تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

ضوابط جذب هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی ایران


تاریخ :    ۱۳۹۲/۴/۱۹     بازدید :    ۵۹۸

دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه علوم پزشکی ایران از جذب عضو هیات علمی در این دانشگاه خبر داد.

سامانه صدای مشاور به نقل از  به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر پیرمرادی با اشاره به آغاز بکار هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای جذب هیات علمی در پی تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: بر این اساس گروه‌ها و دانشکده‌ها باید درخواست‌های خود را به دبیرخانه هیات اجرایی جذب دانشگاه اعلام تا از طریق وزارت بهداشت اعلام نیاز آنها در سطح کشور منعکس شود.

دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه علوم پزشکی ایران، تاکید کرد: معمولاً فراخوان دو بار در سال در دانشگاه‌های سراسر کشور اعلام می‌شود و متقاضیان می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند و پس از طی مراحل ذیربط، جذب و به خدمت بپردازند.

پیرمرادی با اشاره به اینکه هیات عالی جذب اعضای هیات علمی در ستاد شورای عالی انقلاب فرهنگی، فهرست هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران را تایید و ابلاغ کرده است، اظهارداشت: آیین‌نامه تشکیل هیات اجرایی جذب دانشگاه‌ها در 19 تیرماه 86 توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد که این اتفاق در حقیقت برای وحدت رویه در ساز و کار اجرایی برای جذب هیات علمی در سراسر کشور بوده است.

وی ادامه داد: بر اساس این دستورالعمل هیات مرکزی جذب در وزارتخانه‌ها و هیات اجرایی جذب در دانشگاه‌ها تاسیس می شود که البته دانشگاه علوم پزشکی ایران هم از اولین دانشگاه‌هایی است که هیات اجرایی جذب در آن تصویب و شروع بکار کرد.

وی افزود: بر اساس آیین‌نامه موجود دو نفر از اعضای حقوقی هیات اجرایی جذب دانشگاه‌ها، رییس دانشگاه و نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هستند و افراد حقیقی بین 5 تا 7 نفر توسط رییس دانشگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام و پس از تصویب شورای عالی جذب شورای عالی انقلای فرهنگی حکم آنها به عنوان هیات اجرایی جذب دانشگاه صادر می‌شود و از میان آنها یک نفر از سوی رییس دانشگاه به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه منصوب خواهد شد.

پیرمرادی در پایان، گفت: هدف نهایی از جذب برای اعضای هیات علمی در سراسر کشور این است که افراد بر اساس نبوغ و استعدادهای شخصی، گروه مورد نظر خود را انتخاب کنند و وارد محیط دانشگاه شده و به خدمت سازنده و ارزشمند خود مشغول شوند.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 8 و 2
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه