تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

بررسی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی


تاریخ :    ۱۳۹۶/۳/۲۸     بازدید :    ۱۷۵۳

بررسی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

سامانه صدای مشاور تحصیلی

مشاور دهنده کارشناسی ارشد

برای تماس با مشاورین ما از تلفن ثابت با شماره 9099071613 تماس حاصل فرمایید

بررسی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

در آزمون كارشناسي ارشد سراسري نحوه پخش شدن و بودجه‌بندي سوال‌های درس اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی بيشتر مربوط به مباحث مکانیک سیالات، رئولوژی، آحاد و ابعاد، انتقال حرارت و تبخیر می‌باشد نکته درخور توجه کاهش تعداد سوال‌های مربوط به مبحث اصول طراحی در آزمون سراسري  (11 سوال) نسبت به 91 (16 سوال) می‌باشد و همچنین سوال‌های مربوط به بخش مهندسی در سال 91 اکثراً به صورت مفهومی مطرح شده اما در کنکور 92 در بخش مهندسی، بیشتر به صورت فرمولی و محاسباتي طراحي شده است. به طور کلی سوال‌های کنکور 91 نسبت به 92 مفهومی‌تر، قابل تامل‌تر و سخت‌تر طرح شده‌اند.


تكنولوژي مواد غذايي

در آزمون سراسري كارشناسي ارشد سال 92 (بهمن 91) سوالات تكنولوژي متشكل از 45 سوال بوده (نسبت به سال قبل تغييري از نظر تعداد نداشته است) كه از تكنولوژي هاي قند، لبنيات، غلات، اصول نگه‌داري، كنسرو، روغن و تعداد سوالات هر كدام از اين تكنولوژي‌ها از 6 تا 9 سوال متغير است. در كنكور سال 92 تعداد سوالات روغن 8 تست بوده كه نسبت به سوالات 91 تغيير نكرده و تعداد سوالات قند 92، 6 تست بوده كه نسبت به سال 91، يك تست كمتر شده و تكنولوژي كنسرو 6 سوال بوده كه نسبت به سال 91 تغيير نداشته و تكنولوژي غلات در سال 92، 7 سوال بوده كه اين تعداد نسبت به تعداد سال 91 تغييري نداشت و تكنولوژي اصول نگهداري 7 سوال كه نسبت به سال 91 يك تست بيشتر شده و تكنولوژي لبنيات 10 سوال بوده كه نسبت به سوالات لبنيات سال 91 يك تست بيشتر شده است.

سوالات تكنولوژي روغن سال 92 از نظر سطح نسبت به سوالات سال 91 تغييري نداشته و از نظر سختي در يك سطح بوده، سوالات تكنولوژي قند سال 92 مقداري سخت‌تر و داراي يك سوال مفهومي نسبتاً جديد مي‌باشد و سوالات تكنولوژي كنسرو سال 92 نسبت به سال 91 مفهومي‌تر و داراي مسئله بوده و تكنولوژي غلات نسبت به سال 91 آسان‌تر بوده و داوطلب به راحتي به سوالات پاسخ داده و تكنولوژي لبنيات هم در سال 92 و 91 در يك سطح قرار دارد و در كل طراحي تست تكنولوژي سال 92 به نحوي بود كه علاوه بر تسلط بر مفاهيم، دقت و سرعت داوطلب در محاسبات را نيز مي‌طلبيد.


ریاضیات

سوالات رياضيات رشته مهندسي صنايع غذايي از مباحث رياضي عمومي 1 و 2 هستند كه در هر سال از مباحث مشابهي سوالات طرح مي‌شوند. سوالات سال 91 و 92 نيز از مباحث مشابه زيادي برخوردار بودند. سوالات هر دو سال (91 و 92) تقريباً هم سطح بودند و فقط در بعضي مباحث مثل محاسبه و ديفرانسيل‌گيري، مساحت محصور بين توابع سال 92 سخت‌تر بود و در مبحث معكوس توابع سال 91 سخت‌تر از سال 92 بود و مباحث بيشتري پوشش داده شده بود. در هر دو سال (91 و 92) تقريباً مي‌توان گفت كه سوالي در سطح خيلي دشوار وجود نداشت و دانشجو مي‌توانست با مطالعه دقيق و كامل مباحث همه سوالات را به راحتي (شايد به جز در يك يا دو مورد) پاسخگو باشد.


زبان تخصصی

به طور کلی زبان كارشناسي ارشد در این رشته از 30 سوال عمومی و تخصصی تشکیل شده است. این سوالات از 15 سوال عمومی که شامل 10 سوال واژگان که مانند چند سال اخیر از کتاب essential words for TOEFl طراحی شده است و 5 سوال مربوط به بخش Cloze Test است که بیشتر از دانش گرامری دانشجو براي پاسخگويي استفاده كرده است. اما 15 سوال تخصصی از 3 متن تخصصی طراحی شده بود که در مقايسه با سال گذشته تقريباً در يك سطح قرار داشتند، با توجه به اين موضوع كه متون زبان تخصصي ممكن است هر سال از منابع متفاوت و نامشخص طرح شود، مطالعه بيشتر متون مرتبط و آشنايي با لغات و اصطلاحات تخصصي به داوطلبان توصيه مي‌شود.


شیمی مواد غذایی

در آزمون كارشناسي ارشد سراسري سال 92 تعداد سوالات نسبت به سال قبل تغييري نداشت و 25 سوال براي اين درس در نظر گرفته شده بود. سوال‌های شیمی مواد غذایی کنکور سراسری کارشناسی ارشد سال92 ، مربوط به مباحث پروتئین‌ها، لیپیدها، آب، قندها و مواد معدنی می‌باشد که مشابه کنکور سال‌های گذشته بوده و تقریباً 85% سوال‌ها از 3 مبحث پروتئین، لیپیدها و قندها می‌باشد اما نکته قابل توجه این است که سوال‌های آزمون سال 91 نسبت به آزمون سال 92 مفهومی‌تر، قابل تامل‌تر و سخت‌تر هستند و دانشجو مي‌بايست با تسلط كامل بر كليه مباحث و مطالعه كامل منابع سرجلسه حضور مي‌يافت.


ميكروبيولوژي مواد غذايي

در آزمون كارشناسي ارشد سراسري سال 92 (بهمن 91) سوال‌های میکروبیولوژی مواد غذایی بيشتر مربوط به مباحث فساد مواد غذایی، بیماری‌ها، طبقه‌بندی میکروارگانیسم‌ها، روش‌های شناسایی میکروارگانیسم‌ها و عوامل موثر بر رشد و نمو میکروارگانیسم‌ها می‌باشد و نکته در خور توجه در کنکور 92 مربوط به افزایش قابل توجه سوالات اين بخش است و اين که در کنکور سال‌های گذشته خیلی به این مباحث پرداخته نمی‌شد و اکثر سوال‌ها از مباحث فساد، بیماری‌ها و طبقه بندی میکروارگانیسم‌ها طرح می‌شد. به طور کلی سوال‌های کنکور 91 نسبت به 92 مفهومی‌تر و سخت‌تر هستند و به داوطلباني كه قصد شركت در آزمون سراسري 93 را دارند پيشنهاد مي‌شود با مطالعه كليه منابع و مباحث امكان از دست دادن درصد خود را در آزمون كاهش دهند.

مشاورین سامانه صدای مشاور تحصیلی پاسخگوی سوالات شما پیرامون کنکور کارشناسی -کارشناسی ارشد -دکتری وکلیه رشته ها می باشند



جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید  

تماس از تلفن ثابت بدون کد ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳

 پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )


** به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های ناآگاهانه گذشته **


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 6
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه