تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

درهنگام بی حوصلگی چگونه درس بخوانیم؟؟


تاریخ :    ۱۳۹۸/۱۱/۱۹     بازدید :    ۱۹۴۳


درهنگام بی حوصلگی چگونه درس بخوانیم؟؟


در رابطه با روحيه و حوصله نداشتن براي درس توجهتان را به مطالب زير جلب مي كنيم:
هر رفتاري كه انسان انجام مي دهد ناشي از تعامل سه عنصر هدف، انگيزه و نياز است. چرا وقتي ما تشنه مي شويم سراسيمه به هر طرفي مي رويم تا آب بدست آوريم و رفع عطش كنيم. زيرا نياز به آب داريم و كم بود آب در بدن ما موجب انگيختگي فيزيولوژيكي ما مي شود و ايجاد انگيزه مي كند در نتيجه بر رسيدن به «هدف» يعني آب همه سعي و تلاش خود را بكار مي گيريم اگر شما مي خواهيد انگيزه مطالعه كردن بيشتري پيدا كنيد در مرحله اول بايد هدف خود رامشخص كنيد وقتي مشخص شد كه شما چه هدفي داريد طبعا براي رسيدن به آن هدف احساس مي كنيد نيازمند به چيزهايي هستيد كه از طريق مطالعه و درس خواندن بدست مي آيد.


در نتيجه براي دستيابي به آن چيزها برنامه ريزي مي كنيد و سپس بر اساس آن برنامه عمل مي كنيد. بدون ترديد شما به خاطر هدفي تلاش كرديد تا در كنكور سراسري قبول شويد و به دانشگاه راه پيدا كنيد حال كه وارد دانشگاه شديد بايد توجه داشته باشيد كه هدف شما چه بود زيرا بعضي از دانشجويان يا هدف نهايي خود را گم مي كنند يا اهداف واسطه اي را به عنوان هدف نهايي تلقي مي كنند كه در هر دو صورت دچار نوعي سردرگمي مي شوند و انگيزه اي براي مطالعه ندارند حال آنكه وارد دانشگاه شدن در واقع آغاز راه است و براي طي كردن اين راه بايد شبانه روز تلاش كرد و از همه امكانات بهره جست تا به هدف رسيد. راهكارهاي زير انگيزه شما را براي مطالعه افزايش مي دهد سعي كنيد با جديت به آنها عمل كنيد.


1. تعيين اهداف (هدف كوتاه مدت _ دراز مدت ، اهداف واسطه اي ، رفتاري و هدف نهايي)


2. برنامه ريزي صحيح براي اوقات شبانه روزي 3. انتخاب دوستاني منظم و با انگيزه و اجتناب از ايجاد رابطه دوستي با افراد بي انگيزه و سردرگم 4. مطالعه كتاب «رمز پيروزي مردان بزرگ» از جعفر سبحاني بسيار مفيد است.



مطالعه و كتابخوانى كارى بسيار حساس و مهم است. جانسون در كتاب «هنر كتاب خواندن» مى‏گويد: «كتب مى‏توانند در شمار دوستان ما در آيند. ما مى‏توانيم به جست و جوى آن‏ها برويم تا ما را به خودمان بشناسانند. اما اين توانايى را نيز دارند كه در ما تأثير كنند و درهاى زندگى را به روى ما بگشايند يا ببندند. مى‏توانند ما را در پناه خود گيرند يا از ميان بردارند. از ما پشتيبانى كنند يا منكوبمان سازند. كتاب‏ها چون زبانند كه بهترين و در عين حال بدترين چيزها است».


   8 نكته در ارزش مطالعه:


1. حضرت رسول اكرم(ص) مى‏فرمايد: يك ساعت تفكر از شصت سال عبادت برتر است.

2. كارديل مى‏گويد: آنچه را مى‏توان بعد از بيست‏سال تجربه آموخت، مطالعه صحيح در يك ساعت به ما مى‏آموزد.

3. دكتر مانفرد وسپل در كتاب «چگونه فرزندم را به مطالعه علاقه‏مند كنم؟» به نكته بسيار زيبايى در ارزش مطالعه اشاره مى‏كند. يادگيرى، آموزش، رشد و تكامل شخصيت حتى در جوامع مدرن، با خواندن و نوشتن مرتبط است. در سده‏هاى اخير كه وسائل صوتى - تصويرى پيشرفته و وسائل الكترونيكى مانند كامپيوتر و امكاناتى چون اينترنت و... يك حركت دسته جمعى را براى قبضه نمودن جهان آغاز كردند، برخى از متخصصان، خبر از پايان دوره كتاب و كتابخوانى دادند. اما چه در مورد بزرگسالان و چه در مورد كودكان، با وجود افزايش توجه به وسايل ارتباط جمعى مذكور، ميزان مطالعه عمومى كاهش نيافته است. اين نكته بسيار قابل تأملى است.

4. بارباراكينگ مى‏گويد: نبايد مطالعه روزانه را ترك كنيم؛ زيرا بدين وسيله مى‏توانيم از ميان ازدحام شتاب آلود زندگى روزمره، لحظه‏اى آرامش به دست آوريم.

5. شكسپير: كتاب بزرگ‏ترين اختراع بشر است.

6. ريچارد استيل: مطالعه همان اثرى را در وجود آدمى مى‏گذارد كه ورزش در بدن انسان ايجاد مى‏كند.

7. مونتسكيو: مطالعه كتاب يعنى تبديل ساعات سلامت بار به ساعات لذتبخش.

8. همو مى‏گويد: كتاب عمر دوباره است كه مى‏توان با مقدارى پول تجربه تمام عمر بزرگ‏ترين عقلاى عالم را تصرف كرد.


 9 نكته در مكان مطالعه:

دكتر فيل ريس در كتاب «500 نكته درباره مطالعه» و دكتر عين الله خادمى در كتاب «مطالعه روشمند» آورده‏اند:
1. برخى افراد ترجيح مى‏دهند در سكوت مطالعه كنند و برخى در سروصدا. بعضى صندلى راحتى را مى‏پسندند و بعضى دراز كشيدن يا نشستن رسمى را. اصلاً وسواس به خرج ندهيد و در هر حالتى كه راحت‏تر هستيد مطالعه خود را آغاز كنيد.
2. اگر مكان مطالعه شما كمى آشفته و به هم ريخته است مرتب كردن آن را به نيم ساعت پس از مطالعه موكول كنيد؛ چرا كه در اين صورت در حين مرتب كردن اتاق به مطالبى كه مطالعه كرده‏ايد فكر خواهيد كرد و زمان مفيدى را از دست نخواهيد داد.
3. گاهى اوقات از مكان‏هاى استثنايى و هيجان‏انگيز استفاده كنيد تا مطلبى كه مطالعه مى‏كنيد همراه آن خاطره در ذهن شما ماندگار شود؛ مثلاً در يك شب بارانى با يك چتر و يك چراغ قوه زير باران رويد و مطلب را مطالعه كنيد و يا در يك مكان تاريخى و قديمى به تفكر و مطالعه در مورد مطلب مورد علاقه خود بپردازيد.
4. اگر امكان داشته باشد موضوع مورد مطالعه شما با مكانى كه انتخاب مى‏كنيد هماهنگى و سنخيت داشته باشد، به افزايش بهره‏ورى شما كمك بسيار مى‏كند. اين هماهنگى همچنين شامل وجود ابزار و لوازم مورد نياز نيز مى‏شود.
5. قبل از انتخاب محل مطالعه خود، چند خصوصيت عمده و ايده‏آل براى مكان مطالعه در ذهن خود ليست كنيد تا راحت‏تر بتوانيد آن را بيابيد .
6. در مكان مطالعه شما راهى براى خيره شدن به دور دست وجود داشته باشد؛ چرا كه توقف در مطالعه و چشم دوختن به بى‏نهايت در افزايش كارآيى مطالعه بسيار سودمند است. حداقل گاه گاهى به سقف اتاق خيره شويد!
7. هيچ‏گاه مطالعه خود را به حضور در مكان خاصى مشروط نكنيد؛ زيرا در اين صورت بهانه‏اى مى‏يابيد كه در ساير مكان‏ها از مطالعه بگريزيد. به ياد داشته باشيد كه در حقيقت «مكان مطالعه جايى است كه شما هستيد».
8. دقت كنيد ميزان نور، دماى محيط، فرم صندلى و ساير شرايط در مكان مطالعه شما به گونه‏اى نباشد كه شما را خواب آلوده كند.
9. تهويه خوب و هواى پراكسيژن در مكان مطالعه شرطى حياتى است

 10 نكته در روش مطالعه:

1. به قول آدريل جانسون، خوب كتاب خواندن را نمى‏توان از خواص مادرزادى دانست. براى قرائت، بدون شك پرورش خاصى لازم است. 

2. بهترين روش كتابخوانى در مجموع روشى است كه خواننده در اين كار بتواند زيبايى‏هاى چيزى را كه مى‏خواند دريابد و به هنگام لزوم معايب آن‏ها را بفهمد و اين البته از راه پرورش و ممارست حاصل مى‏گردد.
3. در معانى كلماتى كه براى نخستين بار به آن‏ها بر مى‏خوريد دقت كنيد. بيهوده تصور نكنيد كه سياق مطلب آن معانى را براى ما كشف مى‏كند. همان زمان بهترين وقت براى رفتن به سراغ فرهنگ لغت است.
4. اميل فاگه، نويسنده فرانسوى، عقيده دارد كه بايد در خواندن كتاب استقامت داشته باشيم. استقامت لجاجت نيست بلكه نوعى بردبارى است كه ذوق ما را مى‏پرورد و درك ما را عميق مى‏كند.
5. مون تنى، دانشمند شهير فرانسوى، در باره انتخاب كتاب و روش كتابخوانى نظرهايى بسيار بديع و زيبا دارد. يكى از اين عقايد آن است كه براى وصول به عمق معناى يك كتاب خوب بايد آن را دوبار بخوانيم و با آن تماس دائمى داشته باشيم. يك اثر پربها ما را مدت‏ها سعادتمند مى‏سازد. نمى‏توانيم با يك بار خواندن به اين درجه از خوشبختى برسيم؛ هر چند در اين يك‏بار دقت فوق العاده به كار بريم.
6. همچنين وى معتقد است، اگر بخواهيم از كتابى كه خوانده‏ايم نظر صائبى پيدا كنيم بايد راجع به آن گفت و گو كنيم. كتب خوب باب گفت‏وگوهاى پرثمر را به روى ما مى‏گشايند. اين همان چيزى است كه ما آن را مباحثه مى‏ناميم.
7. در كتاب «500 نكته درباره مطالعه» آمده است كه يكى از روش‏هاى خوب مطالعه استفاده از يادداشت بردارى است. فقط توجه كنيد كه به جاى يادداشت، رونويسى نكنيد! طرح‏هاى گوناگون بريزيد. نكات مهم يادداشت را برجسته‏تر بنويسيد. اگر مطلبى را درك نمى‏كنيد، به صورت سؤال يادداشت برداريد.
8. در كتاب «روش‏هاى تسريع در خواندن و درك» پيشنهاد شده است هنگام مطالعه ابتدا خلاصه مطلب را كه اغلب در ابتداى مقاله يا كتاب آمده است، بخوانيد. سپس عنوان‏ها و فهرست اجمالى كتاب را مطالعه كنيد سپس چند سطر از ابتداى هر عنوان را مطالعه كنيد؛ زيرا مهم‏ترين مطالب معمولاً در همين خطوط اوليه هستند. در نهايت ساير توضيحات و تفاسير كتاب را بر اطلاعات خود بيفزاييد.
9. از همان زمان مطالعه، براى به كار بستن آنچه مى‏آموزيد برنامه‏ريزى كنيد. به قول تولد: «مطالعه و عمل نكردن مانند شخم زدن و بذر نپاشيدن است».
10. بيكن جمله زيبايى در اين باره دارد: «برخى كتب را بايد چشيد، بعضى ديگر را بايد بلعيد و قليلى را هم بايد جويد و هضم كرد!.

 

نحوه برنامه ریزی و خدمات آموزشی ، ویژه رتبه های زیر 1000 کنکور 99
Plan A مشاوره و برنامه ریزی هفتگی دروس عمومی و اختصاصی

از هم اکنون

تا کنکور 99

پشتیبانی آموزشی توسط مشاوران حرفه ای
بررسی آزمون های جامع استاندارد کشوری هر دو هفته
آموزش تکنیکهای مختلف مطالعه و تصحیح روش های اشتباه مطالعاتی
ایجاد فضای شبیه سازی شده کنکور در فضای مجازی به صورت آزمون های آنلاین
آموزش های تکنیک های مختلف تست زنی و نکته برداری
معرفی کتاب های مرجع مناسب و کتب تست مختلف
مشاوره جهت آماده سازی خانواده فرد کنکوری و کارهایی که باید خانواده انجام دهد

 

جهت اطلاع از برنامه ویژه فوق با سامانه صدای مشاور تحصیلی توسط شماره 9099071613 از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید.

 

 


اگر بدنبال کسب رتبه برتر در کنکور هستید، متن زیر را بخوانید

آیا تا بحال به داشتن رتبه برتر در کنکور فکر کرده اید؟

چگونه می توان در کنکور جزء رتبه های برتر شد؟

قبولی در رشته های پرطرفدار دانشگاه سراسری چگونه امکان پذیر است؟

تفاوت مطالعه رتبه های برتر با دیگران در چیست؟

برای پاسخ به سوالاتی از این دست، شما می بایست از تجربه مشاورین زبده و با تجربه بهره مند شوید.

گروه مشاورین ما جهت دسترسی به این هدف، برنامه ای ویژه را تحت عنوان

مهندسین فردا (ویژه داوطلبان رشته ریاضی)

پزشکان آینده (ویژه داوطلبان رشته تجربی)

قانون (ویژه داوطلبان رشته انسانی)

و همچنین داوطلبانی که هدف آنها گروه زبان و هنر است، ایجاد نموده اند.

این طرح براساس ساختاری کاملا علمی و دقیق جهت مشاوره و برنامه ریزی داوطلبان کنکور ایجاد شده است، این امکان را فراهم می آورد تا داوطلبان بدون هیچگونه نگرانی و در کمال آرامش و با اطمینان خاطر به کسب رتبه های برتر کنکور و قبولی در رشته های پرطرفدار حرکت نمایند.قبولی بیش از 90% شرکت کنندگان در این طرح گواهی محکم بر این مدعاست.



جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید  

تماس از تلفن ثابت بدون کد ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳

 پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )


** به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های ناآگاهانه گذشته **

کلمات کلیدی :

سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 2
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه