تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

بازار کار رشته پزشکی برای خانم ها


تاریخ :    ۱۳۹۸/۶/۱۲     بازدید :    ۳۱۸۶
بازار کار رشته پزشکی برای خانم ها بسیار مهم است زیرا برای قبولی در این رشته و تحصیل  در این رشته انرژی و زمان زیادی از بین میرود. از همین رو همه داوطلبان رشته پزشکی به خصوص خانم ها میخواهند بازار کار رشته پزشکی را بدانند. ما در این مقاله درباره رشته پزشکی و بازار کار آن توضیحاتی ارائه میدهیم.

بازار کار رشته پزشکی برای خانم ها : موفقیت و قبولی در رشته پزشکی سخت و زمان گیر است. هر ساله داوطلبان زیادی برای قبولی در رشته پزشکی به رقابت میپردازند.تقریبا تمامی کسانی که میخواهند در رشته پزشکی تحصیل نمایند می دانند که راه بسیار سخت و طاقت فرسایی را خواهند داشت اما چون میدانند بعد از این همه سختی و مشقتی که در طول مدت زمان تحصیل در رشته پزشکی تحمل میکنند ، هم از لحاظ جایگاه اجتماعی در مقام بالایی در بین مردم قرار میگیرند و هم از لحاظ مادی می توان گفت که در حاشیه امنی قرار خواهند گرفت. اما باید این را بگوییم که راه بسیار دشوارتر از چیزی که در ذهنتان هست در پیش دارید تا بتوانید به یک متخصصی تبدیل شوید که بتوانید بهترین درامد و رفاه اجتماعی را داشته باشید.


بازار کار رشته پزشکی برای خانم ها و اقا بسیار مناسب است و اگر بتوانید در این رشته موفق شوید قطعا بازار کار خوبی خواهید داشت. وهمچنین بازه ی درآمد برای یک پزشک عمومی به عوامل متعددی وابسته است از جمله: تجربه ی طبابت، محل مطب و نحوه ی برخورد با بیماران. میانگین درآمد ماهیانه پزشکان عمومی از ۳ تا ۸ میلیون تومان گزارش شده است که با توجه به شرایط می تواند کمتر یا بیشتر باشد.
اما رشته پزشکی مشکلات فراوانی دارد که از جمله مشکلات رشته ی پزشکی، طولانی بودن دوره و طاقت فرسا بودن آن است.محروم بودن از تعطیلات و تفریحات متداول هم سن و سالانتان و نداشتن درآمد تا پایان دوره ی تحصیلتان. بر همگان روشن است که مواجهه با صحنه های دلخراش مرگ، خونریزی و جراحتهای شدید، کم کم بر روحیاتتان تاثیر منفی می گذارد. پس این رشته مناسب کسانی است که توانایی تطابق با شرایط سخت آن را داشته باشند.


پزشکی عمومی چند سال طول می کشد؟

تحصیل در پزشکی  به این صورت می باشد که پس از قبولی در کنکور تجربی دانشجو پزشک
ی باید دروس پایه پزشکی را بگذراند . دروس پایه پزشکی شامل بافت شناسی ، آناتومی ، انگل شناسی و ... می باشد.
پس از این که تمامی این دروس را می گذراند باید در یک آزمون جامع برای دروس پایه که خوانده شرکت کند. زمان گذراندن این دوره 2 تا 3 سال می باشد. 
دوره بعدی که حدود 6 ماه تا 1 سال به طول می انجامد دوره فیزیوپاتولوژی می باشد که در این دوره دانشجویان باید مبانی تشخخیص و علت شناسی بیماری ها را بشناسند.

دوره بعدی که حدود 20 ماه تا 27 ماه به طول خواهد انجامید باید در دوره کارآموزی بالینی یا همان استیجری شرکت نماید که در این دوره دانشجو علاوه بر وارد شدن به بیمارستان می بایست دروس دیگر تئوری را بگذراند. در این دوره دانشجویان در بخش های مختلفی مثل داخلی ، جراحی ، زنان و کودکان و ... کسب تجربه می نمایند.


پس از این دوره دانشجو باید برای وارد شدن به مرحله بعدی در آزمون جامع پره اینترنی شرکت نمایند. این آزمون بقدری سخت است که دانشجویان در این دوره به مشکل زیادی برخورد می کنند چرا که تنها دانشجویان در صورت قبول نشدن تنها 3 بار می توانند در این آزمون شرکت نمایند و در صورت قبول نشدن باید با دنیای پزشک شدن خداحافظی کنند!!! توجه داشته باشید که پس از هر بار مردودی برای شرکت دوباره در این آزمون باید 6 ماه صبر کنند . در بدبینانه ترین حالت این دوره نیز حدود 18 ماه زمان میبرد.

مرحله آخر دوره اینترنی یا کارورزی می باشد که حدود 18 ماه به طول خواهد انجامید که دانشجو در این دوره تمام بخش های تخصصی پزشکی را می گذراند. در این مدت 18 ماهه دانشجو باید رساله پزشکی یا همان پایان نامه خود را نیز ارائه دهد. حال در صورت گذراندن تمامی این مراحل دانشجو یک پزشک عمومی شناخته می شود.

دروس علوم پایه

بیوشیمی، بافت‌شناسی،، تشریح (نظری- عملی)، تشریح (آناتومی) (نظری ـ عملی)، فیزیولوژی(نظری ـ عملی)، ایمونولوژی(نظری)،اپیدمیولوژی، روانشناسی، جنین‌شناسی، تغذیه، ژنتیک، زبان تخصصی، آسیب‌شناسی عمومی، انگل‌شناسی، میکروب‌شناسی دوره فیزیوپاتولوژی این دوره شامل 31 واحد درسی است که دو ترم تحصیلی طول خواهد کشید. در پایان این دوره معدل دانشجو از دروس فیزیوپاتولوژی، باید دست‌کم 12 باشد، در غیر این صورت دانشجو باید درس‌هایی را که در آنها نمره کمتر از 12 آورده است،‌ مجدداً بخواند. حداکثر مدت مجاز،‌در مراحل اول و دوم (علوم پایه و فیزیوپاتولوژی) 5 سال است. در پایان این دو دوره دانشجویانی که همه‌ی واحدها را با موفقیت بگذرانند، به دوره‌ی کارآموزی بالینی راه می‌یابند. باید توجه داشت که ملاک قبولی در امتحانات این مرحله، کسب حداقل نمره 12 از 20 است؛ در حالی که در دروس پایه، ملاک کسب نمره 10 از 20 می‌باشد.

دروس فیزیوپاتولوژی

آسیب‌شناسی اختصاصی، فارماکولوژی، سیمیولوژی، دوره‌های فیزیوپاتولوژی ارگان‌ها .دوره ‌کارآموزی بالینی دانشجویان پزشکی در این مرحله قادر هستند تا آموخته‌های خود را از دروس مختلف با یافته‌های بالینی از بیماران بستری در بیمارستان‌ها تطبیق داده و با بهره‌گیری مناسب از روش‌های تشخیص آزمایشگاهی، بیماری را تشخیص دهند و اقدامات مناسب درمانی را برای بیمار انجام دهند. این دوره شامل 97 واحد درسی است که در چهار بخش اصلی ارائه می‌گردد و عمدتاً مسائل رایج در پزشکی عمومی را شامل می‌شود که عبارتند از داخلی، جراحی، زنان و کودکان. در سایر بخش‌ها که بخش‌های فرعی محسوب می‌شوند نیز بیماری‌های شایع در آنها آموزش داده می‌شود. با توجه به این مطلب، چهار رشته اصلی جراحی، داخلی، زنان و کودکان زمان بیشتری را به خود اختصاص می‌دهند.

در دوره کارآموزی، دانشجویان باید روش برخورد با بیمار، تهیه شرح حال بیمار و نحوه تشخیص و درمان را فرا بگیرند تا در دوره‌ بعدی - کارورزی- که خود تصمیم گیرنده خواهند بود، بتوانند به کمک بیماران بشتابند و تصمیمات لازم را اتّخاذ نمایند. در دوره کارآموزی نمره قبولی در دروس عملی و نظری 12 است و معدّل کلّ دوره کارآموزی باید بالای 14 باشد و چنانچه کمتر از 14 باشد، باید واحدهای با نمره کمتر از 14 تکرار شود تا معدل کل به 14 برسد. در پایان این دوره، دانشجویان قبل از ورود به دوره کارورزی در امتحانی به نام امتحان جامع کارورزی شرکت می‌نمایند و پس از قبولی به دوره کارورزی وارد می‌شوند. چنانچه دانشجویی در امتحان مربوط قبول نگردد، حداکثر 4 مرتبه می‌تواند در این امتحان شرکت نماید.


دروس کارآموزی بالینی

بیماری‌های اعصاب، بیماری‌های عفونی، کارآموزی داخلی، بیماری‌های جراحی، بیماری‌های ارتوپدی، بیماری‌های عفونی، کارآموزی جراحی، تاریخ و اخلاق پزشکی، بیماری‌های کودکان، پزشکی قانونی و مسمومیت‌ها، فارماکولوژی بالینی،‌ کارآموزی چشم،‌ کارآموزی پوست، کارآموزی بهداشت، کارآموزی بخش کودکان،‌ بهداشت، کارآموزی گوش و حلق و بینی، کارآموزی ارتوپدی. بیماری‌های زنان و زایمان، کارآموزی رادیولوژی، بیماری‌های روانی، کارآموزی روانپزشکی.

دوره کارورزی بالینی این دوره آخرین مرحله آموزش پزشکی است و آن را دوره انترنی نیز می‌گویند. این دوره 64 واحد درسی است و 18 ماه به طول می‌انجامد. در دوره کارورزی،‌دانشجویان مسؤولیت معاینه‌ی بیماران و تشخیص و اقدامات درمانی را در بیمارستان بر عهده خواهند داشت و آموخته‌های خود را در دوره‌های قبل به طور عملی انجام خواهند داد تا آماده پذیرش شغل پزشکی در جامعه شوند و بتوانند به طور مستقل به درمان بیماران بپردازند. در پایان این دوره و قبل از فراغت از تحصیل، کارورزان باید درس پایان‌نامه را که 6 واحد درسی است، آغاز کنند.

دروس کارورزی بالینی

کارورزی بخش جراحی، کارورزی بخش چشم، کارورزی بخش سوانح و سوختگی، کارورزی بخش ارتوپدی، کارورزی بخش ارولوژی، کارورزی بخش اطفال، کارورزی بخش بهداشت، کارورزی بخش گوش و حلق و بینی،‌ کارورزی بخش داخلی، کارورزی بخش زنان و زایمان، کارورزی بخش اورژانس، کارورزی بخش نفرولوژی، کارورزی بخش پوست، کارورزی بخش روانپزشکی .

 

شرایط ثبت نام لیسانس به پزشکی 98

1- برخورداری از شرایط عمومی تحصیل رایگان

2- دانش‌آموخته مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته کلیه رشته‌های گروه علوم پزشکی و گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم تجربی

3- دارا بودن حداکثر 25 سال سن در زمان ثبت‌نام آزمون (متولدین 25 دی‌ماه 1368 به بعد) در مورد کسانی که دارای کارت پایان خدمت باشند مدت خدمت نظام‌وظیفه به حداکثر سن آنان اضافه می گردد.

4- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ازنظر نظام‌وظیفه (در مورد آقایان)

تبصره- کسانی که خدمت نظام‌وظیفه آنان حداکثر تا قبل از شروع نیمسال اول سال تحصیلی 95-1394 (زمان ثبت‌نام) به اتمام می رسد می توانند به‌صورت مشروط در آزمون شرکت کنند. بدیهی است که درصورتی‌که پذیرفته‌شدگان در آزمون تا زمان ثبت‌نام کارت پایان خدمت دریافت نکرده باشند، قبولی آنان کان لم یکن تلقی خواهد شد. دانشگاه هیچ مسئولیتی در مورد مکاتبه با سازمان نظام‌وظیفه و اخذ مجوز یا مهلت ندارد. دانشگاه هیچ مسئولیتی در مورد خسارات احتمالی که از این ناحیه به داوطلب وارد می شود ندارد.

5- دانش‌آموختگان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری عمومی از دانشگاه های سراسری و آزاد و غیره حق شرکت در آزمون را ندارند.

6- دارا بودن معدل کل دیپلم بالاتر از 18

7- دارا بودن معدل مقطع کارشناسی بالاتر از 16

8- دارا بودن یکی از مدارک زبان انگلیسی به شرح زیر:


نام مدرک زبان

حدنصاب قبولی

TOEFL

500

IELTS

6

MSRT

50

MHLE

50


داوطلبانی که مدرک زبان ندارند می توانند به‌صورت مشروط در آزمون شرکت کنند. بدیهی است درصورتی‌که پذیرفته‌شدگان در آزمون تا زمان ثبت‌نام مدرک زبان خود را ارائه ننمایند، قبولی آنان کان لم یکن تلقی خواهد شد. امکان ثبت‌نام مشروط، ارائه مرخصی تحصیلی و یا ذخیره قبولی و سایر موارد نیز به ‌هیچ‌وجه وجود ندارد. دانشگاه هیچ مسئولیتی در مورد خسارات احتمالی که از این ناحیه به داوطلب وارد می شود ندارد.

9- قبولی در آزمون ورودی به‌صورت چندمرحله‌ای و شامل آزمون کتبی، مصاحبه و ارزیابی فرا شناختی می باشد




جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید  

تماس از تلفن ثابت بدون کد ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳

 پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )


** به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های ناآگاهانه گذشته **

کلمات کلیدی :

سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 7 و 2
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه