تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

اعلام جزئيات برگزاري و نحوه اعلام نتايج آزمون وكالت سال جاري


تاریخ :    ۱۳۹۳/۱۱/۱     بازدید :    ۱۱۷۵
 
 
اعلام جزئيات برگزاري و نحوه اعلام نتايج آزمون وكالت سال جاري  
 
 
 
  -

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسكودا)، از اعلام نتایج آزمون وکالت سال جاری یک ماه پس از برگزاری آن، خبر داد و گفت: بر اساس توافقات صورت‌گرفته با سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون وکالت سال جاری در هفتم آذرماه به شکل سراسری برگزار می‌شـــــود و نتایج آن حداکـــثر تا یک ماه پس از برگزاری آزمون، اعلام می‌شود.
بهمن کشاورز در یک نشست خبری کـــــــه روز چهارشنبه گذشته در محل اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران برگزار شد با بیان این خبر، به نحوه اعلام نتایج آزمون وکالت اشاره کرد و گفت: نتایج آزمون از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می‌شود. ضمن اینکه کانون‌ها نیز به صورت مجزا اسامی پذیرفته‌شدگان خود را در تابلواعلانات كانون مربوطه مي‌چسبانند.

■ پذیرش در کانون وکلا از طریق معدل‌گیری
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسكودا) با بیان اینکه «پذیرش در کانون وکلا همانند گذشته از طریق معدل‌گیری بر مبنای تراز نمره خواهد بود»، خاطرنشان ساخت: داوطلبان توجه داشته باشند که جواب‌های غلط در آزمون‌ وکالت نمره منفی دارد. برخی از داوطلبان به این مسئله توجه ندارند و زمانی که نتایج اعلام می‌شود نسبت به نتیجه آزمون خود معترضند. بنابراین به شرکت‌کنندگان توصیه می‌کنیم سوالاتی که جواب آنها را نمی‌داننــــد و يا نسبت به آن شک دارند را پاسخ ندهند.
بهمن کشاورز به منابع آزمون وكالت اشاره کرد و گفت: سوالات آزمون کماکان از متن قانون و همچنین آراء وحدت رویه هیئت عمومی دیوان عالی کشور خواهد بود.

■ نحوه اعتراض به نتایج آزمون
کشاورز به نحوه اعتراض به نتایج آزمون اشاره کرد و گفت: ما اعتراضات را در 2 قالب و بخش تقسیم و بررسي می‌کنیم. بخش اول اعتراضاتی است که درباره صحت یا عدم صحت سوالات و یا اشتباه در جابجایی گزینه‌هاست. اینگونه اعتراضات معمولاً پس از آنکه کلید سوالات در دسترس داوطلبان قرار گرفت،‌ مطرح می‌شوند.
 وی افزود: برای رسیدگی به اینگونه اعتراضات تیمی تشکیل می‌شود که به موارد اعلامی رسیدگی می‌کنند و اگـــر به این نتیجه برسند که سوالی اشتباه بوده است و یا گزینه صحیح جابجا درج شده است، سوال مربوطه حذف و نمره آن بین سایر سوال‌ها تقسیم می‌شود.
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری به بخش دوم اعتراضات اشاره کرد و گفت: بخش دوم اعتراضات مربوط به کسانی می‌شود که نسبت به نتیجه آزمون خــود  به صورت مشخص معترضند. به این صورت که شرکت‌کننده‌ای تصور می‌کرده است که نتیجه آزمونش بهتر از نتیجه اعلامی می‌شده است. این اعتراضات در یک موعد مشخص که متعاقباً اعلام می‌شود برای اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ارسال می‌شود و پاسخنامه معترضين در اتحادیه به صورت دستی چک می‌شود.
به گفته وی، تاكنون این نوع از اعتراضات بسیار نادر در آزمون وکالت وارد بوده است و اکثر قریب به اتفاق ناشی از تصور داوطلبان نسبت به نتیجه آزمون خود است. این افراد معمولاً نمره منفی سوالات غلط را درنظر نمی‌گیرند.

■ محل برگزاری آزمون وکالت سال جاری
کشاورز به محل برگزاری آزمون وکالت سال جاری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هر یک از کانون‌ها در حال بررسی این مسئله هستند، زیرا محل آزمون و تقسیم‌بندی جنسیتی شرکت‌کنندگان بر عهده کانون‌هاست.
وی افزود: هم‌اکنون کانون‌های سراسر کشور در حال مذاکره با مراکزی هستند که امکان برگزاری آزمون وکالــت در آن مراکز وجود دارد. در نهایت نیز محل آزمون بر روی کارت ورود به جلسه آزمون داوطلبان ذکر می‌شود.

■ تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون وکالـــت سال جاری
 رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران به تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون وکالت سال جاری اشاره كرد و گفت: باتوجه به اينكه مهلت ثبت‌نام در آزمون وكالت سال جاري تا 25 مهرماه تمدید شد، هنوز از تعداد ثبت‌نامی‌ها در این آزمون اطلاع نداریم، زیرا                                                             بر اساس قراردادی که با سازمان سنجش داریم تا زمانی که درگاه ثبت‌نام داوطلبان بسته نشود امکان ارائه آمار تعداد ثبت‌نام کنندگان وجود ندارد و حتی اگر ما نیز بخواهیـــم به ما نمی‌دهند.

■ تعداد مورد پذیرش در برخی از کانون‌هـــا بیش از تعداد مورد نیاز است
رئیس اتحادیه کانون‌های وکلای دادگستری تاکید کرد: تعداد مورد پذیرش در هر کانون بر اساس نظر کمیسیون تبصره ماده یک قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت تعیین می‌شود که اکثریت در آن با نمایندگان قوه قضاییه است.
وی افزود: با توجه به اینکه آمارهای دادگاه‌ها در دست قوه قضائیه است، در حقیقت آنها هستند که تعیین می‌کنند هر کانون در هر سال چه تعداد کارآموز وکالت پذیرش کند. کانون‌ها نیز آمارهای اعلامی توسط آنها را می‌پذیرند اگر چه ممکن است در تعامل با يكديگر تعدیلاتی صورت گیرد.
کشاورز با بیان اینکه «در آزمون سال جاری تعداد مورد پذیرش در برخی از کانون‌ها بیش از تعداد مورد نیاز اســــت»، تصریح کرد: اما با توجه به اینکه کمیسیون تبصره ماده یک قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت تعیین کرده، کانون‌ها نیز باید بپذیرند.
به گفته وی، عدم تناسب بین نیازها و تعداد کارآموزان وکالت مورد پذیرش، باعث شده است که بسیاری از وکلا به خصوص وکلای جوان با مشکلات کاری بسیار مواجه شوند.

■ آخرین وضعیت لایحه جامع وکالت
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری در بخش دیگری از این نشست خبری به آخرین وضعیت لایحه جامع وکالت اشاره کرد و گفت: پس از آنکه لایحه جامع وکالت از جانب قوه قضائیه به دولت ارائه شد، دولت در موعد مقرر آن را اصلاح و به مجلس شورای اسلامی ارائه کرد. دولت لایحه جامع وکالت را در تاریخ 30/6/93 به مجلس ارائه کرد،‌ در حالی‌که تا 24/7/93 فرصت داشت. بنابراین 24 روز قبل از پایان مهلت مقرر، لایحه جامع وکالت به مجلس ارائه شد.
وی افزود: چند روز پس از ارائه لایحه جامع وکالت از جانب دولت به مجلس شوراي اسلامي، گویا قوه قضائیه نیز لایحه دیگری تقدیم مجلس کرده است. ما استــــــــدلال قوه قضائیه را برای این کار نمی‌دانیم. اگر این کار بر اساس تبصره الحاقی به ماده 3 وظایف رئیس قوه قضائیه انجام شده باشد، بايد شرايط این کار فراهم باشد.
کشاورز تصریح کرد: در صورتی که دولت ظرف مدت 6 ماه پس از دریافت لوایح قضایی، آنها را به مجلس ارائه نکند، قوه قضائیه می‌تواند لوایح قضـــــایی را به مجــــلس تقــــدیم کند. با توجه به اینکه دولت در موعد مقرر لایحه جامع وکالت را به مجلس ارائه کرده است، بنابراین شرط لازم برای تقدیم مستقیم لایحه از جانب قوه قضائيه به مجلس تحقق نیافته است.
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با بیان اینکه «آن چیزی که ما از لایحه جامع وکالت انتظار داریم حفظ استقلال کانون وکلاست»، خاطرنشان ساخت: حفظ استقلال به معنای خودمختاری نیست، بلکه منظور، استقلال از تشکیلات دولتی و حکومتی است كه باعث می‌شود وکیل به دفاع از موکلش بپردازد.
کشاورز در پایان تصریح کرد: وکلا و کانون‌های وکلا بیکار نمی‌نشینند و قطعاً تمام همت خود را به کار خواهند بست تا در تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی روشن‌گری لازم را داشته باشد. خوشبختانه حقوق‌دانان بسیاری در مجلس وجود دارند که در این زمینه یار و یاور کانون وکلا هستند.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 9 و 9
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه