تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

نمونه سوالات فصل چهاردهم شبکه های کامپیوتری (روش های تبدیل اسم به IP)


تاریخ :    ۱۳۹۴/۲/۹     بازدید :    ۹۰۷

نمونه سوالات فصل چهاردهم شبکه های کامپیوتری (روش های تبدیل اسم به IP)

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی

برای تماس با مشاورین ما تنها با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره  9099071613  تماس بگیرید.

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

نمونه سوالات فصل چهاردهم شبکه های کامپیوتری (روش های تبدیل اسم به IP)

11. مراحل تبدیل اسم به IP از طریق اینترنت را بنویسید ؟ ص 210

مرحله 1 : سرویس گیرنده درخواست خود را برای تبدیل webserver1.training.microsoft.com به IP آن سرویس دهنده را به Local Name Server ( DNS سرور ISP ) ارسال می کند .

 

مرحله 2 : سرویس دهنده Local در بانک اطلاعاتی خود آن اسم را جست و جو می کند ولی با توجه به این که مسئولیت آن Zone با این سرویس دهنده نیست ، هیچ رکوردی پیدا نمی کند و به همین دلیل آن اسم را به Root Name Server ارسال می کند و از آن سرویس دهنده IP آن اسم را تقاضا می کند .

 

مرحله 3 : Root Name Server ، IP درخواست شده را نمی داند اما آن اسم را بررسی کرده و متوجه می شود که قبل از آخرین نقطه ، کلمه COM قرار گرفته است . بنابراین لیستی از COM Name Server را تهیه کرده و آن را به Local Name Server ارسال می کند .

 

مرحله 4 : تا این مرحله Local Name Server نتوانسته است Com Name Server IP را پیدا کند . بنابراین یک درخواست به آن سرویس دهنده ارسال کرده و سوال آن را از آن سرویس دهنده می پرسد .

 

مرحله 5 : این سرویس دهنده نیز IP اسم درخواست شده را نمی داند ، اما با بررسی آن اسم ، متوجه کلمه Microsoft قبل از کلمه Com می شود . سپس لیستی از IPی DNS سرور های مایکروسافت را تهیه و آن را به سرویس دهنده Local ارسال می کند .

 

مرحله 6 : تا این مرحله سرویس دهنده Local نتوانسته است IPی DNS سرور مایکروسافت را پیدا کند . بنابراین درخواست خود را به آن سرویس دهنده ارسال می کند .

 

مرحله 7 : با توجه به این که مسئولیت Zone مربوط بهMicrosoft.com به عهده این سرویس دهنده می باشد ، رکرود webserver1 از training subdomain را در Zone پیدا کرده و IP آن را به DNS سرور Local ارسال می کند .

 

مرحله 8 : حال سرویس دهنده Local  توانسته است IP درخواست شده از طرف سرویس گیرنده را پیدا نماید .

 

مرحله 9 : حال آنکه توانسته است IP مربوط Web Server1.training.microsoft.com را پیدا کند ، درخواست خود را برای گرفتن سرویس وب به آن IP ارسال می کند .

 

مرحله 10 : Webserver1 نیز درخواست سرویس گیرنده را دریافت کرده و اطلاعات درخواست شده سرویس گیرنده را برای او ارسال می کند .

 

12. مراحل نصب و راه اندازی سرویس DNS را بنویسید ؟ ص 211

زمانی که Active Directory را روی اولین سرویس دهنده (DC) نصب می کنید ، سرویس DNS نیز به صورت اتوماتیک نصب می شود . اما این سرویس فقط مخصوص Active Directory نمی باشد و روی سرویس دهنده های Stand alone نیز می توان آن را نصب کرد .

 

13. مراحل ایجاد Zone را بنویسید ؟ ص 214

فرض کنید یک Domain به نام ern-co.com دارید و یک Zone به همین نام می خواهید راه اندازی کنید . روی گزینه Forward Lookup Zone در کنسول DNS کلیک راست کرده و از منویی که ظاهر می شود گزینه New Zone  را انتخاب می کنیم .

 

14. مراحل ایجاد Resource records را بنویسید ؟ ص 217

روی Zone کلیک راست کرده و از منویی که ظاهر می شود گزینه New Host را انتخاب کنید . در این پنجره در قسمت www.name و در قسمت IP, IP Address یکی از سرویس دهنده های شبکه یا همین سرویس دهنده را وارد کنید . روی گزینه Add Host کلیک کنید . به همین ترتیب یک رکورد از نوع Host در Zone ایجاد شده است .

 

15. مراحل تست DNS را بنویسید ؟ ص 218

می خواهیم یک Query به DNS سرور ارسال کنیم و IP یپک HOST با نام www.ern-co.net را سوال کنیم . برای انجام این کار از دو روش استفاده می شود :

الف) استفاده از فرمان Ping : در هر رایانه ای که IP ی DNS سرور جاری تنظیم شده باشد ، فرمان ping www.ern-co.net را اجرا کنید . مشاهده خواهید کرد که IP ان توسط DNS سرور پیدا شده و نمایش داده می شود .

ب) استفاده از فرمان nslookup : در پنجره Command Prompt فرمان nslookup را اجرا می کنیم . در این قسمت هر اسمی را که وارد کنیم به DNS سرور پیش فرض فرستاده می شود و IP آن اسم درخواست می شود . در صورتی که DNS جواب را پبدا کند ، آن را مشاهده خواهید کرد . 


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 6
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه