تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

کارجويان حتما بخوانند


تاریخ :    ۱۳۹۴/۲/۸     بازدید :    ۷۱۹

کارجويان حتما بخوانند

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی

برای تماس با مشاورین ما از تلفن ثابت با شماره 9099071613   تماس حاصل فرمایید

 تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب

حتي ايام تعطيل

 

کارجويان حتما بخوانند

 

اگرچه مخاطبین این متن افرادی هستند که به تازگی جستجوی شغلی را آغاز نموده‌اند اما خواندن آن برای کارجویان در هر سنی مفید است.

وقتي تازه فارغ التحصيل شده ايد اگربه شما بگويند « كارفرمايان درانتظاراستخدام شما هستند» حتما ً تعجب می‌کنید و می‌پرسید، «چطور ممکن است کارفرما خواهان من باشد درحاليكه تنها تجربه کاری من به فعالیت‌‌های داخل دانشگاه و مدرسه مربوط می‌شود؟» بی‌تجربگی شما می‌تواند نقطه مثبت به حساب آید. همچنين اگر تازه محل كارخود را ترك كرده باشيد نیاز نیست تا کارفرما انرژی صرف نماید تا «عادت‌های بدی» را که از کارفرمای قبلی آموخته‌اید، از بین ببرد و آنچه بیش از همه برای کارفرما جذابیت دارد این است که شما پر از انرژی بوده و زمان کافی دارید لذا هنگامی که کارفرما پروژه‌ای را به شما ارجاع می‌دهد که نیازمند صرف زمان بسیار است، مانعی از جانب شما وجود ندارد. مهارت‌های فنی شما نسبت به فردی که سال‌ها از فارغ‌التحصیلی او می‌گذرد بهتر و به روزتر است. شما ارزان هستید، احتمالاً حقوق مورد نظر شما نصف حقوق مورد نظر یک فرد 40 ساله و بالاتر است.

باز هم اعتراض می‌کنید، «نمی‌دانم می‌خواهم چکاره شوم یا چه چیزی را انتخاب نمایم؟» تصورتان این است که در مدرسه باید این موضوع را کشف کنید. اشتباه است! باید به این درک برسید که گذراندن سال‌های سال با معلمان و اساتیدی که خارج از دنیای واقعی قرار دارند، بهترین روش یافتن راه و مسیر در دنیای حقیقی نیست.

هنوز خیلی دیر نیست. در ذیل به مواردی اشاره شده است که با به کار بردن آن‌ها می‌توانید از ایــــن شرایط رها شوید.

گام اول: یک یا دو مورد از مهارت‌های اصلی خود را مشخص نمایید، حدود 6 مورد از دستاوردها و عملکردهای خود را فهرست نمایید و مهارت‌هایی را جست‌وجو کنید که در رسیدن به این عملکرد مثمرثمر بوده‌اند.

گام دوم: با مراجعه به سایت‌های مختلف آیا عنوان شغلی خاصی وجود دارد که جلب توجه نماید. اگر موردی وجود ندارد نگران نشوید. روش بعدی کمک می‌کند دریابید آیا عنوان شغلی خاصی مورد نظرتان است یا خیر.

گام سوم: فهرستی تهیه نمایید و نام 20 مکانی را که از کار کردن در آنجا به کارگیری مهارت‌های اصلی‌تان لذت می‌برد را ذکر کنید.

گام چهارم: فهرستی تهیه نموده و نام 50 نفر از افرادی که به شما علاقه دارند را بنویسید. نگویید که 50 نفر را نمی‌شناسید. آرایشگرتان، وکیل یا حسابدار خانوادگی‌تان، دوستانتان در انجمن‌ها، گروه‌های داوطلبانه و دوستان سابق...

با 50 نفر نوشته شده در لیست صحبت کنید که آیا شخصی را در 20 مکان مورد نظرتان یـــــا در هر مکان دیگری می‌شناسند. در این صورت بخواهید در صورت امکان بین شما و کارفرما یا فرد مورد نظر ارتباط برقرار نمایند.

در ملاقات با این افراد درخواست خود را در یک جمله بیان کنید، به عنوان مثال «در جست‌وجـــــوی شغلی هستم که بتوانم از توانایی خود در متقاعد ساختن دیگران استفاده نمایم و نیاز نباشد تمام روز را پشت میز بنشینم.» می‌توانید به رزومه خود مراجعه کنید. همچنین می‌توانید از فرد مخاطب بخواهید مشکلی را شرح دهد که کارفرما با آن روبروست و شما می‌توانید در حل آن مشکل سهیم باشید.

گام پنجم: در مورد هر یک از 20 مکان یا کارفرمای مورد نظرتان که نتوانستید ارتباط فردی با آن برقرار نمایید با بخش منابع انسانی تماس بگیرید. علت انتخاب آنان را شرح دهید، مثلاً «همیشه مجذوب شرکت و نحوه عملکرد شما در جذب مشتریان جوان‌تر بوده‌ام و صادقانه بیان کنم فاصله زمانی بین مترل و شرکت شما 10 دقیقه است. سپس اینگونه بیان کنید» در جست‌وجوی شغلی هستم تا بتوانم از توانایی‌ام (به مهارت/ مهارت‌های اصلی خود اشاره نمایید) استفاده نمایم. لطفاً در این زمینه مرا راهنمایی بفرمایید.» از جانب فرد راهنمایی ارائه شود یا نه، از او سوال کنید آیا به شما این اجازه را می‌دهد دوباره با او تماس گرفته و عملکرد خود را به اطلاع او برسانید. در هر صورت یادداشت تشکر فراموش نشود.

گام ششم: در جلسه مصاحبه جریان دستاوردها و عملکردهای خود را شرح دهید: مشکلی که پیش رو داشته‌اید، نحوه رویارویی با آن و نتایج مثبتی که در نهایت به دست آمد. اگر هم چنین مورد وجود نداشته می‌توانید به مشکلی اشاره نمایید که کارفرما با آن روبرو بوده و از شما برای حل مشکل همفکری گرفته است. اشتیاق خود را نشان داده و در عین حال در مورد نقاط قوت و ضعف خود صادق باشید. تمام کارفرمایان صداقت و خلوص نیت شما را تحسین خواهند نمود. کارفرمای نامناسب می‌داند شما مناسب این شغل نیستید و کارفرمای مناسب، شما را استخدام خواهد نمود.

سریع ناامید نشده و بحث را تمام نکنید. هدف از مصاحبه اول یا حتی مصاحبه دوم معمولاً ارائه پیشنهاد شغلی نیست بلکه راه یافتن به مصاحبه دیگری است. لذا در پایان مصاحبه می‌توانید اینگونه بیان نمایید «نسبت به بحث امروز بسیار خوشبین هستم، نیاز است کاری انجام دهم تا برای گسترش تعاملات خلاصه مختصری ارائه نمایم؟ امکان ملاقات دوباره وجود دارد؟»

 

■ يك نصحیت

به چیزی وابسته نشوید. افرادی را می‌شناسم که تمام عمر خود را مجبور به تحمل مشاغل پست و غیرقابل تحمل بوده‌اند. اگر شغل یا مدیرتان را دوست ندارید راهی به سوی شغلی بهتر باز کنید یا کسب و کاری برای خودتان آغاز نمایید.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 9 و 2
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه