تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

روحيه خود را به روش هاي زير بالا نگه داريد


تاریخ :    ۱۳۹۳/۱۲/۲۵     بازدید :    ۷۹۲

روحيه خود را به روش هاي زير بالا نگه داريد

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی

برای تماس با مشاورین ما تنها با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره  9099071613  تماس بگیرید.

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

روحيه خود را به روش هاي زير بالا نگه داريد


 1. اهدافتان را به خودتان يادآوري کنيد.
معمولاً قبل از وقت گذاشتن روي هر تلاش خاصي، گرايش به تعيين اهداف کوتاه مدت و بلندمدت داريد. اگر کم کم چشمتان را از روي اهدافتان برداريد، انگيزه خود را از دست مي دهيد. اينکه حواستان به اهدافتان باشد و دائماً پيشرفت خود را چک کنيد، باعث مي شود که هر روز انگيزه شما بيشتر و بيشتر شود.

2. هر هفته پيشرفت خود را چک کنيد.
هر کسي دوست دارد بداند که هر روز چقدر به هدفش نزديکتر مي شود. اگر ببينيد که در مسير درست هستيد و هر بار پيشرفت قابل ملاحظه اي مي کنيد، انگيزه شما بيشتر مي شود و از رسيدن به هدف خود خوشحال مي شويد. اگر ببينيد که در رسيدن به هدف تعلل مي کنيد، اين تلنگري به شماست تا دوباره به مسير اصلي برگرديد.

3. هر بار که به اهداف هفتگي مي رسيد به خودتان پاداش بدهيد.
اين پاداش مي تواند بسيار ساده باشد، مثلاً براي خودتان بستني بخريد. يا پاداش بزرگتري باشد، مثلاً براي کل تلاش و سختکوشي تان به تعطيلات برويد.

4. به خودتان استراحت بدهيد.
گاهي حتي با اراده ترين افراد هم خسته مي شوند. شايد زيادي از خودتان کار کشيده باشيد و استراحت چيزي باشد که واقعاً به آن نياز داريد. اگر هدف شما رسيدن به فرم بدني مناسب است، شايد لازم باشد که بجاي يکي دو روز در هفته به خودتان سه چهار روز استراحت بدهيد. اگر هدف درسي داريد، يک سره تکاليف تان را انجام ندهيد و آن را در طول روز يا هفته تمام کنيد.

5. به خودتان زياد سخت نگيريد.
هر کسي گاهي کم مي آورد. اگر يک هفته نتوانستيد به هدفتان برسيد، زياد احساساتي نشويد. از آن درس بگيريد. هميشه سخت بودن کار نيست که مهم است، گاهي سختي ضربه اي که مي خوريد و دوباره بلند شدن است که اهميت دارد. از شکست خوردن نترسيد و آن را به عنوان يکي ديگر از جنبه هاي زندگي بپذيريد و به سمت اهدافتان پيش برويد.

6. مقالات يا سخنراني هاي الهامبخش را بخوانيد و تماشا کنيد.
هر کسي هر از گاهي به اين چيزها نياز دارد. تماشاي ويدئوهاي سخنراني هاي الهامبخش و شنيدن تجربيات ديگران به شما حس تازه اي از اميد و انگيزه مي دهد.

ب- راه هاي غلبه بر تعلل و مسامحه

1. چيزهايي که حواستان را پرت مي کنند حذف کنيد.
هر چيزي که موجب تعلل شما مي شود را شناسايي کنيد و از شر آن خلاص شويد يا آن را در کمدي بگذاريد. از آن دور شويد يا آن را دور بيندازيد. اگر همه وقت خود را تلف کنيد، نمي توانيد انگيزه خود را حفظ کنيد. اگر زمان زيادي را صرف گردش در اينترنت مي کنيد يک افزونه "بهره وري" روي مرورگر خود نصب کنيد. اين افزونه به شما يادآوري مي کند که زمان محدودي را صرف اين کار کنيد.

2. مرزهاي خود را فراخ تر کنيد.
خودتان را در چشم خود و ديگران مسئول جلوه دهيد. اگر کاري را انجام نمي دهيد، بخاطر انجام ندادن آن براي خودتان جريمه بگذاريد. براي مثال خودتان را از خريد وسيله اي محبوب محروم کنيد يا پولي به خيريه بدهيد. در مورد کارهايي که قرار است انجام دهيد با دوستان و خانواده حرف بزنيد. اگر آن کارها را انجام ندهيد آنها مي فهمند و خجالت مي کشيد. بدين ترتيب دليلي براي شروع آن کار خواهيد داشت.

3. کمي کافئين مصرف کنيد.
فقط شما هستيد که مي دانيد دوز مصرفي شما چقدر است. مقدار مناسب قهوه اي که هر کس صبح ها مي نوشد باعث مي شود که هوشياري و تمرکز او حفظ شود و به سمت هدف حرکت کند. از محرک هاي قوي تر دور بمانيد، مگر آنکه پزشک آنها را در موارد خاص برايتان تجويز کرده باشد.

4. بدنتان را حرکت دهيد.
بدويد، ورجه ورجه کنيد يا مشت زني کنيد. حتي نرمش هاي سبک نيز بر روحيه شما اثر خوبي مي گذارند و باعث مي شوند که حس فعال و پويايي به شما دست بدهد. ورزش ميزان افسردگي را کاهش مي دهد و ديد شما به خودتان را بهتر مي کند و هر دوي اينها انگيزه شما را بالا مي برند.

5. وظيفه و کار خود را به تکه هاي کوچکتر تقسيم کنيد.

اگر مشکلات جدي انگيزشي داريد، شکستن وظيفه خود به وظايف کوچکتر باعث مي شود که از لحاظ رواني راحت تر بتوانيد به آنها نزديک شويد و آنها را شروع کنيد. زيرا با انجام هر يک از اين تکه ها و تمام کردن آنها، حس موفقيت در آن کار به شما دست مي دهد و انگيزه شما براي انجام بقيه بالاتر مي رود. گاهي تنها چيزي که نياز داريم اين است که عزم حرکت خود را جمع کنيم و يک پروژه کامل را شروع کنيم، تا بقيه آن را با همان عزم و شتاب جلو ببريم.

6. خودتان را غافلگير کنيد.
حتي افرادي که انگيزه هاي فوق العاده بالايي دارند، اگر هفته ها و ماه ها وظايف تکراري و خسته کننده انجام دهند، دچار افسردگي و تنبلي مي شوند. اين يکنواختي را با فعاليت هاي غيرعادي و في البداهه بشکنيد. سعي کنيد حس دروني پيش بيني ناپذيري را در خود خلق کنيد و خودتان هم ندانيد که فردا چه خواهيد کرد. اين باعث مي شود که ملال انگيزي رواني کاري که انجام مي دهيد، کاهش يابد. در زير به چند روش ديگر براي شکستن اين يکنواختي اشاره کرده ايم:

 


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 1 و 1
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه