموزی وکالت بود. در اين بخش با توجه به ضوابط مقرر در خصوص حداقل سن دارندگان پروانه وکالت، مقرر شد اشخاص زیر ســـن ۲۵ سال نیز، با رعایت بقیه شرایط، حق شرکت در آزمون را داشته باشند و لکن در زمان صدور پروانه وکالت باید داراي ۲۵ سال تمام باشند. این اشخاص در طول دوره کارآموزی، در حد تکالیف قانونی موظف به انجام کارآموزی وکالت هستند.
وي به تعيين‌تكليف وضعیت نظام وظیفه بورسیه‌های دانشگاه‌ها و نخبگان اشاره كرد و گفت: در همايش مشهد همچنين مصوب شد، کارآموزانی که برای ادامه تحصیل بورسیه می‌شوند یا نخبه شناخته می‌شوند صدور پروانه وکالت برای آنها منوط به روشن شدن وضعیت پایان خدمت‌شان است.
كشاورز به نصاب پذیرش ایثارگران در آزمون ورودي كارآموزي وكالت سال جاري اشاره كرد و گفت: منظور از ایثارگران کسانی هستند که داوطلبانه در جبهه‌ها حضور داشته‌اند. در همايش مشهد بعد از بحث و بررسی وضعیت فعلی مقرر شد، ایثار گران بایــــد ۷۰ درصد امتیاز آخرین پذیرفته‌شده سهمیه آزاد را کسب كنند.

■ قانون جدید آئین دادرسی کیفری مبنای آزمون وکالت 93 است
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) گفت که قانون جدید آئین دادرسی کیفری مبنای طرح سوال در آزمون وکالت سال 93 است.
بهمن کشاورز، اظهار داشت: طبق مصوبه همایش اسکودا در مشهد، قرار شد که سوالات آزمون وکالت سال 93 براساس قانون جدید آئین دادرسی کیفری - که از آبان‌ماه لازم الاجرا است- طرح شود.
وی ادامه داد: بنابراین تکلیف داوطلبان و اتحادیه روشن شد و در این مورد ابهامی وجود ندارد.
وی افزود: یکی از اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفته بود که قانون آئین دادرسی کیفری در سال 1394 اجرایی می‌شود که این گفته باعث ایجاد ابهام در اذهان داوطلبان و مراجعات و تلفن‌های بی شمار به اسکودا شد.
کشاورز ادامه داد: از آنجا که مطلب از جانب یکی از مقامات مسئول و دست‌اندرکار عنوان شده بود، ناچار با قید فوریت اکید از کانون‌های 23 گانه کشور استعلام کردیم که آیا کماکان به طرح سوالات از قانون جدید آئین دادرسی کیفری اعتقاد دارند یا ترجیح می‌دهند سوالات آزمون وکالت 93 از قانون فعلی آئین دادرسی کیفری طرح شود؟
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) در ادامه با بیان این‌که «از کانون‌های بیست و سه گانه، 18 کانون دادگستری کتبا با استدلال اعلام کردند که مصوبه همایش مشهد را لازم الاجرا می‌دانند» گفت: دو کانون نیز اعلام کردنـــد تابع نظر اکثریت هستند و یک کانون دادگستری هم ابتدا طرح سوال از قانون فعلی آیین دادرسی کیفری را مرجح می‌دانست و سپس طرح سوال از هر دو قانون را توصیه کرد.
کشاورز ادامه داد: در استعلام از کانون‌های دادگستری تصریح شده بود چنانچه نظر غالب، طرح سوال از قانون فعلی آئین دادرسی کیفری باشد هرچند این اقدام مستلزم عدول از مصوبه هیات عمومی اسکودا در خراسان خواهد بود، ناچار جلسه هیات عمومی به طور فوق العاده برای تصمیم گیری در این مورد تشکیل خواهد شد. که البته با توجه به پاسخ کانون‌های دادگستری دیگر موجبی برای تشکیل جلسه فوق‌العاده هیات عمومی وجود ندارد.
وی با برشمردن استدلال اکثریت قریب به اتفاق کانون‌های دادگستری درباره لزوم طرح سوال از قانون جدید آئین دادرسی کیفری، گفت: اولا، قانون مذکور به وسیله مجلــس تصویـــــب و از جانب شورای نگهبان تایید شده است و اینکه تاریخ اجــــرای آن به طور مؤجل تعیین شده از اعتبار اجرایی آن نمی‌کاهد.
کشاورز با بیان این‌که «ثانیا، هر نوع تغییری در این قانون یا تغییر زمان اجرای آن مستلزم تصویب قانون است و تصویب قانون نیز مستلزم تقدیم لایحه از جانب قوه قضائیه یا طرح از سوی نمایندگان مجلس است که چنین رویدادی بعید به نظر می‌رسد» یادآور شــد: از یک سو مجلس به ویژه کمیسیون حقوقی و قضایی وقت بسیاری را صرف تدوین، اصلاح و تصویب قانون آئین دادرسی کیفری کرده است و از دیگر سو- حسب مسموع- در تمامی مراحل این بررسی‌ها نماینده یا نمایندگانی در سطوح عالی از قوه قضائیه حضور داشته‌اند. صرف نظر از اینکه این لایحه را قوه قضائیه با صرف وقت بسیار طولانی - از سال 1384 تا زمان تصویب - تدوین و تنظیم کرده است.
وی افزود: تایید قانون جدید آئین دادرسی کیفری از سوی شورای نگهبان که پس از چند نوبت رفت و برگشت و بررسی در قانون مذکور صورت گرفت، نشان دهنده و موید آن است کـــــه هیچ مشکلی در آن به نظر نرسیده است.
کشاورز با اشاره به این‌که «ثالثا، کسانی که در سال 1393 در آزمون وکالت شرکت خواهند کرد و قبول خواهند شد، در شروع کارآموزی، قانون جدید آئین دادرسی کیفری را در دست خواهند داشت» گفت: به همین دلیل طرح سوالات از قانون فعـــــــلی آئین دادرسی کیفری که اصولا مربوط به دادگاه‌های عام است، بی مورد و عبث به نظر می‌رسد.
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) ادامه داد: رابعا، داوطلبان آزمون وکالت از اردیبهشت مـاه - یعنی پس از آگاهی از مصوبه اسکودا - به مطالعه قانون جدیـــد آئین دادرسی کیفری پرداخته‌اند و قریب به چهار ماه از وقت محدود خود را برای این منظور صرف کرده‌اند؛ بنابراین تغییر مصوبه و طرح سوال از قانون فعلی آئین دادرسی کیفری منصفانه نخواهد بود.
کشاورز افزود: خامسا، عدول از مصوبه پیشین - علاوه بر اینکه با توجه به استدلالات پیش گفته منطقی نیست - مستلزم صرف هزینه سنگین برای تشکیل هیات عمومی است که با امکانات مالی محدود و ضعیف کانون‌ها سازگار نیست.
وی ضمن عذرخواهی از داوطلبان آزمون وکالت 93 به لحاظ بروز ابهامات موجود در قانون آئین دادرسی کیفری که باعث سرگشتگی و اضطراب آنها شد، تاکید کرد: سوالات آئین دادرسی کیفری در آزمون وکالت سال 93 از قانون جدید آئین دادرسی کیفری که در اردیبهشت ماه سال جاری منتشر شده است، طرح خواهد شد.

■ آخرین وضعیت لایحه جامع وکالت
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری در ادامــه در پاسخ به سوالی به آخرین وضعیت لایحه جامع وکالت اشاره کرد و گفت: تا جایی که ما اطلاع داریم لایحه جامع وکالت تاکنون برای مجلس ارسال نشده است. در عيــــن حال عنوان می‌شــــــود كــه متن نهایی شده است و اين جاي تاسف دارد كه کانون‌های وکلا تاکنون این متن نهایی را ندیده‌اند و از آنها برای این منظور نظرخواهی نشده است.
وی افزود: لایحه جامع وکالت در آخرین مرحله بازبینی، شاهد تغییراتی بوده است که اگر درست باشد و این تغییرات آن گونه که ما شنیده‌ایم انجام شده باشد، باید عنوان کنم که متاسفانه مسئله استقلال کانون وکلا همچنان در خطر است. در حقیت ایراد اصلی این لایحه نیز در همین مسئله است و علت عدم ارسال آن به مجلس تــــا این لحظه نیز، مسئله استقلال کانون وکلاست که رعایت نشده است.
کشاورز تصریح کرد: بنده نظر اتحادیه را درباره لایحه جامع وکالت کتبا به دکتر روحانی رئیس جمهور محترم اعلام کــــــرده‌ام، دوستان و همكاران نیز در این زمینه اقدام کرده‌اند و به صورت مکتوب نظراتشان را اعلام کرده‌اند.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 6 و 3
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه