تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب
تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613
معرفی مهندسی کشاورزی صنایع غذایی مقطع کارشناسی ارشد
سامانه صدای مشاور تحصیلی مشاور دهنده تخصصی کنکور کارشناسی ارشد
برای تماس با مشاورین ما با شماره 9099071613-9099071613 تماس حاصل فرمایید
علوم و صنایع غذایی به مجموعهای از علوم و فنون اطلاق میشود که کیفیت فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی محصولات کشاورزی، اعم از گیاهی و دامی را از لحاظ تبدیل و نگهداری، مورد توجه قرار داده و امر جمعآوری، عملآوری، تبدیل، تکمیل، نگهداری و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسی قرار میدهد. هدف از ارائه برنامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد رشته «مهندسی کشاورزی- علوم صنایع غذایی»، تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور برای اداره و توسعه واحدهای صنایع غذایی و نظارت بر مراکز کنترل مواد غذایی، با توجه به اولویتهای مورد نظر است.امنیت غذایی جزو مهمترین اهرمهای استراتژی ملی برای استقلال و خود کفایی است. استفاده بهینه از مواد غذایی و کاهش ضایعات آن ها و مدیریت صحیح بر منابع آن و نیز استفاده از علوم و فنون روز به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر نگهداری مواد غذایی نیازمند نیروهای متخصص و کار آزموده در این زمینه است. بدیهی است نیل به این هدف جز با در اختیار داشتن نیروی انسانی متخصص که تواناییهای خود را در محیط آموزش و علمی مناسب کسب نکرده باشد، امکانپذیر نخواهد بود. لذا ضروری است متخصصینی تربیت شوند که بتوانند در امور مربوط به مدیریت، برنامه ریزی، نظارت، آموزش و تحقیق در امور فوق خدمت کنند.علاوه بر اهمیت حیاتی ایمنی در صنایع غذایی، امروزه این صنایع همانند بسیاری از صنایع دیگر، باید قادر باشند تا مسیر بسیار پیچیده و سختی را برای ارضای تنوعطلبی مصرفکنندگان و همچنین رقابت در بازار دینامیک صنعتی و صادرات ملی طی نمایند. در جهان امروز استفاده از مجموعه آخرین دانشها و یافتههای بشری و بهینهسازی آنها، افزایش راندمان و بهرهوری را در این صنعت به ارمغان آورده است. این روشها باعث گردیده تا فرآیندهای صنایع غذایی ویژگیهای بخصوصی را پیدا نماید. اهم این ویژگیها عبارتند از:
۱-بهبود کیفیت
۲-تضمین کیفیت
۳-بالا بردن ظرفیت تولید
۴-کاهش مصرف انرژی
۵-پایین آوردن دخالت نیروی انسانی در فرآوری صنایع غذایی به منظور کاهش انواع آلودگیها به جهت تضمین امنیت غذایی
۶-کاهش ضایعات
۷- افزایش راندمان و بهرهوری
فارغ التحصیلان رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی پس از پایان تحصیلات، بسته به توانایی های فردی و علمی خود، می توانند مسوولیت های متفاوتی نظیر: مدیریت تولید کارخانجات لیت فنی، مسوولیت آزمایشگاه ها، انجام فعالیت های تحقیقاتی برای بهبود کیفیت تولیدات غذایی، ساخت محصولات جدید، افزایش تولید، کاهش ضایعات، بسته بندی و … ارائه مشاوره علمی به واحدهای تولیدی و فعالیت های دیگر را بر عهده گیرند. بدیهی است که نقش متخصصان این رشته در جلوگیری از اتلاف سرمایه های ملی، با کاهش ضایعات کشاورزی از طریق تبدیل آنها به فرآورده های غذایی مطلوب و مورد تأیید استانداردهای جهانی و ارزآوری از طریق صادرات این محصولات بر هیچ کس پوشیده نیست.
زمینه های اشتغال:
برای کسب موفقیت در طی دوره تحصیلی و امکان ادامه تحصیل در این رشته، داوطلب باید از توان و دانش بالا در دروس شیمی و زیست شناسی و ریاضی برخوردار باشد. در ضمن از آن جا که زمینه اشتغال متخصصان این رشته بیشتر در کارخانجات اعم از آزمایشگاه و خط تولید است، داوطلب باید از توان جسمی مطلوب و نیز دقت کافی بهره مند باشد.
لینک های مرتبط
موضوعات سایت
صدای مشاور تحصیلی
مرکز مشاوره تحصیلی آموزشی و تلفنی
مشاوره تخصصی درتمامی زمینه های/ کنکورسراسری/ بدون کنکور/آزمون کارشناسی ارشد/ آزمون دکتری / تیزهوشان / نمونه دولتی / تحصیل در خارج/نظام مهندسی / دانشگاه آزاد / دانشگاه پیام نور / دانشگاه غیرانتفاعی /9099071613
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به سامانه مشاوره تحصیلی میباشد.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط شرکت طراحی پرتو
نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه
سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
سوالات کاربران