تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

پاسخگویی به درخواست‌های دانشجویان


تاریخ :    ۱۳۹۲/۱/۲۴     بازدید :    ۱۰۰۰

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، تسریع در پاسخگویی به درخواست‌های دانشجویان و واگذاری هر چه بیشتر تسهیلات رفاهی دانشجویی به دانشگاه‌ها در سال جاری را از مهمترین اولویت‌های سازمان امور دانشجویان کشور عنوان کرد.

به گزارش سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمود ملاباشی با تشریح عملکرد سازمان امور دانشجویان کشور در سال 91، با اشاره به حل مشکل مقرری دانشجویان بورسیه خارج از کشور، اظهارکرد: شهریه‌ و مقرری‌های تحصیلی دانشجویان مقطع دکتری برای تمام دانشگاه‌ها تا پایان سال 91 پرداخت شد، همچنین مقرری شش ماهه اول سال 92 نیز پرداخت شده است.

وی افزود: دانشجویان مقطع دکتری می‌توانند با مراجعه به دانشگاه‌ها مقرری تحصیلی خود را دریافت کنند.

ملاباشی با بیان اینکه پذیرش دانشجویان نمونه کشوری به طور رسمی به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است و دانشگاه‌ها ملزم به اجرای آن هستند، گفت: امکان ادامه تحصیل دانشجویان نمونه کشوری در مقطع بالاتر به عنوان یک الزام در 28 اسفند ماه سال 91 به دانشگاه‌ها ابلاغ شد.

وی به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه‌های داخل کشور در سال 91 اشاره کرد وگفت: ظرفیت پذیرش دانشجویان غیرایرانی در سال 91، یک هزار و 198 نفر از وزارت علوم و 262 نفر از وزارت بهداشت بود که این رقم در مقایسه با سال 90 افزایش چشمگیری داشته است.

وی افزود: در سال 90 شیوه پذیرش نیز به صورت پرونده‌ای بود، اما در سال 91 به صورت برگزاری آزمون در دو کشور افغانستان و تاجیکستان انجام شد که در سال 92نیز این شیوه گسترش می‌یابد.

رییس سازمان امور دانشجویان، گفت: در سال 91 با تقاضای انتقال و مهمانی 22 هزار و 969 نفر دانشجو موافقت شد و 8234 دانشجوی انصرافی نیز پذیرش و مشغول به تحصیل شدند، همچنین با انتقال 314 دانشجوی ایرانی مقیم خارج از کشور و ادامه تحصیل آنها در شورای انتقال سازمان امور دانشجویان موافقت شد و طبق آیین‌نامه 28 اسفند ماه سال گذشته، دانشگاه‌ها موظف شدند کلیه دانشجویان ایرانی خارج از کشور را در دانشگاه‌های داخل بپذیرند که در این زمینه، انتقال دانشجویان دوره دکتری نیز میسر شد.

وی با اشاره به فعالیت‌های فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، اظهارداشت: سند چشم‌انداز توسعه ورزش دانشگاه‌ها بر اساس افق 1404 امسال ابلاغ می‌شود.

ملاباشی با اشاره به اینکه در سال گذشته 1883 نفر بورس داخل کشور پذیرفته شدند و 99 نفر نیز موفق به اعزام خارج از کشور شدند، خاطرنشان کرد: 681 نفر برای فرصت مطالعاتی به خارج از کشور اعزام شدند و 2483 نفر نیز با هزینه شخصی به خارج از کشور اعزام شدند.

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور افزود: برای 52 هزار و 742 نفر از دانشجویان ایرانی مقیم خارج پرونده ارائه تسهیلات ارزی با هزینه شخصی تشکیل شد.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 2 و 3
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه