تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

زمان و شرایط مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 96 - 97


    بازدید :    ۵۶۱
این مقاله جهت ارائه به داوطلبان کنکور دکتری دانشگاه آزاد و زمان و شرایط مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 96 - 97 خواهد بود. امید است تا با مطالعه این مقاله شرایط مصاحبه دکتری بهتری را داشته باشید. برگزاری آزمون دکتری 96 دانشگاه آزاد اسلامی روز  جمعه مورخ 96/12/6 بود.


شرایط مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 96 - 97


مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی با مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری  متفاوت است و این تفاوت تاثیری است که این مصاحبه در امتیاز نهایی و سرنوشت داوطلبان دارد. برای سال جاری این میزان برای دانشگاه آزاد 25 درصد در نظر گرفته شده است، در حالیکه برای دانشگاه های سراسری در سال 96 به میزان 50 درصد لحاظ شده است. پس از انتشار کارنامه کنکور دکتری و انجام انتخاب رشته توسط داوطلب و پس اعلام نتایج اولیه مشخص می شود که داوطلب به مصاحبه دعوت شده یا خیر......
داوطالبانی که به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد دعوت می شوند باید با آگاهی از حیطه های علمی اساتید و علاقه مندی های علمی آنان از شرایط مصاحبه آگاه شوند. در این میان برخی نکات مهم وجود دارند که می توانند شانس داوطلب را برای موفقیت در مصاحبه افزایش دهند.... برای آگاهی از این نکات با مشاوران زبده و با تجربه سامانه صدای مشاور تحصیلی تماس حاصل نمایید .
داوطلبان گرامی توجه داشته باشید که مصاحبه همانند یک برنامه پخش زنده است. شما فقط یک بار فرصت دارید پس قدر فرصت خود را بدانید!
اگر وارد جلسه شدید و با سوالات انگلیسی مواجه شدید مضطرب نشوید. اساتید بعدی سوالات مصاحبه دکتری فارسی خواهند پرسید. همچنین ممکن است متنی به شما بدهند و از شما بخواهند که آن را معنا کنید.

نکاتی که باید در مصاحبه دانشگاه آزاد رعایت کنید


- سعی کنید لوازم زیادی در دست نداشته باشید. لباس مناسب و رسمی بر تن نموده و با روی و مویی به اندازه ، آراسته در محل مصاحبه حاضر شوید.
-لازم است در صحبت های شما چهار چیز باشد: نشاط، سر زندگی، امید به پیشرفت و جستجوگری. و همین احساسات باید در لبخند و چشمان شما برق بزند.
- صبور و با طمانینه باشید .این که شما یک قسمت مصاحبه را بد گذرانده اید نباید باعث شود ناامید شوید. چه بسا رقبایتان همین قدر هم بلد نباشند.
- عجول نباشید . قبل از جواب به سوالات فکر کنید.
-دانشجوی تمام وقت :  توجه داشته باشید که برای یک استاد خیلی اهمیت دارد که دانشجوی دکتری به صورت تمام وقت روی پایان نامه خود کار کند و اشتغال به کار می تواند تأثیر منفی بر روی نظر اساتید داشته باشد، البته در صورتی که کار فعلی شما در زمینه ای غیر از تدریس است. داشتن سابقه تدریس، نوشتن و یا ترجمه کتاب و از این قبیل کارهای تحصیلی می تواند به روند مصاحبه شما کمک خواهد کرد
- تأمین هزینه تحصیل: یکی از سوالاتی که احتمال طرح آن100 درصد است  ، تأمین هزینه تحصیل شما خواهد بود. 
آیا خودتان شاغل هستین؟ شخص یا اشخاص دیگری هزینه زندگی شما را تأمین می کنند؟ معمولا در مورد آقایانی که متأهل هستند یا سن نسبتا بالایی دارند طفره رفتن از این سوال ساده نیست و گفتن اینکه شاغل نیستید و دانشجوی تمام وقت خواهید بود با لبخند معنادار اساتید همراه می گردد! پس صادق باشید
- معرفی داوطلب و سوابق تحصیلی:  در ابتدا از دانشجو خواسته می شود که خود را معرفی کرده و به طور مختصر در مورد گذشته تحصیلی خود توضیح دهد. کار معرفی خود را سازمان یافته انجام دهید. سعی کنید کارها را با یک برنامه ریزی منظم و سازمان یافته انجام دهید . یک سازماندهی نادرست موثر نخواهد افتاد. نام دانشگاه محل تحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو مورد سوال قرار میگیرد و در مورد پایین بودن بعضی نمرات توضیح خواسته می شود..
- انگیزه داوطلب برای ادامه تحصیل، اهداف علمی و شغلی آینده:  سعی کنید نشان دهید که دارای برنامه، رسالت شخصی، چشم انداز فردی و برنامه مشخص هستید. 
- تعداد مقالات ثبت شده در پایگاه های استنادی:  روی مقالات علمی پژوهشی خود مانور دهید. پژوهش ها و مقالات شخصی که در حوزه تحقیق شما می باشند در پذیرش شما نقش پر اهمیتی خواهند داشت 
موضوع مورد علاقه برای تز (پایان نامه ) دکتری:  یکی از سؤالاتی که روز مصاحبه از شما پرسیده می شود، زمینه کاری مورد علاقه شماست. در پاسخ به این سوال هرگز نباید روی موضوع به خصوصی تأکید کنید، همچنین به گونه ای پاسخ ندهید که گویی برایتان مهم نیست روی چه موضوعی کار کنید. بهتر است با جواب خود نشان دهید که هر چند روی چند زمینه کاری مسلط هستید ولی توانایی کار کردن روی موضوعات دیگر را هم دارید . 
- پذیرش دانشجو در سایر دانشگاهها: از الویت انتخابی شما سوال پرسیده می شود. در دانشگاهی که اولین انتخاب معرفی شده تان است تا حدی بر روی مسئله تأکید کنند و بحث را کمی کش دهید و نشان دهید که با مزایای آن دانشگاه آشنا هستید. در مورد دو انتخاب دیگر توجیه کوچکی ارائه کنید و از آن رد شوید.
- برخی اساتید تا وقتی آن لفظی که در ذهنشان است گفته نشود، پاسخ را نمی پذیرند. سعی کنید به گونه ای دیگر جوابتان را تکرار کنید شاید موفق شوید!
-  بدانید که ۵ دقیقه اول مصاحبه بسیار پر اهمیت است . پس اقتدار، متانت و اعتماد به نفس خود را در این ۵ دقیقه به رخ اساتید داور بکشید.
- در تمام طول مصاحبه تنها یک هدف داشته باشید: باید اثبات کنید که دانشجوی  با ارزشی برای دوره دکتری خواهید شد . اسیر پاسخگویی صرف به پرسش ها نشوید بلکه در هر پاسخی سعی کنید که حداقل یک دلیل به مصاحبه گر بدهید که شما را برای دکتری انتخاب کند. در هر پاسخی یک امتیاز کسب کنید. خود پاسخ ها زیاد اهیت ندارند، تاثیر پاسخ ها مهم تر هستند. هر سوال را فرصتی بسازید برای بروز توانایی ها، دانایی ها و مهارت های خود. 
وخیلی موارد کاربردی دیگر.........
جهت کسب اطلاعات جامعتر و فنی تر با دپارتمان دکتری سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید. تماس از تلفن ثابت بدون کد: 9099071613



جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید  

تماس از تلفن ثابت بدون کد ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳

 پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )


** به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های ناآگاهانه گذشته **


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 1
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه