تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

nemoone.saorg-ir سامانه جشنواره دانشجوی نمونه


تاریخ :    ۱۳۹۷/۷/۱۸     بازدید :    ۴۶۲
ثبت نام بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه/ ۱۰ الی ۲۴ مهر ماه ۹۷

ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه از دهم مهر آغاز شده و تا ۲۴ مهر ادامه دارد. متقاضیان زیادی با سامانه صدای مشاور تماس گرفتند و در رابطه با جشنواره دانشجوی نمونه سوالات متعدد میپرسند.
تمامی افرادی که تقاضای ثبت نام در جشنواره دانشجوی نمونه در دانشگاه‌های دولتی غیر انتفاعی و پژوهشگاه های تابعه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، فرهنگیان و پیام نور هستند می توانند با مراجعه به سایت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه اقدام به ثبت نام کنند.




در سال 96 از بین 1439 درخواست نهایی، 220 نفر معرفی شدند به دبیرخانه مرکزی که 128 نفر از دانشجویان وزارت بهداشت بودند و 92 نفر مربوط به دانشجویان وزارت علوم که در نهایت 40 نفر بعنوان برگزیدگان مرحله کشوری در اسفند ماه سال گذشته با حضور معاون اول محترم ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفتند.

همان طور که هر ساله اجرا می شوند کلیه مراحل ثبت نام داوری دانشگاهی و داوری مرحله کشوری به صورت الکترونیکی انجام می شود. فرایند در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار خواهد شد. 

مراحل برگزاری جشنواره دانشجوی نمونه بدین صورت است که ابتدا در سطح دانشگاهی برگزار شده دانشجویانی که امتیاز های بالا گرفتند به عنوان برگزیدگان دانشگاهی مورد تقدیر قرار میگیرند. و سپس دانشجویانی که شرایط لازم را داشتند به دبیرخانه مرکزی معرفی می‌شوند و به رقابت می پردازند که این در سطح کشوری می باشد.








سوالات متداول ثبت نام دانشجو نمونه
1-برای تغییر اطلاعات مقطع و یا نام دانشگاه خود چه امکانی وجود دارد؟
در صورت وارد کردن نام دانشگاه ، مقطع ، نوع دانشگاه، سال ورود چنانچه سهوا دچار انتخاب اشتباه شده اید در قسمت ویرایش پروفایل و در صفحه سوابق آموزشی، می توانید اصلاحات مورد نیاز را انجام دهید.

2-شرط ورود را در مقطع فعلی ندارم آیا امکان ثبت نام در مقطع قبلی را دارم؟
پاسخ این سوال به صراحت در ایین نامه آمده است در صورتیکه شما دوره قبلی را در حد فاصل فراخوان جشنواره سال گذشته و امسال به اتمام رسانیده باشید و فارغ التحصیل شده باشید می توانید در اولین فراخوان (یعنی فراخوان مهر ماه سال جاری ) در مقطع قبلی خود شرکت کنید فقط توجه کنید کلیه مستندات و رزومه های شما باید مربوط به مقطع ثبت نام شما که همان مقطع قبلی را انتخاب کرده اید باشد در این مورد دقت فرمائید.

3-رشته من برای ثبت نام در سامانه موجود نمی باشد؟
متقاضیانی که رشته آن ها در سامانه موجود نیست در قسمت پشتیبانی سامانه نام رشته و مقطع تحصیلی و سال ورود به دانشگاه خود را ارسال نمایید. همچنین گروه تخصصی رشته مذکور را نیز قید نمائید.

4-شرط آزمون زبان را ندارم؟
شرط آزمون زبان برای مقاطع ذکر شده در جدول صفحه اصلی سایت برای متقاضیان کلیه دانشگاه های تایع وزارت علوم و وزارت بهداشت الزامیست و مقادیر هر رنج در اصلاحیه ایین نامه موجود در سامانه گفته شده است کلیه متقاضیان متناسب با مقادیر گفته شده حق شرکت در جشنواره مذکور را دارا می باشند توضیح اینکه جهت تسهیل شرایط شرکت ویژه متقاضیان طبق آخرین اطلاعیه مندرج در سامانه شرط صفر معادل حداقل نمره 50 msrt برای دارندگان وزارت علوم همانند متقاضیان وزارت بهداشت لحاظ می شود. دانشجویانی که در جدول صفحه اصلی سایت شرط ازمون زبان برای انان الزامیست در صورت عدم ارائه مستندات درخواست انها در مرحله ثبت اولیه باقی مانده و اجازه عبور به مراحل بعدی به انان داده نمی شود.

5-برای حذف مستند و بارگذاری مستند جدید در سامانه چه باید کرد؟
چنانچه مستند بارگذاری شما اشتباهی در فعالیت مربوط بارگذاری شده است می توانید روی دکمه ویرایش کیک کرده و فایل جدید را آپلود نمائید. در صورتیکه کل فعالیت را بخواهید حذف کنید و فعالیت جدید را جایگزین کنید دکمه حذف را انتخاب کنید.

6-آیا مدارک باید به تائید مراجع ذیربط در دانشگاه رسیده باشد؟
کلیه مدارک دانشجو اعم از کارنامه ، سوابق علمی و پژوهشی، سوابق فرهنگی دانشجو موکدا باید به تائید مراجع ذیربط در دانشگاه رسیده باشد و اصل مدرک اسکن و در سامانه بارگذاری شود.

7-مدارک مربوط به دوره قبل را می توانم بارگذاری کنم ؟ یا چرا بازه تعریف شده برای بارگذاری مدارک محدود است؟
پاسخ این سوال منفی است کلیه مدارک شما فقط در بازه زمانی سال ورود به دانشگاه در مقطع فعلی شما در سامانه قابل بارگذاری است و از انجائیکه مستندات خارج از زمان مذکور دارای امتیاز نمی باشد لذا قابل بارگذاری در سامانه نمی باشد.زیرا فایل بارگذاری شما فقط انتظار شما رو از کسب امتیاز بالا می برد در حالیکه حائز امتیاز نمی باشد.

8-آیا در صورت نویسنده اول بودن می توانم استاد راهنما را حذف کنم؟
در صورت نویسنده اول بودن امکان حذف استاد راهنما می باشد اما در نویسنده مسئول بستگی به این دارد که چه کسی مسئول مکاتبات آن مقاله بوده است و با این شرط تعداد نفرات مشخص شده و توسط داوران امتیاز داده می شود.در هر صورت نویسنده اول یا نویسنده مسئول امتیاز استاد راهنما حذف شده و امتیاز توسط داورها مشخص می شود.

9-بعد از ثبت نهایی می توانم تغییرات اعمال کنم؟
بله شما تا پایان آخرین ساعات ثبت قادر به اعمال تغییرات و ثبت نهایی مجدد حساب کاربری خود می باشید.

10-برای ارسال pdf کتاب و حفظ مسائل حقوقی آن چه کاری نیاز است؟
بهترین راه این است که صفحات کتاب را water mark کنید. 2- به صورت رندوم تعداد تصادفی مثلا 10 درصد از کل کتاب را مانند google book از کل کتاب خارج کنید و ما بقی را pdf کرده و ارسال نمائید.

11-منظور از اخرین کارنامه وضعیت تحصیلی چیست؟
اخرین کارنامه وضعیت تحصیلی شما به موردی اطلاق می شود که کلیه معدل های هر ترم در کارنامه به همراه تعداد واحد اخذ شده مشخص می باشد نیاز به گرفتن ریز نمرات از آموزش نمی باشد فقط اخرین کارنامه تحصیلی شما که نشاندهنده کلیه معدل های شما در مقطع فعلی است پس از برابر اصل کردن توسط آموزش دانشگاه در سامانه بارگذاری شود.

12-منظور از اختیار تاهل چست؟
یعنی متاهل هستم و ازدواج کرده ام و مستند مربوط به آن نیز سند ازدواج می باشد.

13-آیا تدریس یا شرکت در کارگاه های آموزشی امتیازی دارد؟
خیر هیچگونه امتیازی به تدریس یا شرکت در کارگاه های آموزشی مختلف تعلق نمی گیرد پس نیاز به بارگذاری در هیچیک از بخش های فرهنگی نمی باشد.

14-رزومه علمی چیست؟
چارچوب رزومه علمی مشخص و ساده است میتوانید با جستجو در اینترنت نیز کمک بگیرید.رزومه معرفی شما در زمینه مشخصات فردی، فعالیت های آموزشی، فعالیت های پژوهشی و فعالیت های فرهنگی به صورت کلی می باشد نه با جزئیات.

15-آیا مقالات پذیرش شده مورد قبول است؟
خیر مقالات پذیرش شده حائز امتیاز نمی باشد فقط مقالات چاپ شده طبق ایین نامه و اصلاحیه دارای امتیاز می باشد لطفا در بارگذاری اسناد دقت نمائید.

16-در صورت دو رشته ای بودن چه باید کرد؟
متقاضیان مقطع کارشناسی که بواسطه شرایط خوب تحصیلی موفق به تحصیل در دو رشته و یک دانشگاه هستند در قسمت های پژوهشی و فرهنگی که می توانند فعالیت های منوط به هر دو رشته را به صورت جداگانه در بخش های مختلف بارگذاری نمایند فقط در قسمت اموزش و فعالیت های دوره جاری دانشجو چنانچه شرط شرکت که معدل بالای 16 در هر دو رشته و لزوم گذراندن 4 ترم تحصیلی از هر دو رشته را داشته باشد معدل و کارنامه اول یکی از رشته ها در بخش فعالیت های آموزشی دوره جاری که توسط کاربر بارگذاری شده بواسطه سامانه محاسبه می گردد فقط برای رشته دوم تاکید می شود در صورت واجد شرایط بودن نکات گفته شده کارنامه دوم به صورت فایل پیوسته همراه کارنامه اول بارگذاری شود فقط دانشجو امکان وارد کردن ریز معدل ترم ها را برای کارنامه دوم ندارد که توسط کاربر آموزش کارنامه دوم برای این دسته از متقاضیان پس از رویت امتیاز ان محاسبه و به امتیاز محاسبه شده توسط سامانه اضافه می گردد.

17-تفاوت دکتری حرفه ای و دکتری پیوسته چیست؟
دکترای حرفه‌ای این مدرک در تمام جهان به عنوان مدرک دکترا در رشته های کلینیکال (پزشکی،دامپزشکی،دندانپزشکی)شناخته می‌شود ولی در ایران استثنائا این مدرک در رشته داروسازی و بیوتکنولوژی نیز اعطا می شود.برای قبولی در این مقطع باید با دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی در کنکور شرکت کرد و در یکی از ای رشته ها قبول شد.طول مدت این رشته بجز دندانپزشکی که حدود 6 سال می باشد،7 سال یا 14 نیمسال تحصیلی است در این دوره بسته به رشته حدود 220 الی 260 واحد درسی گذرانده شده و در پایان پس از ارائه پایان نامه مدرک دکترای حرفه ای به شخص حاضر اعطا می شود. دکتری پیوسته: شامل افرادی آن دسته از افراد می باشد که در رتبه های بالای کنکور موفق به قبولی در دکتری پیوسته شده اند بعلت طولانی بودن فرایند آموزش برای پذیرش آنها مصاحبه نیز در نظر گرفته می شود.فرد پذیرفته شده در دکتری پیوسته از مقطع لیسانس تا دکتری تخصصی هیچ آزمون پذیرشی دیگر نخواهد داشت. پس دکتری حرفه ایی (معادل کارشناسی ارشد)و دکتری پیوسته(معادل دکتری تخصصی یا phd) متفاوت می باشند لطفا در انتخاب دقت نمائید و عنوان مقطع تحصیلی شما در کارنامه های تحصیلی شما درج گردیده است.

18-تفاوت کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته چیست؟
کارشناسی ارشد پیوسته یعنی بعد از کنکور تا مقطع ارشد به صورت پیوسته تحصیل خواهید نمود در کارشناسی ارشد ناپیوسته بعد از مقطع کارشناسی برای کنکور ارشد و قبولی در دانشگاه باید آزمون داده شود حال به فرد قبول شده در مقطع ارشد بعد از فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی ، اصطلاح قبولی در کارشناسی ارشد ناپیوسته گفته می شود.

19-در صورت اتمام دوره تحصیلی زودتر از موعد مقرر معدل نیمسال باقی مانده به چه صورت محاسبه می گردد؟
به استناد بند 4-1 ماده 4 ایین نامه در صورتیکه دانشجویی دروس خود را زودتر از سنوات تعیین شده به اتمام برساند به نیمسال باقیمانده، امتیاز بالاترین معدل نیمسال تعلق می گیرد.




جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید  

تماس از تلفن ثابت بدون کد ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳

 پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )


** به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های ناآگاهانه گذشته **

کلمات کلیدی :

سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 3
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه