تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

راه اندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف تا مهرماه


تاریخ :    ۱۳۹۱/۱۲/۱۹     بازدید :    ۸۵۴

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه پردیس علم و فناوری این دانشگاه در دست راه اندازی است، گفت که اولین دوره پذیرش دانشجوی این پردیس در مهرماه 92 خواهد بود.



مرجع اخبار دانشگاهی به نقل از ˈرضا روستا آزادˈ روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار کرد: در پردیس علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف فقط دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش می شوند و در تلاش هستیم در ترم اول سال تحصیلی آینده شاهد اولین دوره پذیرش دانشجو در این پردیس باشیم.

وی با بیان اینکه در پردیس علم و فناوری، رشته های دایر فعلی در سایت اصلی دانشگاه صنعتی شریف ایجاد نمی شود، گفت : رشته های مضاعف و کاربردی در این مجموعه راه اندازی خواهد شد.

روستا آزاد توضیح داد: به عنوان مثال در پردیس علم و فناوری، دیگر برای رشته مهندسی مکانیک، دانشجو نمی پذیریم بلکه رشته مهندسی اتوماسیون را ایجاد می کنیم و یا رشته های کاربردی و جدید مانند مهندسی روباتیک یا مهندسی ماهواره را خواهیم داشت.

وی همچنین به فعالیت پردیس خودگردان دانشگاه صنعتی شریف از مهرماه 91 اشاره کرد و گفت: هم اکنون 300 دانشجوی رشته های مختلف در مقطع کارشناسی این پردیس پذیرفته شده و مشغول به تحصیل هستند ، سال آینده نیز به همین میزان، دانشجو پذیرش خواهد شد.

رییس دانشگاه صنعتی شریف در مورد پردیس کیش این دانشگاه نیز گفت: در این پردیس تمرکز بر روی دوره های کارشناسی ارشد و شرکت های دانش بنیان است.

وی به کلنگ زنی پردیس جدید دانشگاه صنعتی شریف در غرب تهران نیز اشاره کرد و اظهار داشت: کلنگ این پردیس در زمینی به مساحت 60 هکتار به زمین زده شده و فاز اول آن که شامل تسطیح و محوطه سازی است با پیش بینی هزینه 10 میلیارد تومان در سال 92 انجام خواهد شد.

روستا آزاد تصریح کرد: در یک برنامه پنج ساله، بخش های مختلف پردیس جدید دانشگاه صنعتی شریف به مرحله بهره برداری کامل می رسد و در مرحله اول، دوره های تحصیلات تکمیلی، پژوهشکده ها و شرکت های دانش بنیان این دانشگاه به پردیس جدید منتقل می شوند.

وی انتقال کلاس های درس دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف به پردیس جدید را به بررسی های کارشناسی در سال های آینده موکول کرد.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 7 و 3
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه