
تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب
تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613
معرفی رشته بیوانفورماتیک
"سامانه صدای مشاور تحصیلی"
مشاوره دهنده تخصصي رشته های دانشگاهی
برای تماس با مشاورین ما از تلفن ثابت با شماره 9099071613 تماس حاصل فرمایید
تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب
حتي ايام تعطيل
معرفی رشته بیوانفورماتیک
معرفی دانش بیوانفورماتیک(1)
بیوانفورماتیک ((bioinformaticsعلم نوینی است که در آن با استفاده از کامپیوتر، نرم افزارهای کامپیوتری و بانکهای اطلاعاتی سعی میگردد تا به مسائل بیولوژیکی بخصوص در زمینه های سلولی و ملکولی پاسخ داده شود در این علم با بکارگیری کامپیوتر سعی می گردد تا تحقیقات وسیعتری در خصوص پروتئینها و ژنها بعمل آید.
معرفی دانش بیوانفورماتیک(1)
مواد اولیه آزمایشگاه بیوانفورماتیک عبارت است از اطلاعات خام بیولوژیک و تجهیزات مورد نیاز آن یک کامپیوتر با قدرت متوسط و یک اتصال اینترنت مناسب علاوه بر یک سری نرم افزار که عمدتاً بصورت رایگان قابل دست یابی می باشد.
تاریخچه بیوانفورماتیک
با پیشرفت علم ژنتیک، ژن به عنوان فاکتور اصلی در برنامهریزی عملکرد سلول و به دنبال آن کنترل ویژگیهای موجود زنده شناخته شد. به این ترتیب تمایل برای شناخت هرچه بیشتر ژنها به منظور توجیه پدیدههای زیستی و بهبود زندگی انسان به عنوان پیچیدهترین موجود، به طرز چشمگیری افزایش یافت؛ تا حدی که در چند دههی اخیر، تجهیرات مورد نیاز در تحقیقات مولکولی به طور گستردهای افزایش یافته است و امروزه تحقیقات مولکولی جزو مطالعات رایج آزمایشگاههای زیستی است. تا آنجا که پروژههای تعیین توالی ژنوم موجودات مختلف از پروژههای بسیار رایج به حساب میآیند.
امروزه توالی ژنوم بسیاری از موجودات ساده چون باکتریها تا موجودات بسیار پیشرفته مانند یوکاریوتهای پیچیده شناسایی شده است. پروژهی شناسایی ژنوم انسان که از سال 1990 آغاز شد در بهار 2003 پایان یافت و به این ترتیب اطلاعات کامل مربوط به توالی کروموزومهای انسانی به دست آمد.
معرفی دانش بیوانفورماتیک(1)
این حجم وسیع اطلاعات به دست آمده برای دانشمندان بسیار مفید است. این اطلاعات میتواند برای کشف و شناسایی پدیدههای ناشناخته، رفع اثرات نابههنجار ژنتیکی و پیشگویی برخی پدیدهها استفاده شود.
با این وجود استفاده از این حجم وسیع اطلاعات پردازش نشده نمیتوانست چندان مفید باشد. در این زمان با پیشرفت چشمگیر تکنولوژی اطلاعات و کاربرد آن در زمینههای مختلف، به نظر رسید که ادغام این دو علم میتواند راهگشا باشد. به این ترتیب، حدود اوایل سال 1975 بود که رشتهی بیوانفورماتیک با هدف استفاده از تکنیکهای مدیریت سیستمهای «داده» در مطالعات بیولوژیک شکل گرفت. با پیشرفت بیوانفورماتیک دخالت سایر رشتهها در پیشبردِ کار امری اجتناب ناپذیر بود. حجم بالای اطلاعات و پردازش آنها وجود کامپیوترهای پیشرفتهتر را میطلبید. تحلیل دادهها و نتیجه گیری منطقی از آنها حضور علم آمار را در این رشته رقم زد. به این ترتیب علم بیوانفورماتیک به عنوان یک تخصص میانرشتهای با ادغام زیست شناسی، ریاضیات (بویژه آمار)، علوم کامپیوتر و تکنولوژی اطلاعات ایجاد شد.
شاخه های بیوانفورماتیک
دو شاخه اصلی بیوانفورماتیک، پروتئومیک و ژنومیک میباشد.
لینک های مرتبط
موضوعات سایت
صدای مشاور تحصیلی
مرکز مشاوره تحصیلی آموزشی و تلفنی
مشاوره تخصصی درتمامی زمینه های/ کنکورسراسری/ بدون کنکور/آزمون کارشناسی ارشد/ آزمون دکتری / تیزهوشان / نمونه دولتی / تحصیل در خارج/نظام مهندسی / دانشگاه آزاد / دانشگاه پیام نور / دانشگاه غیرانتفاعی /9099071613
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به سامانه مشاوره تحصیلی میباشد.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط شرکت طراحی پرتو
نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه
سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
سوالات کاربران