تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

معرفی مهندسی کشاورزی صنایع غذایی مقطع کارشناسی ارشد


تاریخ :    ۱۳۹۲/۹/۱۱     بازدید :    ۱۱۸۴

معرفی مهندسی کشاورزی صنایع غذایی مقطع کارشناسی ارشد

سامانه صدای مشاور تحصیلی مشاور دهنده تخصصی کنکور کارشناسی ارشد

برای تماس با مشاورین ما با شماره 9099071613-9099071613 تماس حاصل فرمایید

علوم و صنایع غذایی به‏ مجموعه‏ای از علوم و فنون اطلاق می‏شود که کیفیت فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی محصولات کشاورزی، اعم از گیاهی و دامی را از لحاظ تبدیل و نگهداری، مورد توجه قرار داده و امر جمع‏آوری، عمل‏آوری، تبدیل، تکمیل، نگهداری و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسی قرار می‏دهد. هدف از ارائه برنامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد رشته «مهندسی کشاورزی- علوم صنایع غذایی»، تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور برای اداره و توسعه واحد‌های صنایع غذایی و نظارت بر مراکز کنترل مواد غذایی، با توجه به اولویت‌های مورد نظر است.امنیت غذایی جزو مهم‌ترین اهرم‌های استراتژی ملی برای استقلال و خود کفایی است. استفاده بهینه از مواد غذایی و کاهش ضایعات آن ها و مدیریت صحیح بر منابع آن و نیز استفاده از علوم و فنون روز به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر نگهداری مواد غذایی نیازمند نیروهای متخصص و کار آزموده در این زمینه است. بدیهی است نیل به این هدف جز با در اختیار داشتن نیروی انسانی متخصص که توانایی‌های خود را در محیط آموزش و علمی مناسب کسب نکرده باشد، امکانپذیر نخواهد بود. لذا ضروری است متخصصینی تربیت شوند که بتوانند در امور مربوط به مدیریت، برنامه ریزی، نظارت، آموزش و تحقیق در امور فوق خدمت کنند.علاوه بر اهمیت حیاتی ایمنی در صنایع غذایی، امروزه این صنایع همانند بسیاری از صنایع دیگر، باید قادر باشند تا مسیر بسیار پیچیده و سختی را برای ارضای تنوع‌طلبی مصرف‌کنندگان و همچنین رقابت در بازار دینامیک صنعتی و صادرات ملی طی نمایند. در جهان امروز استفاده از مجموعه آخرین دانش‌ها و یافته‌های بشری و بهینه‌سازی آنها، افزایش راندمان و بهره‌وری را در این صنعت به ارمغان آورده است. این روش‌ها باعث گردیده تا فرآیندهای صنایع غذایی ویژگی‌های بخصوصی را پیدا نماید. اهم این ویژگی‌ها عبارتند از:

۱-بهبود کیفیت

۲-تضمین کیفیت

۳-بالا بردن ظرفیت تولید

۴-کاهش مصرف انرژی

۵-پایین آوردن دخالت نیروی انسانی در فرآوری صنایع غذایی به منظور کاهش انواع آلودگی‌ها به جهت تضمین امنیت غذایی

۶-کاهش ضایعات

۷- افزایش راندمان و بهره‌وری

 فارغ التحصیلان رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی پس از پایان تحصیلات، بسته به توانایی های فردی و علمی خود، می توانند مسوولیت های متفاوتی نظیر: مدیریت تولید کارخانجات لیت فنی، مسوولیت آزمایشگاه ها، انجام فعالیت های تحقیقاتی برای بهبود کیفیت تولیدات غذایی، ساخت محصولات جدید، افزایش تولید، کاهش ضایعات، بسته بندی و … ارائه مشاوره علمی به واحدهای تولیدی و فعالیت های دیگر را بر عهده گیرند. بدیهی است که نقش متخصصان این رشته در جلوگیری از اتلاف سرمایه های ملی، با کاهش ضایعات کشاورزی از طریق تبدیل آنها به فرآورده های غذایی مطلوب و مورد تأیید استانداردهای جهانی و ارزآوری از طریق صادرات این محصولات بر هیچ کس پوشیده نیست.

 زمینه های اشتغال:

برای کسب موفقیت در طی دوره تحصیلی و امکان ادامه تحصیل در این رشته، داوطلب باید از توان و دانش بالا در دروس شیمی و زیست شناسی و ریاضی برخوردار باشد. در ضمن از آن جا که زمینه اشتغال متخصصان این رشته بیشتر در کارخانجات اعم از آزمایشگاه و خط تولید است، داوطلب باید از توان جسمی مطلوب و نیز دقت کافی بهره مند باشد.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 7 و 1
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه