تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

امکان افت تحصیلی در دانش آموزان نوبت بعدازظهر به ویژه دوره راهنمایی


تاریخ :    ۱۳۹۳/۱۱/۲۸     بازدید :    ۸۶۱

 

امکان افت تحصیلی در دانش آموزان نوبت بعدازظهر به ویژه دوره راهنمایی 

 

سامانه صدای مشاور تحصیلی"

 

مشاوره دهنده تخصصی دانش اموزی

 

برای تماس با مشاورین  از تلفن ثابت با شماره  9099071613   تماس حاصل فرمایید.

 

تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب

 

حتي ايام تعطيل

 

 

امکان افت تحصیلی در دانش آموزان نوبت بعدازظهر به ویژه دوره راهنمایی 

 

 

با توجه به تغيير وضعيت جسماني دانش‌آموزان در دوره‌ راهنمايي و تغيير «غدد درون‌ريز» آنها، اين دانش‌آموزان در نوبت‌هاي بعدازظهر بيشتر حالت خواب‌آلودگي و كسلي پيدا مي‌كنند و امكان افت تحصيلي آنها وجود دارد.
با توجه به طرح تعطيلي دبستان‌ها در روزهاي پنجشنبه، يش از اين كه اين طرح از سوي مسئولان آموزش و پرورش مطرح شود، اين بحث كارشناسي را داشته‌كه براساس آن روزهايي از هفته به اين امر اختصاص يابد كه دانش‌آموزان دروس خود را در محيط طبيعي تجربه كنند اما موضوعي كه الان با عنوان تعطيلي روزهاي پنج‌شنبه مطرح شده است، مسائل مختلفي را در كنار خود دارد.
 اگر اين روز تعطيل با اردوهاي تربيتي، تحقيقاتي و آموزشي يا مسابقات ورزشي ساماندهي شود، به نظر مي‌رسد كه كار قابل توجيه و خوبي است اما در صورتي كه صرفاً به عنوان «تعطيلي» مطرح باشد قابل تجديدنظر جدي است، به ويژه اينكه پيش از آن با كميسيون آموزش و تحقيقات مشورت نشده است.

* ساز و كار ادامه تحصيل معلمان ابتدايي بايد فراهم باشد
با توجه به بحث ادامه تحصيل معلمان ابتدايي با استفاده از اين فرصت، اين هدف، هدف خوبي است اما سؤال اينجاست كه آيا ساز و كار ارتقاء سطح علمي معلمان با استفاده از اين فرصت تعطيلي فراهم شده است يا خير؟ و ديگر اينكه آيا كلاس‌هاي آموزش ضمن خدمت با همان كيفيت سابق دنبال مي‌شود يا مباحث جديدتري مورد توجه قرار مي‌گيرد.
در رابطه با موضوع تعميق ارتباط دانش‌آموزان با والدين نيز اين سؤال وجود دارد كه آيا والدين در روز پنج‌شنبه در خانه هستند كه فرزندانشان با آنها ارتباط عميق‌تري داشته باشند.
علاوه بر اين موضوع، با توجه به عدم حضور برخي از والدين در خانه و حضور دانش‌آموزان در خانه در اين روز، اين طرح معضل جديدتري را به دنبال خواهد داشت كه بايد به نوعي نسبت به آن توجه شود.

* پيشنهاد انتقال دانش‌آموزان راهنمايي به نوبت صبح، به جاي دبستاني‌ها
با توجه به موضوع ساماندهي فضاهاي آموزشي با تعطيلي روزهاي پنج‌شنبه دبستان‌ها و افزايش فعاليت روزهاي پيش از آن، يكي از مباحث مطرح در اين طرح اين بوده است كه دانش‌آموزان ابتدايي بايد به نوبت صبح منتقل شوند و در نتيجه آن اگر لازم باشد برخي از مدارس راهنمايي در نوبت عصر داير مي‌شوند.
هرچند مطلوب اين است كه تمام دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصيلي در نوبت صبح درس بخوانند اما در حال حاضر كه فضاهاي آموزشي به قدر كافي نداريم، بهتر اين بوده است كه راهنمايي‌ها به نوبت صبح منتقل شوند.
با توجه به تغيير وضعيت جسماني دانش‌آموزان در دوره‌ راهنمايي و تغيير «غدد درون‌ريز» آنها، اين دانش‌آموزان در نوبت‌هاي بعدازظهر بيشتر حالت خواب‌آلودگي و كسلي پيدا مي‌كنند و امكان افت تحصيلي آنها وجود دارد، در حالي كه دبستاني‌ها مي‌توانند صبح‌ها را بيشتر استراحت كنند و در نوبت بعدازظهر در كلاس حاضر شوند.

* كمبود فضاهاي آموزشي دغدغه‌ نمايندگان درباره تعطيلي پنج‌شنبه‌هاي دبستان‌هاست
كمبود فضاهاي آموزشي يكي از دغدغه‌هاي نمايندگان مجلس در ارتباط با طرح تعطيلي دبستان‌ها در روزهاي پنجشنبه می باشد. براي اجراي اين طرح حتما‌ً‌ با كمبود فضاهاي آموزشي مواجه خواهيم بود كه رفع اين مشكل به شكل مديريت مديران بر مي‌گردد.
با تأكيد بر لزوم كارشناسي دقيق در اجراي اين طرح، نظام آموزش و پرورش ما ديگر به هيچ عنوان ظرفيت آزمون و خطا را ندارد و بهتر است قبل از اجراي سراسري اين طرح، تمام ابعاد و زواياي آن سنجيده شود تا دوباره مجبور نشويم كه بعد از گذشت چند ماه از اجرا به روش قبلي بازگرديم.

SH


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 1 و 8
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه