
تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب
تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613
پروفسور محمد نمازی، عضو هیات علمی دانشگاه شیراز با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه عنوان کرد: برای ارتباط هر چه بهتر مراکز علمی و صنایع نیاز به برنامهریزی جدی و اثر بخش است، در واقع ارتباطی دو جانبه در این زمینه باید پایهریزی شود و در دانشگاهها دفاتر "ارتباط با صنعت" باید به درستی فعالیت کنند.
نمازی ادامه داد: تمام وزارتخانهها از اعتبارات پژوهشی برخوردار هستند، اما باید از طریق ارتباط با دانشگاهها بخشی از بودجه خود را به فعالیتهای تحقیقاتی در مراکز علمی اختصاص دهند تا این مراکز بدون مشکلات مالی به تحقیقات خود بپردازند.
عضو هیات علمی دانشگاه شیراز عنوان کرد: با این روش هم فعالیت پژوهشی و علمی دانشگاهها وارد فاز عملی شده و از سوی دیگر نیاز کشور به تحقیقات رفع میشود، در این راستا نیازمند مدیریتی ساده و روشن هستیم.
برنده جایزه ملی علامه طباطبایی، طبقهبندی، اولویت بندی مشکلات و اعلام نیاز از سوی صنایع را در این عرصه تاثیرگذار دانست و گفت: اگر با برنامهریزی بلند مدت در مسیر حل این مشکلات گام برداشته شود، در این صورت بودجه کشور نیز در این مسیر رفع نیازهای علمی قرار میگیرد.
نمازی با اشاره به وجود نیروهای توانمند در دانشگاهها، گفت: بسیاری از دانشجوهای دورههای مختلف دانشگاهها نیروهایی توانمند و مستعد در سطح بینالملل هستند، اما به دلیل کمی امکانات و فرصت به خوبی ندرخشیدهاند.
وی برای تبدیل دانش به ثروت وجود پیشنیازهایی را ضروری دانست و گفت: باید باور به اینکه دانشگاهها حلال مشکلات هستند، در افکار عمومی جامعه به وجود آید، در این صورت برای آن هزینه میشود و در قدم بعد برنامهریزی درستی در این راستا انجام شود.
نمازی با اشاره به اینکه نباید انتظار داشت دولت تمام منابع را برای مراکز علمی تامین کند، افزود: دانشگاهها در حوزههای مختلف علم خود تولیداتی را دارند که برای ورود آن به بازار رقابت نیاز به بازاریابی محصول است، ارتباط با صنعت یکی از موارد بازاریابی برای مراکز علمی محسوب میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه شیراز گفت: فعالیتهای علمی در دانشگاهها در راستای این ارتباط انجام میشود اما مقطعی هستند، دولت باید فرآیند این ارتباط را تسهیل کند، البته ارزیابی عملکرد دانشگاهها و صنایع از مواردی است که باید رخ دهد تا حرکتی بر اساس آزمون و خطا انجام نشود.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی در کشور ما باید فعالتر وارد عمل شود، بیان کرد: در بیشتر کشورهای دنیا بخش خصوصی در این عرصه به کمک دولت آمده و سرمایهگذاری مناسبی برای دستیابی به اقتصاد دانش بنیان داشته است، در کشور ما نیز این بخش باید فعال تر شود، زیرا این شرکتها با در نظر گرفتن سود حاصله فعالانه وارد عمل میشوند.
لینک های مرتبط
موضوعات سایت
صدای مشاور تحصیلی
مرکز مشاوره تحصیلی آموزشی و تلفنی
مشاوره تخصصی درتمامی زمینه های/ کنکورسراسری/ بدون کنکور/آزمون کارشناسی ارشد/ آزمون دکتری / تیزهوشان / نمونه دولتی / تحصیل در خارج/نظام مهندسی / دانشگاه آزاد / دانشگاه پیام نور / دانشگاه غیرانتفاعی /9099071613
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به سامانه مشاوره تحصیلی میباشد.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط شرکت طراحی پرتو
نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه
سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
سوالات کاربران