تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

کنکور پزشکی


تاریخ :    ۱۳۹۴/۱۱/۲۴     بازدید :    ۷۶۵

کنکور پزشکی

 

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصي کنکور پزشکی

برای تماس با مشاورین ما از تلفن ثابت با شماره 9099071613  تماس حاصل فرمایید

تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب

حتي ايام تعطيل

 

کنکور پزشکی

 

در حدود یك و نیم میلیون نفر داوطلب ورود به دانشگاه هستند كه بخش مهمی از آنها هدف نهایی شان رشته پزشكی است. و این تب و تاب برخی خانواده ها را به مدت یك و گاه دو سال زیر فشارهای سنگینی قرار داده است.
رقابت فشرده ای كه به دلیل محدودیت ناگزیر این رشته ها جریان دارد از زوایای مختلفی قابل بررسی است.
در درجه اول باید گفت این اقبال روز افزون به دانش پزشكی آن هم در شرایطی كه به گفته یكی از مسئولین نظام پزشكی تنها بیست تا سی درصد فارغ التحصیلان پزشكی امكان اشتغال می یابند و این واقعیت در سطح جامعه هم ملموس است، از یك سو مایه مباهات جامعه پزشكی است و از سوی دیگر مسئولیت سنگینی برعهده این جامعه و نهادهای تصمیم گیر آن می گذارد. همین جا باید اشاره كنیم كه این عدم اشتغال نه به دلیل عدم نیاز به پزشكان جوان بلكه به دلیل نوعی اختلال در سیستم پزشكی كشور است كه به رغم نیاز مبرم قادر به جذب نیست.
در شرایطی كه بسیاری مشاغل با زحمات كمتر دارای درآمد های بالاتری هستند جامعه پزشكی و كل كشور باید به خود ببالند كه برگزیده ترین جوانان او و خانواده های زیادی همچنان تحصیلات و به خصوص طب را برمی گزینند و بر فرزندان خود این را می پسندند.
بی تردید نحوه منش و سلوك جامعه پزشكی به مثابه یك كلیت در این گزینش بی تاثیر نبوده است. اما جامعه پزشكی باید بداند كه خواه ناخواه الگوی رفتاری برگزیده ترین جوانان كشور است و در این مسیر رقبای سرسختی دارد كه در بسیاری از موارد الگوهای خوبی برای فرزندان ما نیستند. در این زمینه نه تنها صلاحیت های اخلاقی و علمی اهمیت زیادی دارند بلكه مسائل دیگری نیز وجود دارند. لازمه الگو و محبوب جوانان بودن خصوصیات مشروعی است كه در بین جوانان جذابیت ایجاد می كند.
گاه جوانانی را می بینیم كه میل ندارند دنبال بالاترین مدارج تحصیلی بروند چرا كه فلان تحصیلكرده ای كه می شناسند بد لباس می پوشد، خیلی تمیز نیست و به رغم توانایی مالی از امكانات خوبی استفاده نمی كند، میهمانی نمی رود، ورزش نمی كند و كرم كتاب است! نه تنها كیفیت كار پزشكی بلكه كیفیت زندگی پزشكان و سایر تحصیلكرده ها یكی از مهم ترین نكاتی است كه باعث اقبال جوانان به سوی دانش و تبری از انحرافات می گردد. اما مسئولیت مهم در این زمینه برعهده سازمان های تصمیم گیر قرار دارد.
اگر بااستعدادترین جوانان پزشكی را برمی گزینند مسئولیت بسیار سنگینی پدید می آید كه برای این جوانان تحصیلات و آینده مناسبی را فراهم می كند. به جرات باید گفت كیفیت دانشكده های پزشكی ما در حال حاضر در خور این جوانان نیست. بهترین و بااستعدادترین جوانان ما كه برآمده یكی از سنگین ترین مسابقات هوش و حافظه دنیا و بلكه تاریخ هستند پس از شش- هفت سال تحصیل به عنوان پزشك عمومی نه كارایی چندانی می یابند و نه كار چندانی برای آنها یافت می شود. در حالی كه هفت سال بخش مهمی از زندگی است و پزشكان عمومی بالقوه می توانند در این مقطع كارایی بسیار بالایی بیابند و به آن كار گمارده شوند و انتظار چنین كارهایی از آنها برود. در مقام مقایسه مهندسین و وكلا در مدت زمانی بسیار كمتر از این كارایی هایی بسیار بیش از این می یابند.
تازه بعد از طی این دوره پزشكان مجبورند به اجبار مدتی را در شهری به رغم میل خود بگذرانند. یعنی بدون اینكه توافقی اصولی بین آنها و كارفرمایشان صورت بگیرد طبق قانون باید با حقوقی كه كارفرما تعیین می كند در محلی دور از شهر و دیار خود كار و زندگی كنند. و این در حالی است كه همین خدمت بدون اجبارهای قانونی هم صرفاً با رابطه مالی متعارف برای خرید واقعی خدمت امكان پذیر بود! بسیاری از پزشكان حاضرند با یك دریافت واقعی (و نه قانونی) نه چند سال بلكه بخش مهمی از زندگیشان را در مناطق محروم بگذرانند كه البته چنین بودجه ای برای جوانانی كه از چنین غربال های دشواری عبور می كنند وجود ندارد. برای بسیاری دیگر از مشاغل كه صاحبان آنها یا در بند این امتحانات نبوده اند یا در آن رد شده اند چنین قوانینی وجود ندارد.
نكته دیگر پیدایش حرفه كنكور به عنوان یك حرفه نوظهور است یعنی آموزش برای امتحان و امتحان برای آموزش. بخش مهمی از پزشكان جوان نیز جذب این حرفه نوظهور گشته اند كه بعضاً با درآمدهای قابل توجهی كه دارند می رود تا مورد توجه بسیاری دیگر از پزشكان جوان قرار بگیرد. اگرچه باید پذیرفت كه در شرایط موجود وجود چنین پدیده ای اجتناب ناپذیر است اما اشتغال بخشی از بااستعدادترین پزشكان به این حرفه نوظهور نوعی حیف و میل امكانات است كه مسئولین باید راه حلی مدبرانه و البته نرم افزاری برای آن بیابند. با همه اینها و با اطلاع از همه اینها باز هم اقبال جوانان به رشته پزشكی روزافزون است. این باید باعث دلگرمی جامعه پزشكی باشد.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 6
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه