تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

مجازی‌شدن 21 فرآیند آموزشی فارغ‌التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران


تاریخ :    ۱۳۹۱/۱۲/۲۲     بازدید :    ۸۱۰

 

 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه 21 فرآیند آموزشی فارغ‌التحصیلان این دانشگاه مجازی شده است، گفت: از 25 فرآیند اداره دانش آموختگان 21 فرآیند به صورت مجازی ارائه می‌شود، به گونه‌ای که از اوایل مهر سال جاری تاکنون 3111 فارغ‌التحصیل در سامانه الکترونیک دانش آموختگان عضو شده‌اند.

دکتر محمد جلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی دانشجویان ایران (ایسنا) علوم پزشکی تهران، در خصوص ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهارکرد: یکی از کارکردهای مهم حوزه آموزش ارائه خدمات به دانش‌آموختگان از قبیل صدور دانشنامه، ریز نمرات، گواهی‌ها و تاییدیه‌های تحصیلی و موارد دیگر است که عمده خدمات آموزشی به طور مستقیم به خود دانش آموخته و یا به طور غیرمستقیم تاییدیه برای سایر ارگان‌ها ارسال می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت‌های خدمات آموزشی دانشگاه از حساسیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: این فعالیت‌ها می‌تواند با توجه به محتوای مکاتبات، اثرگذار و محل چالش برای این حوزه باشد، بنابراین کارکرد این حوزه باید از لحاظ کیفیت و دقت از سطح بالایی برخوردار باشد.

جلیلی با بیان اینکه سالانه 4000 دانشجو از این دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند، اظهارکرد: با فارغ‌التحصیلی 4000 دانش آموخته در سال به همین میزان هم دانشجو وارد دانشگاه می‌شود، که البته ارائه خدمات آموزشی ما منحصر به دانش آموختگان همان سال نیست، بلکه در سال حدود 7000 نفر از سال‌های گذشته برای دریافت خدمات آموزشی به معاونت آموزشی مراجعه می‌کنند.

 

فراغت از تحصیل 26 هزار دانشجو در طی 8 سال گذشته

وی با تاکید بر اینکه طی هشت سال گذشته 26 هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند، گفت: دانش آموختگان دانشگاه در مجموع 100 هزار نفر هستند که عمده فارغ‌التحصیلان از مقطع دکترای حرفه‌ای هستند.

وی با بیان اینکه فعالیت این حوزه از نظر ارائه خدمات بسیار گسترده است، اظهارکرد: اداره دانش‌آموختگان دانشگاه از پرمراجعه‌ترین و پرکارترین حوزه‌های آموزش است به طوری که آمار مراجعه‌کنندگان در شش ماهه اول سال 90 تا 91 حدود هفت هزار و تعداد نامه‌های وارده 12 هزار و تعداد نامه‌های صادره، 10 هزار نامه بوده است.

جلیلی با اشاره به طراحی سامانه الکترونیک برای ارائه خدمات آموزشی و تشریح نحوه کارکرد این سامانه برای دانش آموختگان، گفت: از 25 فرآیند اداره دانش‌آموختگان 21 فرایند به صورت مجازی ارائه می‌شود و از اوایل مهر سال جاری تاکنون نیز 3111 نفر در سامانه الکترونیک دانش‌آموختگان عضو شده‌اند که تا کنون 1738 درخواست تکمیل شده است.

وی افزود: از آنجایی که افرادی که به ما مراجعه کردند از اقصی نقاط کشور هستند که برای پیگیری درخواستشان، نیاز به مراجعات متعدد بود که در این راستا از شعب پست در سراسر کشور درخواست همکاری کردیم.

صدور دانشنامه‌ فارغ‌التحصیلان به صورت لاتین

وی با بیان اینکه تاکنون 1166 صدور گواهی موقت و 1088 دانشنامه صادر و به فارغ‌التحصیلان داده شده است، اظهارکرد: اتفاق خوب در این مجموعه این است که برای همه دانش‌آموختگان دانشگاه ریز نمرات و دانشنامه را در بسته‌ای از قبل آماده و در بایگانی نگهداری می‌شود و زمان درخواست دانش‌آموخته، بدون طی فرآیندهای دشوار، دانشنامه برای ارائه آماده است، البته دانشنامه‌ها را به صورت لاتین هم ارائه خواهیم کرد.

جلیلی در پایان به چالش‌های این حوزه اشاره کرد و گفت: در بحث سامانه با وجود اطلاع رسانی گسترده در سطوح مختلف همچنان برخی افراد از این سامانه اطلاع ندارند و به صورت حضوری مراجعه می‌کنند.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 5 و 4
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه