
تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب
تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613
نحوه استفاده از Google Scholar Citation
گوگل اسکولار عمومی¬ترین موتور کاوش گوگل است، بهطوریکه روش سادهای برای جستجو در متون علمی فراهم میکند. با استفاده از این ابزار میتوانید رشتهها و منابع بسیاری از قبیل مقالات، پایاننامهها، کتابها، چکیدهها و غیره از ناشران علمی، جوامع حرفهای، واسپارگاه های (ریپازیتوری) پیوسته، دانشگاهها و سایر وبگاهها را از یک مکان جستجو نمایید. گوگل اسکولار کمک میکند تا آثار و منابع مرتبط درزمینهٔ پژوهش خود را در دنیای پژوهش بیابید.
یکی از امکانات گوگل اسکولار Google Scholar Citation است که به نویسندگان امکان میدهند تا صفحه شخصی خود را ایجاد کنند، مقالات خود را اعم از فارسی و انگلیسی مشاهده نمایند و مهمتر اینکه میتوانند استنادات به مقالههای خود را ردیابی نمایند. همچنین این امکان به محاسبه H-Index بر اساس تعداد مقالات و استنادات و رسم نمودار میپردازد. شما میتوانید مقالات را هم بهطور خودکار و همدستی وارد صفحه شخصی خود نمایید. هنگامیکه گوگل اسکولار استناد جدید به مقاله شمارا بر روی وب پیدا میکند بهطور خودکار میزان استنادات روزآمد میشود. مراحل کار با این ابزار در 10 گام در زیر بیان میشود:
1) ابتدا به وبگاه http://scholar.google.com/citations وارد شوید. چنانچه اکانت در گوگل (Gmail) ندارید میتوانید از طریق گزینه Sign up for new Google Account ثبتنام کنید.
2) اگر اکانت در گوگل دارید میتوانید نام کاربری و کلمه عبور خود را در قسمت Sign in وارد نمایید.
3) بعد از ورود، فرم Citations Sign up form ظاهر میشود، آن را تکمیل نمایید. نام و مشخصات خود را وارد و در قسمت Email for verification نشانی الکترونیکی دانشگاه خود را وارد نمایید.
4) در صفحه بعد، فهرست گروهی از مقالات نگاشته شده توسط افرادی مشابه بانام شمارا میبینید. بر روی add all articles کنار هر گروه از مقالاتی که مربوط به شماست یا بر روی see all articles کلیک نمایید تا پس از مشاهده و انتخاب، مقاله خود را به آن گروه اضافه کنید. اگر مقالات خود را در این گروهها ندیدید، بر روی search articles کلیک کنید تا یک جستجوی معمولی در Google Scholar انجام شود، سپس مقالات خود را در یکزمان به آن اضافه کنید.
5) پس از افزودن گروهی از مقالات، فهرست مقالات شما در زیر مشخصات شخصی شما به این صورت میآید. این مقالات برحسب تعداد استناد مرتب میشوند
6) در صورت عدم مشاهده تعدادی از مقالات شما میتوانید بر روی گزینه Add از منوی Actions کلیک کنید تا صفحه زیر ظاهر شود. در قسمت کادر جستجو میتوانید مقاله موردنظر را جستجو و سپس به فهرست اضافه کنید. اگر هنگام جستجو مقاله موردنظر پیدا نشد، بر روی دکمه Add article manually کلیک کنید. اطلاعات مقاله را بهصورت دستی وارد نمایید و بر روی دکمه save کلیک کنید. به خاطر داشته باشید استناداتی که بهصورت دستی مقالات اضافهشده، تا چند روز در پروفایل شما ظاهر نمیشود.
7) چنانچه بخواهید صفحه شخصی را بر اساس نام نویسنده در گوگل اسکولار قابل جستجو نمایید باید بر روی لینک edit کنار My profile is private کلیک کنید. در مرحله بعد بر روی دکمه preview public version کلیک کنید. یک نشانی الکترونیکی با تائید لینک برای شما ارسال میشود. بهمحض کلیک بر روی کلیک آدرس نشانی الکترونیکی تائید و برجسته خواهد شد. اینزمانی است که صفحه شخصی شما واجد شرایط حضور در نتایج جستجو گوگل اسکولار است.
8) برای پیوند به صفحه شخصی عمومی خود، بر روی Link در کنار My profile is public کلیک کنید URL عمومی برای صفحه شخصی شمارا نشان میدهد و میتوانید آن را به صفحه خانگی خود اضافه کرده یا به ایمیل همکارتان بفرستید. آن را با موس برجسته کرده و هر جا که مایلید بچسبانید.
9) برای روزآمد شدن فهرست مقالات بهصورت خودکار، گزینه بهروزرسانی مشخصات یا Profile updates option را از منوی Actions انتخاب کنید. تنظیم بهروزرسانی خودکار را انتخاب کنید و بر روی Updates settings کلیک کنید. صفحه شخصی شما بهطور خودکار هنگام روزآمد شدن گوگل اسکولار بهروز میشود.
10) شما میتوانید در صفحه شخصی خود به صفحه خانگی وبگاه خود پیوند برقرار کنید. بر روی لینک Add homepage کلیک کرده و سپس URL صفحه خانگی خود را وارد کنید و بر روی Save کلیک کنید.
لینک های مرتبط
موضوعات سایت
صدای مشاور تحصیلی
مرکز مشاوره تحصیلی آموزشی و تلفنی
مشاوره تخصصی درتمامی زمینه های/ کنکورسراسری/ بدون کنکور/آزمون کارشناسی ارشد/ آزمون دکتری / تیزهوشان / نمونه دولتی / تحصیل در خارج/نظام مهندسی / دانشگاه آزاد / دانشگاه پیام نور / دانشگاه غیرانتفاعی /9099071613
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به سامانه مشاوره تحصیلی میباشد.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط شرکت طراحی پرتو
نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه
سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
سوالات کاربران