تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی اراک: سال گذشته، سال سختی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی بود


تاریخ :    ۱۳۹۲/۹/۱۸     بازدید :    ۶۲۷

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی اراک: سال گذشته، سال سختی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی بود

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در دیدار با فعالان دانشجویی این دانشگاه تغییرات ارشد مدیریت در وزارت بهداشت را زمینه‌ساز گشوده شدن باب جدیدی در حوزه سلامت دانست.

، مجید رمضانی در دیدار با تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی که به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو در این دانشگاه برگزار شد، گفت: پس از انتخابات ریاست جمهوری فضای جدیدی بر سیستم سیاسی کشور و نقطه نظرات مسوولان ارشد کشور حاکم شده است و در این راستا تغییراتی که در مجموعه وزارت بهداشت رخ داده است، نیز تغییراتی است که باب جدیدی را در این حوزه باز کرده و تغییر نگرش در این بخش را نشان می‌دهد.

 

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به ایجاد تغییرات فیزیکی، فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی به واسطه تغییرات ارشد مدیریتی در این دانشگاه، اظهار کرد: سال گذشته سال سختی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی بود و کمبود منابع اعتباری شرایط بسیار سختی را برای این واحدهای دانشگاهی ایجاد کرد.

 

وی افزود: این روند تا ابتدای سال جاری نیز ادامه داشت، اما با توجه به تصمیم دولت جدید در اولویت دادن به بخش سلامت امید است، دانشگاه‌های علوم پزشکی بتوانند منابع اعتباری مناسبی را جذب کرده و ضمن رفع مشکلات موجود، گام‌های بهتری را با استفاده از این منابع در راستای تقویت تشکل‌ها و انجمن‌های علمی بردارند.

 

رمضانی گفت: با روی کار آمدن دولت یازدهم به‌رغم محدودیت‌های شدید اعتباری، وزیر بهداشت به دلیل دارا بودن دغدغه دانشجویی میزان قابل توجهی کمک مالی را در ابتدای سال تحصیلی به دانشگاه‌ها اختصاص داد و ما با این کمک مالی توانستیم تا حد زیادی مسائل رفاهی موجود را برطرف کنیم.

 

وی با اشاره به پروژه خوابگاه 650 نفره سایت پیامبر اکرم(ص) این دانشگاه، گفت: راه‌اندازی این پروژه شرایط دانشگاه را از نظر فضای دانشجویی، بهتر خواهد کرد.

 

وی تاکید کرد: رابطه ما با دانشجویان علوم پزشکی که در آینده همکاران ما در حوزه سلامت خواهند بود از بالا به پایین نیست و خواستار رابطه نزدیک و تعامل بیشتر با دانشجویان هستیم.

 

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سید احمد عاملی معاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، گفت: ملاک جوانی سن و سال نیست، چه بسا جوانانی که پیر به نظر می‌آیند و چه بسیار افراد سالخورده‌ای که طبق صریح روایت امام صادق (ع) دارای دلی جوان به برکت ایمان و تقوا هستند.

 

وی با استناد به این روایت شرط جوانی را دارا بودن ایمان و تقوا در رفتار، گفتار و پندار عنوان کرد و افزود: اگر این تقوا در وجود ما نهادینه شود، همیشه موفق خواهیم بود.

 

عاملی ملاک عزت در پیشگاه خداوند متعال را ایمان و تقوا دانست و گفت: اگر در برنامه‌های فرهنگی و مدیریتی ملاک ارزشمندی تقوا باشد، انسان موفق است و در غیر این صورت این کارها تنها صرف هزینه و وقت بوده و با این روش در نهایت انسان بیت‌المال را در جایی که نباید هزینه کرده است.

 

براساس این گزارش در ادامه جلسه یاد شده نمایندگان تشکل‌ها، انجمن‌ها و کانون‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک مسائل و مشکلات پیش روی خود را با رییس و مسوولان دانشگاه در میان گذاشتند.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 6 و 8
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه