تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

اولویت بندی رتبه های پیراپزشکی چگونه است؟


    بازدید :    ۱۱۹۱۰


رشته ی پیراپزشکی از زیرشاخه های رشته ی پزشکی می باشد و پیراپزشکان، در واقع مجموعه‌ای از متخصصینی هستند که کادر درمانی را تکمیل می‌کنند . بسیاری از داوطلبان کنکور تجربی اطلاعات کاملی از این رشته  ها ندارند و اکثر آنها با تصور پوشیدن لباس پزشکی ، رشته ی تجربی را انتخاب می کنند. حال آنکه هر کشوری به متخصین در زمینه های  مختلف پیراپزشکی هم نیاز دارد.



رشته های پیراپزشکی

از رشته‌های پیرا‌پزشکی که در دانشگاه‌های مختلف کشور ارائه می شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

فیزیوتراپی

بینایی سنجی

علوم تغذیه   
کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی)
کارشناسی تکنولوژی پرتودرمانی (رادیوتراپی)

کارشناسی ساخت پروتزهای دندانی

شنوایی سنجی

علوم آزمایشگاهی

هوشبری

اتاق عمل

اعضای مصنوعی

گفتار درمانی

کار درمانی

پرستاری

مامایی

دامپزشکی
و ...

اولویت بندی رشته های پیراپزشکی

اما داوطلبان کنکور برای انتخاب این رشته ها به سوالات زیادی بر میخورند . آینده ی شغلی این رشته ها چیست ؟ پر درآمد ترین رشته کدام است ؟ بازار کار رشته های پیراپزشکی چگونه است ؟ بر اساس چه اولویتی این رشته ها را انتخاب کنیم؟ و ...

داوطلبان رشته های پیراپزشکی برای مشاوره در این زمینه می توانند با شماره های ..... تماس حاصل فرمایند.

امکان تحصیل در رشته های پیراپزشکی در دانشگاه علمی کاربردی ، دانشگاه آزاد و وجود دارد. واحدهای مختلف دانشگاه علمی کاربردی در حال جذب دانشجو در رشته های متعدد پیراپزشکی می باشند ؛تحصیل در رشته های پیراپزشکی دانشگاه علمی کاربردی ، بر اساس سوابق تحصیلی و به صورت نیمه متمرکز انجام می شود .


اما بهترین و پر درآمد ترین رشته ها صرفا بر اساس شهرت آنها دسته بندی نمی شود و نباید فراموش کرد همیشه تخصص ، شرط اول برای موفقیت در بازار کار است و همچنین توانایی فرد ،استفاده از ایده های خلاقانه و بررسی دقیق بازارکار ، باعث پیشرفت می شود .هرچند داوطلب باید علاقه ی خود را در این رشته ها در نظر بگیرد  اما رشته های زیر نسبتا دارای طرفداران بیشتری بین داوطلبین رشته ی تجربی می باشند .

  • مامايي
  • پرستاری
  •  اتاق عمل
  • هوشبري
  • دامپزشکی
  • رادیولوژی
  • علوم آزمايشگاهي
  • بینایی‌ سنج
  • شنوایی شناسی
  • اعضاء مصنوعی
  • تشخیص پزشکی


معرفی برخی رشته های پر طرفدار  پیراپزشکی

رشته پرستاری
این برداشت که پرستاری به معنای مراقبت کردن از بیمار است، تا حدودی درست است. البته مراقبت تنها شامل تزریق یا پانسمان نمی‌شود بلکه با گذشت زمان و با پیشرفت علم و تکنولوژی ، مراقبت پرستاران نیز علمی‌تر و پیچیده‌تر شده است و پرستاری در حال حاضر یک رشته علمی است و متخصص این رشته باید علوم بسیاری را فرا بگیرد و کاربرد آنها را در ارتباط با مریض بیاموزد.

 دانشجوی پرستاری قبل از هرچیز باید عاشق انسان و انسانیت باشد تا بتواند در شرایط سخت و بحرانی حتی زمانی که خسته است یا آمادگی جسمی و روحی لازم را ندارد، به دیگران کمک کند. صبر لازمه ی کار یک پرستار است. همچنین باید فردی منظم و دقیق باشد و بداند که نظم و سختگیری اساس کار رشته پرستاری است و از لحاظ درسی نیز لازم است که به زیست‌شناسی، شیمی و زبان انگلیسی مسلط باشد چون برای روزآمد بودن و اطلاع از آخرین دستاوردهای دانش پرستاری ، لازم است که از مجلات و منابع علمی به زبان انگلیسی استفاده کند. دانشجوی پرستاری باید از سلامت کامل جسمانی برخوردار باشد تا به یاری دید قوی بتواند کارهای ظریف و دقیق پرستاری را بخوبی انجام دهد و با شنوایی خوب صدای قلب را حتی اگر ضعیف باشد، بشنود . حتی داشتن قدی متناسب و عدم لکنت زبان یا لرزش دست در این رشته ضروری است . چون همین مشکلات به ظاهر کوچک، در کارایی یک پرستار بسیار موثر است.

در بسیاری از کشورها اولین خط ارتباط جامعه با سیستم پزشکی، پرستار است. چرا که پرستاران نسبت به دیگر افراد تیم پزشکی تعدادشان بیشتر است و در دسترس قرار دارند و اطلاعات بهداشتی درمانی آنها جامع می‌باشد.  پرستاران علاوه بر کار در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی می‌توانند در صنعت برای مراقبت از سلامت و بهداشت کارکنان صنایع مختلف، در سازمان تربیت بدنی و مراکز ورزشی به عنوان یکی از اعضای اصلی تیم مراقبت پزشکی و در آموزش و پرورش فعالیت نمایند.

فرصت‌های شغلی یک پرستار بسیار وسیع و گسترده است و حتی یک پرستار می‌تواند بطور مستقل فعالیت نماید. یعنی می‌تواند با تاسیس مرکز بهداشت خصوصی به ارزیابی وضعیت سلامت افراد جامعه بپردازد یا مهدکودک دایر کند.


  علوم آزمایشگاهی

 علوم‌ آزمایشگاهی‌ از جمله‌ رشته هایی‌ است‌ که‌ در بهداشت‌ و کاهش‌ هزینه‌های‌ درمانی‌ بسیار مؤثر است‌ .فارغ ‌التحصیل‌ کارشناسی‌ این‌ رشته‌ نیز می‌تواند آزمایش‌های‌ تخصصی‌ هورمون‌شناسی‌ یا ایمونولوژی‌ را انجام‌ دهد و مسؤول‌ بخش‌های‌ مختلف‌ یک‌ آزمایشگاه‌ تشخیص‌ طبی‌ مانند بخش‌ نمونه‌برداری‌، انگل‌شناسی‌ و ادرار، هورمون‌شناسی‌، ایمونولوژی‌ و شود و بر نحوه‌ کار و آزمایش‌های‌ کاردان‌ علوم‌ آزمایشگاهی‌ نظارت‌ کرده‌ و کار او را تأیید نماید.

جوانانی‌ که‌ علاقه‌مند به‌ کار عملی‌ هستند و نسبت‌ به‌ بو یا آزمایش‌ با ادرار و مدفوع‌ حساس‌ نیستند، در این‌ رشته‌ موفق‌ می‌شوند. در ضمن‌ لازم‌ است‌ که‌ دانشجو به‌ دروس‌ شیمی‌ و زیست‌شناسی‌ علاقه‌مند باشد. گفتنی‌ است‌ که‌ رشته‌ علوم‌آزمایشگاهی‌ در کشور ما تا مقطع‌ دکترا به‌ صورت‌ ناپیوسته‌ دانشجو می‌پذیرد.

رشته‌ علوم‌آزمایشگاهی‌ از جمله‌ رشته‌هایی‌ است‌ که‌ بازار کار نسبتاً خوبی‌ دارد. زیرا امروزه‌ جامعه‌ ما به‌ امر بهداشت‌ و سلامتی‌ پی‌ برده‌ است‌ و بی‌ شک‌ بدون‌ استفاده‌ از آزمایشگاه‌های‌ تشخیص‌ طبی‌ حفظ‌ سلامت‌ جامعه‌ و جلوگیری‌ از شیوع‌ بیماری‌های‌ عفونی‌ و آلرژی‌ها یا مبارزه‌ با بیماری ‌های‌ ژنتیکی‌ امکان‌پذیر نیست‌.



رشته علوم تغذیه
به طور کلی رشته علوم تغذیه شاخه ای از علوم زیستی است که آمیزه ای از علم و هنر است که کارشناس تغذیه طی شناخت مسائل تغذیه ای و علل موثر آن از طریق ارتقا پایدار و برابر در سیستم غذا و تغذیه،خدمات پژوهشی،آموزشی،مراقبت تغذیه ای و مشاوره ای را برنامه ریزی و اجرا میکند.

فارغ التحصیلان این رشته میتوانند با مدرک کارشناسی،کارشناشی ارشد و دکترا مطب تاسیس کنند و اختلاف آن ها در حق ویزیت است. مدارک بالاتر حق ویزیت بیشتری دریافت میکنند. همینطور کارشناسان میتونند در بیمارستان ها و مراکز درمانی و همینطور اداره بهداشت استخدام بشوند.

لازم به ذکر است که افراد با مدرک دکترا از این رشته برابر هستند با کسانی که پس از گذراندن هفت سال پزشکی عمومی،تخصص تغذیه می گیرند.

رشته علوم تغذیه به لحاظ بازار کار در وضعیت مناسبی قرار دارد و فارغ التحصیلان این رشته می توانند در بخش تغذیه بیمارستان‌ ها ، مسئولیت فنی کارخانجات تولید مواد غذایی ، همکاری در کلینیک‌های رژیم درمانی ، همکاری با پزشکان غدد داخلی و . . . مشغول به کار شوند.همچنین فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد این رشته می توانند در مراکز مختلف تحقیقاتی مشغول به کار شوند و فارغ التحصیلان مقطع دکتری نیز می توانند در دانشگاه ها به کارهای آکادمیک و تدریس بپردازند.



 رشته دامپزشکی

دامپزشکان نقش بسیار اساسی در حفظ و نگهداری محیط زیست دارند و وجود رشته دامپزشکی و همچنین متخصصان دامپزشکی در تمامی جوامع لازم و ضروری است . این رشته به بیماری های مشترک انسان و دام و همچنین به شناخت، درمان و پیشگیری بیماری های حیوانات غیر از انسان می‌پردازد . لازم است بدانید که فارغ‌ التحصیلان‌ رشته دامپزشکی‌ می‌توانند در مراکز مختلفی‌ از جمله‌شرکت‌های‌ تولید دارو و فرآورده‌های‌ دامی‌، شرکت‌های‌ تولید مواد غذایی‌ با فرآورده‌های‌ دامی‌، سازمان‌ دامپزشکی‌، مؤسسه‌ تحقیقات‌ و تولید واکسن‌ رازی‌ ، واحدهای‌ دامپروری‌ دولتی‌ و خصوصی‌ و آزمایشگاه‌های‌ تشخیص‌ بیماری‌ های‌ دامی‌ و بیماری‌های‌ انسانی‌ ،شرکت‌های‌ تولید دارو و فرآورده‌های‌ دامی‌ ، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تحقیقات و ترویج کشاورزی ، اشتغال به کارهای درمانی در بخش های طیور، آبزیان، دامهای بزرگ، دریافت مجوز و تأسیس داروخانه دامپزشکی ، راه اندازی مـراکـز مشـاوره و دامـداری و طیور، فعالیت در کارخانه های مواد غذایی مانند سوسیس و کالباس سازی ، و مشغول به کار شوند. 





جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید  

تماس از تلفن ثابت بدون کد ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳

 پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )


** به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های ناآگاهانه گذشته **

کلمات کلیدی :

سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 8 و 2
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه