تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

افزایش ساعت مطالعه در ایام تعطیلات و جمعبندی


تاریخ :    ۱۳۹۹/۱/۵     بازدید :    ۴۴۸


در این ایام که تمامی مدارس، کلاس های کنکور و... تعطیل است شما کنکوری های عزیز نباید از درس خواندن و آمادگی برای کنکور غافل شوید.
در این ایام باید به فکر افزایش ساعت مطالعه خود باشید. 

افزایش ساعت مطالعه 

اولین کاری که شما باید در این ایام انجام دهید این است که ساعات مطالعه خود را افزایش دهید . تنها روشی که میتواند به افزایش سرعت مطالعه شما کمک کند آموزش تندخوانی است. در ادامه مقاله میخواهیم روش های تند خوانی را به شما توضیح دهیم.

روش های تند خوانی


افزایش زمان برای مطالعه یکی از فاکتورهای مهم موفقیت در کنکور است . هرچه شما زمان بیشتری داشته باشید با سرعت ، مباحث بیشتری هم مطالعه می کنید . اما روش های تند خوانی به شرح زیر است:

1  – مکث‌ها و توقف‌های چشمان خود را حین مطالعه سطور کاهش دهید.

* این همان تمرکزهای لحظه‌ای روی حروف و واژه‌ها ست. ما هنگام خواندن هر یک از سطرهای یک متن چشمان خود را به صورت جهشی به سمت جلو حرکت می‌دهیم. اکنون هر میزان که ما این مکث‌ها و جهش‌ها را کاهش دهیم سرعت خواندنمان نیز افزایش می‌یابد. تعداد این توقف‌ها معمولاً در افراد کندخوان به 7بار در هر سطر می‌رسد اما شما می‌توانید این مکث‌ها را به 3 بار در هر سطر کاهش دهید.

* هنگام مطالعه چشمان خود را در طول سطرها حرکت دهید و نه سر خود را.

* برای کاهش مکث‌ها می‌بایست حوزه دید خود را افزایش دهید. برای این منظور شما باید سعی کنید تا تصاویر واقع در گوشه چشمان خود را بدون این که به طور مستقیم به آن ها نگاه کنید، ببینید.

* اجازه ندهید حین مطالعه دیدتان دچار سرگردانی شود.

 

 2 -  واژه‌ها را گروه‌بندی کنید.

* ما آموخته‌ایم که چگونه حروف را با یکدیگر ترکیب کرده و کلمات را خوانده و درک کنیم. اکنون باید بیاموزیم که دسته‌ای از کلمات را با یکدیگر ترکیب کرده و یک جمله را در آن واحد بخوانیم و در قدم بعدی باید بیاموزیم که چگونه جملات را دسته‌بندی کرده و مفهوم کلی یک پاراگراف را استخراج کنیم.

* ثابت شده که دسته‌بندی واژه‌ها قوه ادراک و فهم را افزایش می‌دهد. به طور کلی مفهوم را آسان‌تر می‌توان از یک دسته واژه استخراج کرد تا از کلمات منفرد و حتی حروف تک.


3 – هیچ‌گاه به عقب بازنگردید.

اغلب افراد عادت کرده‌اند هنگام مطالعه به عقب بازگشته و واژه‌ها و یا قسمت‌هایی از متن را که به درستی متوجه نشده‌اند بازخوانی کنند. این کار فقط از سرعت خواندن شما می‌کاهد. شما می‌توانید با مطالعه تکمیلی، قسمت‌هایی را که به درستی متوجه نشده‌اید درک کنید. شاید با خودتان بگویید که این بازخوانی مجدد هم زمان می‌برد، اما بازگشت مکرر به عقب برای بازخوانی قسمت‌های درک نشده به مراتب وقت‌گیرتر از مطالعه مجدد یک مطلب به روش تندخوانی است.


 4 – هدفمند مطالعه کنید.

  هدف خود را از مطالعه هر مطلبی از پیش تعیین کنید که چه نوع اطلاعاتی را می‌خواهید کسب کنید. این کار سبب می‌‌شود تا شما اطلاعات غیرضروری و حاشیه‌ای را در فرایند مطالعه حذف کنید.

5 – نقطه کلمات و مفاهیم کلیدی را مطالعه کنید.

ما برای نگاشتن مطالب ناگزیریم پاره‌ای دستورات نوشتاری و ساختار صحیح جملات را رعایت کنیم. اما هنگام خواندن نه. 40 تا 60 درصد کل یک متن از واژه‌ها و حروف بی‌اهمیت و غیرضروری (البته برای درک آن) تشکیل یافته است. مانند حروف ربط. بیاموزید تنها اسم‌ها و افعال را بخوانید. نکات و مفاهیم اصلی یک پاراگراف را یافته و آن را در ذهن بسپارید و جزئیات خارج از موضوع اصلی را حذف کنید.

6 - با صدای بلند مطالعه نکنید.

7 – در محیط مطالعه خود هر عاملی را که موجب پرت شدن حواس شما می‌‌شود حذف کنید.

8 – تمرین و تمرین کنید.

تا می‌توانید تندخوانی را تمرین کنید. تندخوانی نیز همچون سایر مهارت‌ها نیاز به ممارست دارد.

9  – تمرکز خود را حین مطالعه حفظ کنید.

بدین مفهوم که در حین خواندن مطلبی در آن واحد به چیز دیگری فکر نکنید.


چگونه جمع بندی کنیم ؟


خب حالا باید درباره جمع بندی کنکور 99 بگوییم. برای جمع بندی با تست باید ابتدا تست های سالهای گذشته را داشته باشید. بعد به ترتیبی برنامه ریزی کنید که پاسخگویی شما به تست ها از آخر به اول باشد.

یعنی اگر از کنکور 89 تا 96 میخواهید کار کنید . ابتدا به سوالات کنکور 96 بعد 95 و به همین ترتیب ادامه دهید. شاید برایتان سوال به وجود بیاید که دلیل اینکار چیست؟

اول قبل از توضیح بگوییم که سوالات تالیفی را برای آخر کار بگذارید زیرا سوالات تالیفی به اندازه سوالات کنکوری نمیتوانند به کنکور سراسری شبیه باشند. پس جمعبندی را با سوالات کنکور سالهای گذشته انجام دهید. زیرا در طول دوره هرچی به سالهای پایانی نزدیک میشویم شاهد این هستیم که تغییرات چندانی در کنکور سراسری به وجود نیامده است.

پس کاری که شما باید انجام دهید این است که تست های سالهای گذشته راتهیه کرده و به ترتیب اولویت تست بزنید.

ما نمیتوانیم یک شیوه ثابت برای برنامه ریزی به شما بدهیم زیرا هر یک از شما با توجه به توان و خصوصیات مطالعاتی خود یک برنامه جمع بندی مناسب برای خود تدارک ببینید. 

فراموش نکنید که جمع بندی باید با دوره های قبلی تفاوت اساسی داشته باشد.  مثلا در طول مدت تحصیل تست های جدید میزدید در صورتی که در  روزهای پایانی خواندن هیچ مطلب جدید توصیه نمیشود.شناسایی نقاط قوت و ضعف، مرور مطالب خوانده شده، رفع اشکال، آزمون های جامع، تنظیم وقت و مدیریت زمان از ویژگی های دوران جمع بندی کنکور است.

توصیه آخری که برای دوران جمع بندی داریم این است که به فکر هفته آخر کنکور باشید. در همین حین که تست میزنید و مرور میکنید یک دفتر برای خود انتخاب کنید و نکاتی که احتمال فراموشی آنها وجود دارد به صورت بسیار خلاصه در دفتر بنویسید. به صورتی خلاصه باشد که شما با دیدن آن کل مطلب در ذهنتان حضور بیابد. این مطالب باید مطالبی باشد که احتمال فراموشی آن در هفته آخر کنکور بالا باشد. پس همه کتاب و دروس را در دفتر خلاصه نویی ننویسید تا در زمان مطالعه دچار سردرگمی شوید.

با آرزوی موفقیت برای کنکوری  های عزیز




جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید  

تماس از تلفن ثابت بدون کد ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳

 پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )


** به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های ناآگاهانه گذشته **


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 4
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه