تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

تغییر آیین نامه بورس دانشجویان خارج


تاریخ :    ۱۳۹۲/۸/۱۵     بازدید :    ۱۰۹۶
رییس سازمان امور دانشجویان از انجام پاره ای تغییرات در ضوابط اعطای بورس تحصیلی خبر داد و گفت که آیین نامه جدید بورس خارج از کشور، مراحل نهایی تصویب را می گذراند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، «مجتبی صدیقی» روز دوشنبه در حاشیه مراسم معارفه خود و تودیع «محمود ملاباشی» رییس سابق سازمان امور دانشجویان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آیین نامه جدید بورس خارج از کشور توسط مسوولان قبلی سازمان تدوین شده است و براساس آن، اعطای بورس از طریق برگزاری آزمون علمی صورت خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه دانشجویان اعزامی به بورس خارج کشور باید از میان بهترین نیروهای متعهد و متخصص انتخاب شوند، گفت: بنا نداریم بورس های خارج کشور را محدود کنیم اما این بورس ها با توجه به ضرورت ها و رشته های موردنیاز کشور به بهترین ها اعطا خواهد شد.
صدیقی تداوم فرصت های مطالعاتی خارج از کشور را از رویکردهای سازمان امور دانشجویان عنوان کرد و اظهار داشت: با اجرای این برنامه ها، افراد بیشتر با هزینه های کمتر برای حضور در پروژه های علمی و تحقیقاتی به خارج کشور اعزام خواهند شد.
وی یادآور شد: اعطای بورس داخل کشور به متقاضیان همچنان ادامه خواهد یافت و با توجه به شمار زیاد دانش آموختگان دوره های تحصیلات تکمیلی، دانشگاه ها برای انتخاب اعضای هیات علمی بورسیه با مشکل مواجه نیستند.
رییس جدید سازمان امور دانشجویان درباره نحوه ادامه فعالیت این سازمان به صورت فعلی یا در قالب معاونت دانشجویی نیز توضیح داد: تشکیل سازمان امور دانشجویان، حاصل تلاش جدی چند ساله در وزارت علوم بوده که از دو سال قبل به ثمر رسیده است.
صدیقی به تنوع و تعدد وظایف سازمان امور دانشجویان اشاره کرد و گفت: ما قطعا این فرصت را غنیمت می شماریم و فعالیت ها را تحت عنوان سازمان دانشجویان با قوت ادامه خواهیم داد.
وی تامین حداقل های معیشتی دانشجویان با استفاده از کمک های دولتی و غیردولتی را از رویکردهای سازمان امور دانشجویان برشمرد و گفت: با توجه به پیش بینی های صورت گرفته، تحقق این مهم امکان پذیر است و با نوآوری و راهکار های جدید در سازمان می توانیم این امور را بهتر به سرانجام برسانیم.
gh

سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 5 و 6
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه