تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۱

تماس با خط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

تماس با خط ایرانسل ۴۹۷۳۷-۰۲۱

اولویت با تماس از تلفن ثابت میباشد.

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

تعيين فعاليت ضدميكربي و آنتي اكسيداني عصاره و اسانس گياه نعناع جمع آوري شده از منطقه شمال ايران


تاریخ :    ۱۳۹۵/۱۱/۱۱     بازدید :    ۳۱۵

تعيين فعاليت ضدميكربي و آنتي اكسيداني عصاره و اسانس گياه نعناع جمع آوري شده از منطقه شمال ايران

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی مقالات

برای تماس با مشاورین ما تنها با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره  9099071611  تماس بگیرید.

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

تعيين فعاليت ضدميكربي و آنتي اكسيداني عصاره و اسانس گياه نعناع جمع آوري شده از منطقه شمال ايران

عزيزخاني مريم,عطايي مريم
 
 

نعناع در طب سنتي جهت درمان تهوع، برونشيت، بي اشتهايي و ناراحتيهاي كبدي به علت دارا بودن خاصيت ضدالتهابي، بادشكن، ضد قي، ضد اسپاسم و محرك بودن و بسياري ويژگيهاي ديگر به كار ميرود. هدف از اين مطالعه ارزيابي فعاليت آنتي اكسيداني و ضدميكربي اسانس و عصاره گياه نعناع Mentha longifolia hudson ميباشد. ميزان تركيبات فنوليك در عصاره g 011 g/ 4.5 معادل اسيد گاليك به دست آمد. در آناليز GC-MS اسانس 45 تركيب شناسايي شد كه سيس پيپريتون اپوكسيد، پولگون و پيپريتنون اكسيد تركيبات اصلي آن را تشكيل ميدادند. فعاليت آنتي اكسيداني اسانس و عصاره نعناع به روش ارزيابي B كاروتن/ اسيد لينولئيك و ارزيابي 2،2 دي فنيل 0 پيكريل هيدرازيل (DPPH - - - -) و فعاليت ضدميكربي توسط روش رزيابي ديسك ديفوزيون و اندازه گيري حداقل غلظت لازم براي بازداري رشد (MIC) - اندازه گيري شد. اسانس نعناع فعاليت ضدميكربي قابل توجهي در برابر باكتري هاي مورد آزمايش نشان داد، در حالي كه عصاره متانولي تقريبا غيرفعال بود. از سوي ديگر عصاره متانولي نعناع فعاليت آنتي اكسيداني بيشتري نسبت به اسانس نعناع در بازداري سيستم راديكال آزاد 2،2 دي فنيل 0 پيكريل هيدرازيل (DPPH)- - - و B كاروتن/لينولئيك اسيد - نشان داده است. عصاره متانولي نعناع، باعث كاهش پايداري راديكال آزاد DPPH با غلظتي از عصاره كه 51% بازداري را نشان ميدهد (IC50: Inhibitory Concentration) معادل g/ml 55.3 شد. در حالي كه m IC50 اسانس معادل g/ml 01631 بود. در مقايسه با بوتيل هيدروكسي تولوئن (m BHT) كه يك آنتي اكسيدان سنتزي است، اسانس و عصاره متانولي نعناع فعاليت آنتي اكسيداني ضعيفتري نشان دادند. در سيستم بتا كاروتن/ اسيد لينولئيك، اسانس و عصاره نعناع، قادر به بازداري اكسيداسيون اسيد لينولئيك نبودند و در غلظت mg/ml 2 هر كدام به ترتيب 24% و 36% بازداري نشان دادند كه بسيار پائين تر از فعاليت آنتي اكسيداني BHT بود. نتايج اين بررسي نشان داده است گياه نعناع داراي تركيباتي با ويژگي هاي ضدميكربي و آنتي اكسيداني است


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 5 و 1
 
   

سوالات کاربران
نسخه قابل چاپ