تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

چگونگي نوشتن رزومه کاري


تاریخ :    ۱۳۹۴/۶/۱     بازدید :    ۱۳۶۲

چگونگي نوشتن رزومه کاري

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی رزومه

برای تماس با مشاورین ما تنها با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره  9099071613  تماس بگیرید.

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

چگونگي نوشتن رزومه کاري

استاندارد رزومه :

هر رزومه از ساختار و قالبي مشخص برخوردار است. اين بدين معني است که محتويات مندرج در رزومه مي بايست در قسمتهاي مجزا و بترتيبي معين نوشته شود. توصيه مي شود قبل از توضيح هر قسمت، عنوان آنرا با يک تيتر از ساير محتويات جدا و مشخص نمائيد. اين امر سبب مي شود تا چشم خواننده بسهولت و سرعت مطالب دلخواه را بيابد. در زير به بررسي ساختار رزومه در بند مي پردازيم که قسمت اول در اين بخش و  قسمت بعدي در بخش بعد معرفي ميشوند.

-اطلاعات شخصي

اين قسمت شامل اطلاعات اوليه کارجو بوده و بعنوان اولين بخش رزومه قرار مي گيرد. اطلاعات اين قسمت شامل نام کامل، شماره شناسنامه، شماره کارت ملي، تلفن تماس، آدرس ايميل يا پست الکترونيک، سال تولد و محدوده سکونت کارجو مي باشد. نام بايد بصورت کامل (نام و نام خانوادگي) بوده و با سايزي بزرگتر (Bold) درج شود. سال تولد صرفاً جهت اطلاع کارفرما از سن شماست و لذا درج دقيق ماه و روز آن غير ضروري است. توصيه مي شود بدليل حفظ حريم اطلاعات شخصي از ذکر آدرس بطور کامل پرهيز نموده و صرفاً به مشخص نمودن محدوده سکونت اکتفا ورزيد.

-علائق حرفه اي

اين قسمت از رزومه مبين توضيحي مختصر از علائق و خواستگاه حرفه اي کارجو مي باشد. لطفاً توجه فرمائيد که اين بخش از رزومه جنبه اختياري داشته و در صورت تمايل به درج، پس از اطلاعات شخصي قرار مي گيرد. درج مطالب در اين قسمت بايد صريح و کوتاه باشد يعني چيزي در حدود دو يا سه خط. با صراحت و صداقت زمينه هايي که در آنها علاقمند به کار و فعاليت هستيد را توضيح دهيد. توجه داشته باشيد که علاقه شما امريست جدا از تواناييتان و در اين بخش نيازي به اشاره به توانايي و مهارتهايتان نيست. دقت کنيد که رابطه اي بين علائق شما و کاري که برايش درخواست مي دهيد برقرار باشد در غيراينصورت شايد کارفرما چنين بيانديشد که شما درک درستي از نياز وي و يا وظايف سمت مربوطه نداشته ايد. اين بخش مربوط است به نمايشي از شخصيت کاري خودتان در ذهن کارفرما. اين نکته که کارفرما با خواندن اين بخش از رزومه تان شما را راسخ در جايگاهي که خودتان را در آينده در آن مي بينيد حس نمايد، تصوير بسيار مؤثري از شخصيت مصمم و با انگيزه شما در ذهن وي ايجاد خواهد نمود.

-مدارک و سوابق تحصيلي

ذکر سابقه تحصيلي کارجو از نکات مهم در نگارش رزومه مي باشد و وجود آن ضروري است. ليستي از تحصيلات علمي و دانشگاهي خود تهيه کنيد و آنها را بترتيب از آخر به اول در اين قسمت درج کنيد. دليل اينکار اينست که کارفرمايان تمايل دارند تا ابتدا بروزترين و آخرين سوابق شما را بررسي کنند. براي هر مورد در ليست، نام رشته تحصيلي، نام دانشگاه يا موسسه و در نهايت تاريخ شروع و اتمام دوره تحصيلي را قيد نمائيد. در زير هر کدام از اين موارد ميتوانيد به گرايش رشته مربوطه، دروس اصلي يا مرتبط گذرانده شده، موضوع پروژه يا پايان نامه و در صورت تمايل معدل فارغ التحصيلي خود اشاره کنيد. البته ذکر اين موارد تنها در صورت مرتبط بودن با کار و سمت درخواستي پيشنهاد مي شود و در صورت اشاره از نوع ارتباط آنها با کار مطمئن شويد. توصيه مي شود در صورتيکه آخرين مدرک تحصيلي شما کمتر از کارشناسي يا ليسانس است، به معرفي رشته تحصيلي دبيرستاني خود نيز بپردازيد.

-سوابق حرفه اي

اين قسمت يکي از مهمترين و ضروري ترين بخش هاي رزومه کارجو بوده و محل توجه ويژه اي براي بسياري از کارفرمايان محسوب مي شود. جهت تکميل اين بخش از رزومه خود ليستي از سوابق کاري و سمتهاي خود در گذشته تهيه نموده و آنها را مانند سوابق تحصيلي بترتيب از آخر به اول در اين قسمت درج کنيد. هر کدام از موارد ذکر شده در ليست اين قسمت بايد شامل جزئيات زير باشد.

سمت و عنوان شغلي
نام شرکت، موسسه يا محل کار
مدت زمان فعاليت
مسئوليتهاي سمت و کارهاي مهم انجام شده
تجربيات و دوره هاي تخصصي

درج اين قسمت در رزومه جنبه اختياري دارد. چنانچه در حال ارسال درخواست براي يک کار تخصصي هستيد، مي توانيد اطلاعاتي درباره گذراندن دوره هاي آموزشي مرتبط و يا تجربيات مهم در پروژه هاي مرتبط بصورت ليستي از عبارات خلاصه شده آماده نموده و آنها را بر حسب تاريخ (از امروز به گذشته) مرتب نمائيد. براي هر مورد نام دوره، تاريخ و محل برگزاري آن، طول دوره و نوع گواهينامه اعطايي آن را مشخص نمائيد.

-مهارتها

توصيه مي شود پس از ذکر تحصيلات و سوابق حرفه اي، بخشي از رزومه خودتان را به توضيح مهارتهايتان اختصاص دهيد. اين مهارتها مي توانند هم شامل مهارتهاي فني و تکنولوژيکي مانند کار با نرم افزار يا سخت افزارهاي مختلف باشد و هم شامل مهارتهاي فردي مانند کارگروهي، مسئوليت پذيري، خلاقيت، نظم پذيري، ميزان آشنايي با زبانهاي خارجي و نظاير آن.هنگام ذکر مهارتها، ميزان آشنايي خود با هر مورد را صادقانه قيد نمائيد يعني مشخص کنيد تا چه اندازه با زبان انگليسي آشنا هستيد .

-حضور در کنفرانسها

اگر در حال ارسال درخواست کار جهت انجام کارهاي علمي و تحقيقاتي هستيد، ذکر تجربيات شرکت در کنفرانسهاي علمي و تخصصي از اهميت ويژه اي برخوردار است. ليستي از اين فعاليتها تهيه کرده و آنها را بر حسب تاريخ (از امروز به گذشته) مرتب نمائيد. براي هر مورد نام سمينار يا کنفرانس را به همراه تاريخ و محل برگزاري قيد نمایید


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 2 و 2
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه