تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

نمونه سوالات فصل دوم شبکه های کامپیوتری (قسمت دوم)


تاریخ :    ۱۳۹۳/۱۲/۲۶     بازدید :    ۹۱۶

نمونه سوالات فصل دوم شبکه های کامپیوتری (قسمت دوم)

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی

برای تماس با مشاورین ما تنها با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره  9099071613  تماس بگیرید.

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

نمونه سوالات فصل دوم شبکه های کامپیوتری (قسمت دوم)

12. سیگنال Periodic و A Periodic را مقایسه کنید ؟ ص 32

سیگنال های متناوب (Periodic) : اگر الگو یا همان شکل سیگنال ها در فاصله زمانی مشخص تکرار شود به آن سیگنال متناوب می گویند . در سیگنال ها اگر الگو کامل شود و در آستانه تکرار قرار گیرد به آن یک Cycle یا چرخه گویند یک Period یا دوره ، به مقدار زمانی می گویند که یک چرخه یا Cycle در آن اتفاق می افتد .

سیگنال های نامتناوب(A Periodic) : سیگنال های نامتناوب الگو و شکل مشخصی ندارند و الگو های آن در فاصله زمانی مشخص تکرار نمی شوند .

 

14. پهنای باند را تعریف کنید ؟ ص 33

فاصله بین پایین ترین و بالاترین فرکانس ، پهنای باند رسانه نامیده می شوند . در واقع پهنای باند ، ظرفیت انتقال اطلاعات به وسیله رسانه است .

 

15. عوامل موثر بر پهنای باند را نام ببرید ؟ ص 33

ازعوامل موثر در پهنای باند رسانه های کابلی طول ، قطر و جنس کابل است . طول کابل با پهنای باند نسبت معکوس و قطر کابل با پهنای باند نسبت مستقیم دارد .

 

16. انواع پهنای باند را نام برده و توضیح دهید ؟ ص 33

الف) تک باند : در این روش از تمام پهنای باند برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده می شود . به این معنی که تک باند در هر لحظه فقط می تواند یک سیگنال را از خود عبور دهد ، در نتیجه ارسال نوبتی می شود و اطلاعات به صورت پشت سرهم و سری ارسال می شود . برای ارسال و دریافت اطلاعات به دو رشته کابل نیاز است که یکی از کابل ها وظیفه ارسال اطلاعات را به عهده دارد و کابل دیگر دریافت اطلاعات را انجام میدهد . از این روش در شبکه های محلی استفاده می شود .

ب) باند پهن : اطلاعات به صورت آنالوگ ارسال می شود . به این ترتیب باند پهن می تواند از یک کابل ، یک یا چند سیگنال را به طور هم زمان عبور دهد . هر سیگنال به صورت جداگانه ارسال می شود و تداخلی بین سیگنال های متفاوت به وجود نمی آید . در شبکه محلی این روش کاربردی ندارد ولی در شبکه های WAN همواره مورد توجه است .

 

17. چه عواملی باعث نویز می شود ؟ ص 34

عوامل مختلفی باعث بوجود آمدن نویز می شوند . تعدادی از این عوامل عبارتند از :

الف) حرارت ب) القا ج) هم شنوایی

 

19. حرارت را تعریف کنید ؟ ص 34

حرارت باعث می شود الکترون ها در جهات نامشخص شروع به حرکت نمایند . این حرکت گاهی با سیگنال ها هم جهت شده و اندازه و شکل آنها را که همان الگوی سیگنال هاست ، تغییر می دهد و این به معنی ایجاد نویز است .

 

18. القا را تعریف کنید ؟ ص 34

نویزهای القایی نویزهایی هستند که موتورهای مکانیکی مثل موتور ماشبن یا وسایل الکتریکی مانند موتورهای الکتریکی وسایل خانگی تولید می کنند و می توانند نویز را ارسال کنند و کابل شبکه ، شبیه بک آنتن گیرنده نویزهای ارسال شده را دریافت می کنند .

 

19. هم شنوایی را تعریف کنید ؟ ص 35

به اثرگذاری میدان مغناطیسی یک کابل از کابل مجاور آن هم شنوایی گفته می شود . نویزهایی که کابل های  برق فشار قوی یا رعد و برق ایجاد می کنند ، از انواع نویزهای هم شنوایی محسوب می شوند .

 

20. سرعت انتقال اطلاعات را توضیح دهید ؟ ص35

به مقدار اطلاعاتی که در واحد زمان به وسیله تجهیزات شبکه ارسال می شود ، سرعت انتقال اطلاعات می گویند و واحد اندازه گیری آن bps است . سرعت انتقال اطلاعات در وسایل مختلف متفاوت است . سرعت انتقال اطلاعات با پهنای باند ارتباط مستقیم دارد و از طرفی سرعت انتقال با نویز نسبت عکس دارد و نویز در این زمینه عامل محدود کننده ای است .


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 3 و 5
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه