تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

اعلام نتایج کنکور سراسری


تاریخ :    ۱۳۹۲/۵/۵     بازدید :    ۱۸۶۹

اعلام نتایج

نتیجه اولیه کنکور امسال 12مرداد‌ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می‌شود. داوطلبان از 17مردادماه می‌توانند برای انتخاب رشته اقدام کنند و نتیجه نهایی نیز 21شهریورماه اعلام می‌شود.

گسترش بدون ضابطه و بحران بیکاری

‌بسیاری از کارشناسان معتقدند ظرفیت آموزش عالی کشور طی دولت‌های نهم و دهم بی‌رویه و بدون کار کارشناسی افزایش یافته و یکی از تبعات آن کاهش سطح کیفی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی است که نهایتا منجر به خالی ماندن بیش از 500هزار صندلی خالی در آموزش عالی کشور، به‌ویژه در بخش غیردولتی- غیرانتفاعی شده است.

در دولت نهم برای شکستن سد کنکور و مقابله دانشگاه آزاد اسلامی تعداد واحدهای دانشگاه پیام نور از یک سو و از سوی دیگر تعداد مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی و جامع علمی - کاربردی بدون هیچ محدودیتی گسترش یافت و در واقع کیفیت در آموزش عالی کشور فدای کمیت شد.

بدین‌ترتیب سند شکسته شدن سد کنکور به نام دولت نهم خورد. اکنون داوطلبان به راحتی موفق به ورود به آموزش عالی می‌شوند ولی پس از فارغ‌التحصیلی موفق نمی‌شوند به بازار کار ورود کنند و به گفته وزیر کار نسبت بیکاران دیپلمه به دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها یک به 10است که با توجه به روند فعلی به این درصد افزوده می‌شود. اکنون داوطلبان برای ورود به رشته‌های پرطرفدار در کنکور شرکت می‌کنند و به جرأت می‌توان گفت کنکور در بسیاری از رشته‌ها دیگر معنای گذشته را ندارد و داوطلبان به راحتی می‌توانند در دانشگاه‌های دولتی، آزاد و غیردولتی- غیرانتفاعی و جامع علمی - کاربردی در رشته دلخواه، به جز چند رشته خاص، ادامه تحصیل بدهند.

آموزش عالی کشور ما طی 8سال اخیر نتوانست با صنعت و نیازهای جامعه تعامل خوبی داشته باشد. بسیاری از دانش‌آموختگان بیکار هستند و جالب اینکه با وجود اجرای طرح آمایش سرزمینی، هنوز هم در رشته‌هایی دانشجویان پذیرش و تربیت می‌شوند که کشور اصلا نیازی به آنها ندارد و چند سال پیش از نیاز به این رشته‌ها اشباع شده است.

ارتباط بخش آموزش عالی کشور با بخش صنعت نیز بسیار ضعیف است، البته مسئولان شعارها و سخنان زیبایی دراین‌باره بر زبان می‌آورند اما دریغ از برداشتن یک گام عملی برای تأمین نیازهای بخش صنعت. شاید هم چند موردی باشد که منکر آن نیستیم امادر حدی نیست که بخواهد بخش عمده نیازهای کشور را برطرف کند.

اکنون سد کنکور دانشگاه‌ها از مقاطع کاردانی و کارشناسی به تحصیلات تکمیلی(مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری) منتقل شده، وقتی دارندگان مدرک کارشناسی از جذب در بازار کار ناامید می‌شوند به‌ناچار به امید یافتن شغل در خور‌ شأن خود سعی می‌کنند وارد مقاطع تحصیلی بالاتر شوند و موضوع بیکاری با فارغ‌التحصیلی آنان در مقاطع ارشد و دکتری به بحران تبدیل می‌شود. فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری توقع جذب در سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی با حقوق و مزایای بالا را دارند، درحالی‌که کشور نیازی به ‌این تعداد کارشناس ارشد و دکتری ندارد.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 1 و 3
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه