تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

سهمیه‌ مناطق در کنکور سراسری


تاریخ :    ۱۳۹۶/۵/۲۸     بازدید :    ۱۰۴۱۳

 اکثر داوطلبان کنکور سراسری از سهمیه های مختلف و تاثیر آن در انتخاب رشته کنکور سراسری اطلاع دقیقی ندارند. در این مقاله تصمیم بر آن گرفتیم که تمامی سهمیه های تاثیر گذار در کنکور سراسری از قبیل سهمیه ایثارگران و جانبازان , سهمیه مناطق , سهمیه خانواده شهدا و سهمیه بهیاران راا بررسی کرده و به تاثیرات سهمیه ها در انتخاب رشته کنکور سراسری اشاره نماییم. منبع این مقاله توضیحات مندرج در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری می باشد. لازم است متذکر شویم در صورتی که پس از مطالعه این مقاله درباره تاثیر سهمیه در کنکور سراسری می باشد میتوانید ابهامات خود را از مشاورین مرکز سامانه صدای مشاور در میان بگذارید. برای تحقق این امر میتوانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور بهره ببرید.

پر جمعیت ترین سهمیه کنکور سراسری سهمیه مناطق می باشد که بیش از 95 درصد داوطلبان کلیه گروه های آزمایشی کنکور ریاضی تجربی انسانی هنر و زبان های خارجه را در برمیگیرد.





تاثیر سهمیه مناطق در انتخاب رشته کنکور سراسری

سهمیه مناطق به سه گروه سهمیه منطقه 1 , منطقه 2 و منطقه 3 دسته بندی میشود که مشمول داوطلبانی می باشد که سهمیه جانبازان , ایثارگران و خانواده شهدا نمیشوند و بر مبنای محل تحصیل سه سال پایانی دبیرستان, مشمول یکی از مناطق 1 , 2 یا 3 میشوند.  پرجمعیت ترین سهمیه کنکور سراسری سهمیه مناطق است که بیش از 95 درصد داوطلبان کلیه گروه هایی آزمایشی کنکور ریاضی , تجربی , انسانی , هنر , زبان های خارجه را در بر میگیرد. سیاست دسته بندی سهمیه مناطق برمبنای عدالت آموزشی میباشد و تلاش شده داوطلبان سهمیه هر یک از  مناطق در زمینه دسترسی به امکانات آموزشی در سطحی برابر قرار گیرند.

دسترسی به امکانات آموزشی به هر میزان از شهر ها و مناطق تحت پوشش سهمیه منطقه 1 به شهر ها و مناطق تحت پوشش سهمیه منطقه 3 حرکت میکنیم کاهش می یابد. همانطور که قبلا هم اشاره  کردیم سهمیه مناطق اکثریت شرکت کنندگان کنکور سراسری را شامل میشود.بنابر این آمار قبولی داوطلبان این سهمیه به راحتی در  دسترس میباشد.

حال این سوال مطرح می شود که چگونه میتوان عدالت را بین داوطلبان این سه منطقه که از امکانات برابری برخوردار نیستند برقرار کرد؟

در پاسخ به این سوال باید به نحوه تقسیم بندی ظرفیت دانشگاه اشاره کرد. ظرفیت دانشگاه ها بسته به تعداد داوطلبان سهمیه مناطق بین داوطلبان هر سه منطقه تقسیم میشود. به این صورت که اگر برای داوطلبان سهمیه مناطق مبنا بر این باشد که در کنکور 96 در یک رشته محل 100 نفر ظرفیت اختصاص داده شود. ابتدا در نظر میگیرند نسبت داوطلبان هر منطقه به کل سهمیه مناطق چه میزان میباشد . به فرض مثال اگر تعداد داوطلببان منطقه 1 : 20درصد, منطقه 2: 30درصد و منطقه 3 : 50 درصد از کل داوطلبان باشند بنابر این توقع داریم ازین 100 نفر ظرفیت 20 ظرفیت به شرکت کنندگان منطقه 1 , 30 ظرفیت به شرکت کنندگان منطقه 2 و 50 ظرفیت به شرکت کنندکان منطقه 3 اختصاص داده شود. به این صورت که سهمیه شرکت کنندگان هر منطقه از هر دانشگاه از همان ابتدای امر مجزا شوند و شرکت کنندگان هر منطقه صرفا با یکدیگر به رقابت بپردازند نه با شرکت کنندگان مناطق دیگر , مگر این که رقابت در استان غیر بومی باشد. در بررسی آمار قبولی علاوه بر این که سهمیه منطقه یک منطقه دو یا منطقه سه هستند سهمیه بومی گزینی نیز در انتخاب رشته علاوه بر این که حتما توصیه میکنیم اگر داوطلب مناطق می باشد برای یک انتخابب رشته بهتر , مقاله تاثیر سهمیه بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور سراسری را مطالعه نمایید.





جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید  

تماس از تلفن ثابت بدون کد ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳

 پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )


** به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های ناآگاهانه گذشته **


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 1 و 9
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه