تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

تدابیر دانشگاه تهران در روزهای بحران مالی و حذف طرحهای زیرساختی


تاریخ :    ۱۳۹۱/۱۱/۱۷     بازدید :    ۱۰۳۴


معاون اداری مالی دانشگاه تهران با اشاره به نحوه مدیریت این دانشگاه در ایام بحران مالی، به حذف برخی اولویتها اشاره کرد و گفت: برخی اولویتهای مهم این دانشگاه به خاطر مسائل مالی کنار گذاشته شده است.


سید محمد مقیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نحوه مدیریت دانشگاه تهران در روزهای بحران مالی، اظهار داشت: کمبود منابع مالی یکی از چالش های مهمی است که دانشگاهها هر ساله با آن دست و پنجه نرم می کنند و دانشگاهیان به آن عادت کرده اند. امسال نیز به علت شرایط خاص اقتصادی کشور و عدم تخصیص به موقع بودجه، مشکلات مالی که دانشگاه تهران با آن مواجه شده، اهمیتی مضاعف پیدا کرده است.


وی با بیان اینکه از آنجا که در سال های اخیر نظام بودجه ریزی دانشگاه تهران مبتنی بر بودجه برنامه ای است، ادامه داد: بودجه واحدها بر اساس اولویت های دانشگاه و به تناسب شرایط مالی تدوین می شود؛ بنابراین با توجه به پیش بینی شرایط موجود، تدابیری اندیشیده ایم تا بتوانیم سال مالی را با کمترین مشکل پشت سر بگذاریم.


تدابیر دانشگاه تهران برابر بحران مالی

معاون اداری مالی دانشگاه تهران به مهمترین برنامه ریزیهای صورت گرفته در این باره اشاره کرد و گفت: در اقدام اولیه تلاش کردیم تا در هزینه های جاری دانشگاه صرفه جویی کنیم و یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه اصلاح ساختار دانشگاه است که از سالهای گذشته مطالعات جامع روی آن صورت گرفته بود و از سال جاری در بخش های مختلف دانشگاه اجرایی شد که این اصلاحات در یک فرآیند منطقی و گام به گام در حال اجراست.


به گفته مقیمی علاوه بر صرفه جوییهای مالی، شاهد چابک تر شدن دانشگاه، هماهنگی در انجام فعالیتها، استفاده بهینه از منابع انسانی و ارتقا عملکرد دانشگاه هستیم و در آینده نیز پیامدهای مثبت این اقدام را بیشتر شاهد خواهیم بود.


وی گفت: دانشگاه تهران برای حفظ جایگاه جهانی خود و ارتقای این جایگاه نیازمند این است که بنیه های مالی خود را تقویت و از میزان وابستگی خود به بودجه دولتی بکاهد؛ بر این اساس، تاسیس معاونت سرمایه گذاری، راه اندازی پردیسهای بین المللی، انجام طرحهای تحقیقاتی کاربردی و سایر فعالیتهای درآمدزا در راستای ماموریت دانشگاه را می توان از جمله مهمترین اقدامات دانشگاه در این زمینه بر شمرد.


این مقام مسئول در دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه وزارت علوم و متولیان بودجه کشور باید کمک کنند تا این دانشگاه بتواند مراحل ذکر شده را با موفقیت پشت سر بگذارد، ادامه داد: انتظار می رود در تخصیص اعتبارات دولتی به دانشگاه تهران توجه خاصی شود تا هزینه اجرای طرح های ابتکاری که بسیار پرهزینه و توام با ریسک زیاد است، در کوتاه مدت به دانشگاه آسیب نزند.


مقیمی با یک انتقاد از سیاستگذاران حوزه آموزش عالی، اظهار داشت: متاسفانه برخی سیاستگذاران مالی حوزه آموزش عالی اعتقاد دارند که عمده توجه را باید به توسعه آموزش عالی در مناطق محروم و شهرستانها معطوف داشت و امثال دانشگاه تهران به علت قدمت و معظم بودنشان کمتر نیاز به کمک مالی دارند.


وی گفت: غافل از اینکه این نوع  برخورد به نوعی تضعیف توسعه آموزش عالی در کشور است؛ چرا که دانشگاه تهران سهم عمده ای در تولید علمی کشور دارد و کادر هیات علمی سراسر کشور را از طریق تربیت فارغ التحصیلان کیفی تامین می کند و بی توجهی به نیاز های مالی آن، بطور مستقیم و غیر مستقیم موجبات افت آموزش عالی در کشور را فراهم خواهد کرد.


کمبود مالی و چشم پوشی از طرح های زیرساختی

معاون اداری مالی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه برخی اولویتهای مهم این دانشگاه به خاطر مسائل مالی کنار گذاشته شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به کمبودهای مالی کنونی دانشگاه از بسیاری از طرح های عمرانی، زیر ساختی و اولویت های خود چشم پوشی کرده و منابع مالی محدود خود را به اولویت های دارای فوریت اختصاص داده است.



سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 9
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه