تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

درخواست 90 درصد دانشجویان ورودی 90 و 91 برای تحصیل در دانشگاه تهران


تاریخ :    ۱۳۹۲/۲/۹     بازدید :    ۸۲۴
 

معاون امور دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به انتزاع دانشگاه علوم پزشکی ایران از تهران، گفت: دانشجویان ورودی‌های 90 و 91 در انتخاب خوابگاه‌های خود مختار نیستند.

سامانه صدای مشاور به نقل از دکتر مصطفی محقق در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهارکرد: با توجه به تفکیک دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران، در حال حاضر هیچ تغییری در وضعیت دانشجویی، رفاهی و آموزشی دانشجویان اعمال نشده است و تمامی این تغییرات در شهریور ماه و همزمان با آغاز سال تحصیلی (مهر ماه ) اعمال خواهد شد.

خوابگاه امام علی (ع) به برخی امکانات رفاهی مجهز شد

وی افزود: به مناسبت هفته خوابگاه‌ها، تلاش کردیم برخی خوابگاه‌ها را به لحاظ امکانات تجهیز کنیم، مثلا در خوابگاه امام علی(ع) که یکی از خوابگاه‌های بزرگ پسران در این دانشگاه است که البته بعد از جداسازی مجددا مانند گذشته به دانشگاه علوم پزشکی ایران تعلق می‌گیرد، برخی تجهیزات مثلا کمدها تعویض شده است.

محقق همچنین در پاسخ به این سئوال که وضعیت خوابگاه‌های این دانشگاه بعد از تفکیک با دانشگاه ایران با چه چالش‌هایی مواجه شد، اظهارکرد: از زمان اعلام تفکیک دو دانشگاه هیچ تغییری در برنامه‌های خوابگاهی دانشجویان صورت نگرفته است و دانشجویان با هیچ مشکلی برخورد نکردند و در وضعیت خوابگاه‌ها هیچ تغییر و جابجایی صورت نگرفته و اصولا این تغییرات در تابستان صورت می‌گیرد.

ورودی‌های 90 و 91 در انتخاب خوابگاه‌های خود مختار نیستند

این معاون دانشجویی و فرهنگی، با تاکید بر اینکه با توجه به تفکیک دو دانشگاه ایران و تهران، تغییرات برنامه‌های خوابگاهی این دو دانشگاه از مهر سال 1392 اجرایی می‌شود، گفت: با توجه به اینکه دانشجویان ورودی‌های 90 و 91 که مختار هستند بین دو دانشگاه ایران یا تهران، یکی را انتخاب کنند، خوابگاه‌های این دانشگاه نیز با توجه به انتخاب محل تحصیل دانشجویان، بسته به امکانات و ظرفیت پذیرش دانشجویان برای ورودی مهر سال جاری، تفکیک خواهد شد، اما نکته قابل توجهی که در این زمینه وجود دارد این است که دانشجویان ورودی‌های سال 90 و 91 که در انتخاب دانشگاه خود مختار هستند، در انتخاب خوابگاه مورد نظرشان این اختیار را ندارند.

95 درصد ورودی‌های 90 و 91 خواهان تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند

وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته 95 درصد دانشجویان تمایل دارند در دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه تحصیل دهند، اظهار کرد: بهمن سال 1389 اولین ترمی بود که در آن ادغام دو دانشگاه صورت گرفت و حدود 8000 دانشجو وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند که 3000 نفر آنها منتسب به دانشگاه ایران بوده‌اند و از این میزان حدود یکهزار نفر آنها در خوابگاه ساکن هستند که باید وضعیت اسکان این دانشجویان برای مهر سال جاری مشخص شود و ما منتظر هستیم این کار را معاونت آموزش انجام دهد.

بنابراظهارات محقق، حدود 320 دانشجو سال 90 و حدود همین تعداد نیز در سال 91 وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند که مجموعا بیش از 600 نفر فقط در رشته پزشکی ورودی این دو سال بوده است که با توجه به اینکه همه این دانشجویان می‌خواهند در دانشگاه تهران ادامه تحصیل کنند، انتخاب خوابگاه این دانشجویان بر اساس شرایط و امکانات دانشگاه صورت خواهد گرفت به طوری که اگر ورودی سال جدید افزایش نیافته باشد، توزیع خوابگاه‌ها بین دانشجویان به همان روال گذشته ادامه خواهد یافت.

محقق ادامه داد: بنابراین به همین نسبت خوابگاه‌ها هم باید منتقل شود، اما نه بصورت انتقال ملکی، در واقع بر اساس تفاهمی که در وزارت بهداشت صورت گرفته است قرار شد، اعتبارات و امکانات آموزشی، دانشجویی، خوابگاهی و رفاهی دانشجویان تا پایان سال جاری بدون تغییر در دانشگاه تهران باقی بماند تا مشکلی برای دانشجو ایجاد نشود.

وی همچنین به ظرفیت‌های خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران قبل از ادغام، برای حدود 3832 دانشجو ظرفیت خوابگاهی داشت و در علوم پزشکی ایران نیز 2628 نفر ظرفیت موجود بود که مجموعا حدود 5900 ظرفیت می‌شد که البته به این تعداد نیز 130 ظرفیت خوابگاهی برای دانشجویان متاهل اضافه شد و مجموعا با خوابگاهای خودگردان تقریبا برای 6400 دانشجو، ظرفیت خوابگاهی در دانشگاه‌های تهران و ایران وجود دارد.

معاونت دانشجویی دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران بصورت مشترک اداره می‌شود

دانشجویان شهریور ماه از تغییرات آموزشی و خوابگاهی خود مطلع می‌شوند

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان یاد آور شد: با توجه به انفکاک دو دانشگاه ایران و تهران، تغییرات آموزشی برای دانشجویان در مهر 92 صورت می‌گیرد، دانشجویان می‌توانند در شهریور ماه سال جاری نسبت به تغییر در وضعیت آموزشی و اسکان در خوابگاه مطلع شوند.

برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفته خوابگاه‌ها

وی به برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته خوابگاه‌ها اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت اردیبهشت ماه هر سال، هفته‌ای را به عنوان هفته خوابگاه‌ها اعلام می‌کند که امسال نیز از هفتم تا 12 اردیبهشت "هفته خوابگاه‌ها" نامگذاری شده است که بر اساس آن این وزارتخانه عناوینی را به صورت سراسری برای روزهای این هفته اعلام کرده است.

به گفته وی اسامی هفته خوابگاه به ترتیب خوابگاه و مدیریت بهتر، خوابگاه و امور فرهنگی، خوابگاه و امور دانشجو، خوابگاه و مشاوره، خوابگاه و شهر و خوابگاه و بهداشت فردی از جمله این عناوین است.

وی در ادامه تصریح کرد: عناوینی که وزارت بهداشت برای روزهای هفته خوابگاه اعلام کرده با عناوین سال‌های گذشته تفاوت‌های جزئی دارد، به طور مثال روز خوابگاه و مشاوره هر سال به این مناسبت در نظر گرفته می‌شود، اما عناوینی همچون خوابگاه و شهر از جمله عناوین جدیدی بود که برای اولین بار امسال برای هفته خوابگاه‌ها اعلام شده است؛ در واقع با توجه به اینکه اکثر دانشجویان در دانشگاه‌های کشور، دانشجویانی غیربومی هستند، احتمالا منظور از این نام گذاری، تدوین برنامه‌هایی در جهت شناسایی و بازدید از شهر محل تحصیل خود بوده است.

محقق همچنین تاکید کرد: عناوین هفته خوابگاه‌ها برای دانشگاه‌ها از سوی وزارت بهداشت تنها محورهای پیشنهادی وزارتخانه به جهت هماهنگ کردن چارچوب برنامه‌های هفته خوابگاه است و الزامی در اجرایی کردن تمامی برنامه‌های اعلام شده در دانشگاه‌ها وجود ندارد و دانشگاه‌ها با توجه به شرایط خود برنامه‌هایی به مناسبت هفته خوابگاه‌ها در نظر می‌گیرند.

معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران، به مهم‌ترین برنامه‌های هفته خوابگاه در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: عمدتا یک سری برنامه‌های تبلیغاتی نظیر نصب بنر در خوابگاه‌ها صورت می‌گیرد تا دانشجویان متوجه آغاز هفته خوابگاه‌ها باشند.

بازدید روسای دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران از خوابگاه‌ها

وی در ادامه بازدید روسای دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران از خوابگاه‌های این دانشگاه را از دیگر برنامه‌های هفته خوابگاه در این دو دانشگاه دانست و گفت: روسای دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران به مناسبت هفته خوبگاه‌ها، از یکی از خوابگاه‌های این دانشگاه بازدید می‌کنند که البته به دلیل احتمال حذف این برنامه، مایل نیستیم اسم آن خوابگاه را اعلام کنیم.

بنابر اظهارات محقق، اصولا چندین هدف مشترک در همه بازدیدهای مسئولان وجود دارد که بازدید با جنبه نمادین در مناسبت‌های خاص، آشنایی با محیط و قرار گرفتن مستقیم در جریان مشکلات و مسائل خوابگاهی دانشجویان از جمله اهداف این بازدیدها به شمار می‌رود.

برگزاری «جشنواره غذا» از مهمترین برنامه‌های هفته خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر محقق به برگزاری جشنواره غذا بین دانشجویان خوابگاهی به مناسبت هفته خوابگاه‌ها اشاره کرد و افزود: جشنواره غذا از جمله برنامه‌هایی است که به مناسبت هفته خوابگاه هر ساله در این دانشگاه برگزار می‌شود و امسال نیز تصمیم بر این است که جشنواره غذا روز چهارشنبه که مصادف با میلاد حضرت زهرا(س) نیز است در کوی دانشگاه خوابگاه دختران بطور متمرکز برپا شود.

به گفته معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تا کنون 15 گروه با تعداد نفرات سه تا چهار عضو در هر گروه در این جشنواره ثبت‌نام کرده‌اند و مواد اولیه غذایی در اختیار این دانشجویان قرار می‌گیرد و از کارشناسان درجه یک طبخ غذای تهران در این جشنواره دعوت می‌شود و بعد از داوری بین گروه‌ها، جوایز نفرات برتر بصورت نقدی پرداخت می‌شود و البته مابقی شرکت کنندگان نیز جوایزی نظیر شارژ کارت تغذیه دریافت می‌کنند.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 5 و 1
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه