تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

چکار کنیم تا در کنکور و امتحانات وقت کم نیاوریم


تاریخ :    ۱۳۹۵/۲/۱۲     بازدید :    ۶۹۹

چکار کنیم تا در کنکور و امتحانات وقت کم نیاوریم

 "سامانه صدای مشاور تحصیلی"

 مشاوره دهنده تخصصی کنکور

 برای تماس با مشاورین ما تنها با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره  9099071613  تماس بگیرید.

 تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

چکار کنیم تا در کنکور و امتحانات وقت کم نیاوریم

مشکلی که بسیاری از دانش آموزان و داوطلبان کنکور و یا آزمونهای تستی ( چهار گزینه ای ) با آن مواجه هستند، مشکل کم بود وقت است که باعث ایجاد استرس بیشتر و ناامیدی میشود. در این مطلب قصد داریم استراتژی و تکنیکهایی ساده و پایه را برای بهبود عملکرد شما در این آزمونها مطرح کنیم. عناوینی که میتوان در این زمینه مورد توجه قرار داد شامل :

  1. مدیریت وقت و زمان
  2. جلوگیری از اشتباهات سهوی و ناخواسته
  3. تکنیک های حدس زدن پاسخ درست

هستند که در این مطلب اختصاصا به مدیریت زمان و نحوه ی استفاده درست از وقت در مدت زمان برگزاری آزمون خواهیم پرداخت.

چرا در طی آزمون وقت کم می آوریم؟

برای اینکه بتوانید از وقتی که در اختیار شما قرار داده شده است بدرستی استفاده کنید لازم است در ابتدا پاسخ این سوال را بررسی کنیم. دلیل اصلی اینکه یک داوطلب در طی آزمون دچار کمبود وقت میشود، نداشتن برنامه ریزی زمانی در طی آزمون است. این امر باعث میشود تا داوطلب بر روی یک سوال بیش از حد مکث کرده و شانس خود را کاهش دهد.

 

مدیریت زمان در آزمون تستی و کنکور

 

نکته اول که باید در آزمونهای تستی مورد توجه قرار دهید این است که زمان خود را هوشمندانه استفاده کنید. داشتن برنامه در این مورد اهمیت ویژه ای دارد. شاید سوال بپرسید چطور در طی آزمون برنامه داشته باشم؟ به این سوال در ادامه پاسخ خواهیم داد.

در آزمونهای تستی و به خصوص کنکور، سوالات استاندارد سازی شده هستند. یعنی علاوه بر اینکه وقت مناسب برای پاسخگویی به آنها در نظر گرفته شده، سوالات به رده های آسان، متوسط و سخت دسته بندی شده اند. پس برای مدیریت زمان، شما باید مدت زمان خاصی را برای پاسخ گویی به هر سوال در نظر بگیرید.

فرض کنید باید به تعداد ۶۰ سوال در ۷۰ دقیقه پاسخ دهید. قبل از شروع آزمون استراتژی خود را بررسی کنید. ۵ دقیقه از این زمان برای بررسی اولیه سوالات و ۵ دقیقه برای بررسی مجدد پاسخ ها یا پرکردن پاسخ نامه نیاز است که این ۱۰ دقیقه باید از زمان کل آزمون کسر شود. پس در حقیقت برای پاسخگویی به ۶۰ سوال شما ۶۰ دقیقه وقت خواهید داشت که به عبارتی میشود یک دقیقه برای هر سوال. درحالی که پاسخگویی به اکثر سوالات زمانی کمتر از یک دقیقه نیاز خواهند داشت.

نکته دوم این است که بدانید چگونه در طی آزمون عمل کنید. همانطور که گفتیم سوالات به دسته های آسان، متوسط و سخت طبقه بندی میشوند و داوطلب با خواندن متن سوال متوجه درجه بندی آن خواهد شد. اگر با سوال سخت مواجه شدید که فکر میکنید پاسخ آنرا نمیدانید بلافاصله از آن سوال عبور کنید. از اینکه پاسخ نامه سفید بماند نترسید. اگر بر روی سوالاتی که سخت هستند بمانید شانس خود را برای پاسخ دادن سوالات آسان از دست خواهید داد. برای خود علامتهایی را در نظر بگیرید. برای مثال :

  • علامت - یعنی سوال با بلد نیستم و پاسخ را نمیدانم
  • علامت x یعنی سوال را بلد هستم ولی برای رسیدن به پاسخ درست به زمان نیاز دارم یا پاسخ را فراموش کرده ام و با کمی فکر کردن پاسخ را به خاطر می آورم.
  • علامت + یعنی پاسخ سوال را وارد کرده ام

سوالات را یکی یکی و با دقت بخوانید و پیش بروید. از سوالات ساده و آسان شروع کنید و اگر پاسخ سوال را با اطمینان میدانید در همان لحظه پاسخ دهید و کنار شماره سوال علامت + را قرار دهید. این کار باعث تقویت روحیه شما نیز میشود.

اگر پاسخ سوال را میدانید ولی فکر میکنید برای پاسخ دادن به سوال بیشتر از زمانی که برای هر تست در نظر گرفته اید ( برای مثال بیش از یک دقیقه ) زمان نیاز است کنار سوال، علامت بزنید ( مثلا علامت x ) و از سوال عبور کنید. زمان خود را برای تستی که احتمال دارد پاسخ اشتباه بدهید صرف نکنید در دور بعد به سراغ این سوالات بیایید!

اگر پاسخ سوال را نمیدانید یا آن مبحث را مطالعه نکرده اید کنار سوال علامت – بزنید و دیگر تا انتهای آزمون به سراغ آن سوال نروید .

مزیت این کار در این است که شما یکبار تمامی سوالات را خوانده اید و سوالات آسان را پاسخ داده اید ( یعنی حداقل حدود ۲۰ درصد ) و زمان مناسبی برای سوالات متوسط ( ۶۰ درصد از سوالات) و سخت ( ۲۰ درصد سوالات ) دارید. در دور دوم به سراغ سوالاتی بروید که در کنار آنها علامت x قرار داده اید و سعی کنید در مدت زمانی که تعیین کرده اید به این سوالات پاسخ دهید. تنها اگر به سوالات ساده و متوسط پاسخ دهید چیزی حدود ۸۰ درصد میشود! ( البته جلوگیری از اشتباهات سهوی هم باید رعایت کنید که بعدا در مورد آن صحبت خواهیم کرد ).

این روش نیازمند یک ساعت مچی دارای ثانیه شمار و تمرین است و شما باید در منزل این روش را تمرین کنید و بعد از مدتی به سادگی با این روش میتوانید پیشرفت زیادی در آزمونها بدست آورید و از رقیبان پیشی بگیرید.

اگر احساس میکنید با پر کردن پاسخ نامه بلافاصله بعد از هر سوال تمرکز خود را از دست میدهید میتوانید در برگه سوالات دور پاسخ صحیح خط بکشید و در انتهای آزمون به صورت یکجا پاسخ نامه را پر کنید ولی توجه داشته باشید که برای پر کردن هر خانه برای هر سوال حدود  ۱۰ ثانیه زمان نیاز خواهید داشت و اگر تعداد سوالات ۶۰ تا باشد حدود ۶۰۰ ثانیه یا به عبارتی ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید که باید آن را در ابتدای آزمون در نظر بگیرید!

منبع: عصر علم


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 2 و 9
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه