تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

راه اندازی رشته داندانپزشکی در دانشگاه بم


تاریخ :    ۱۳۹۲/۲/۵     بازدید :    ۹۷۴

راه اندازی رشته داندانپزشکی در دانشگاه بم

اسدالله گردان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بم اظهار داشت: با لطف خداوند و همدلي مسئولان در شرق استان کرمان و پيگيري‌هايي که داشتيم از بدو تاسيس تاکنون در بخش آموزشي اقدامات خوبي انجام شده و پيشرفت‌هاي مناسبي داشتيم.

وي افزود: در اين دانشگاه رشته‌هاي متعددي از جمله پزشکي، پرستاري، بهياري و علوم آزمايشگاهي فعال است که در دانشکده‌هاي زيرمجموعه بيش از 200 پرستار و 60 بهيار در حال گذراندن دوره‌هاي تحصيلي هستند.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرستان بم بيان کرد: يکي از مشکلات پيش روي ما کمبود فضاي فيزيکي و تخت در بيمارستان پاستور است که در نظر داريم با تغيير در فضاي موجود مشکل را مرتفع کنيم و پاسخگوي مردم چهار شهرستان شرق استان کرمان باشيم.

گردان از راه‌اندازي اورژانس بانوان در بيمارستان پاستور خبر داد و گفت: به لحاظ آموزشي بودن بيمارستان پاستور پيگيري‌هايي براي زيرپوشش قرار دادن بيمارستان خصوصي افلاطونيان داشتيم و اميدواريم با همکاري مديرت اين بيمارستان بتوانيم، مشکلات مردم را کاهش دهيم.

وي با بيان اينکه نگهداري پزشکان متخصص در منطقه بسيار سخت و دشوار است، ابراز داشت: يکي از اقدامات اين دانشگاه براي ارائه خدمات بهتر به مردم جذب پزشکان متخصص مستقر در شهرستان به عنوان هيئت علمي دانشگاه است تا متخصصان غيربومي در شهرستان ماندگار شوند.

اين مسئول ابراز داشت: پزشکان متخصص و فوق‌تخصص مجرب و توانمندي در شهرستان بم داريم که به لحاظ کمبود امکانات امکان نگهداري آنها در شهرستان با مشکل مواجه است و اميدوارم با راه‌اندازي بيمارستان 200 تختخوابي شاهد حضور و خدمات‌رساني پزشکان متخصص باشيم.

گردان بيان کرد: طبق آمار ما در سال 90 تعداد 6 هزار عمل جراحي در بم داشتيم که با توجه به راه‌اندازي دانشگاه اين تعداد به دو برابر افزايش يافت و تعداد بيماران اعزامي به کرمان نيز حدود 50 درصد کاهش يافته است.

وي با اشاره به اينکه رشته دندان‌پزشکي به‌زودي در دانشگاه بم راه‌اندازي مي‌شود، گفت: با توجه به اينکه دانشگاه‌هاي علوم پزشکي استان از لحاظ علمي رتبه مناسبي در کشور ندارند و همچنين به لحاظ تازه تاسيس بودن اين دانشگاه تلاش‌هاي ما سبب شده است که به زودي درجه دانشگاه ارتقا يابد.

گردان تصريح کرد: در سطح کشور فقط 9 دانشکده دندانپزشکي داريم که با پيگيري‌هايي که داشتيم به زودي اين رشته در بم راه‌اندازي مي‌شود.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 1 و 7
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه