تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب
تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613
بازار کارداروسازی برای بانوان , راهنمای ورود به بازارکار داروسازی , بازار
کار داروسازی , بازار کار داروسازی چگونه است , آشنایی با شغل داروسازی , درامد داروسازی
رشته داروسازی به شناخت ماده مؤثر، فرموله کردن این ماده (تبدیل ماده مؤثر به فرمی که قابل مصرف برای بیمار باشد مثل قرص، کپسول، شربت یا استفرشته داروسازی به شناخت ماده مؤثر، فرموله کردن این ماده (تبدیل ماده مؤثر به فرمی که قابل مصرف برای بیمار باشد مثل قرص، کپسول، شربت یا استفاده از روشهای تزریقی) و بررسی اثرات دارو بر بدن بیمار میپردازد.
رشته داروسازی در برنامه ریزی برای حل مسائل مرتبط با دارو و سلامت در سطح ملی، پیشگیری از سمیت و عوارض جانبی داروها و اطلاع رسانی داروها، شناخت کامل خصوصیات داروهای موجود در فارماکوپه دارویی و راهنمایی بیماران و مشاوره پزشکان در استفاده درست از داروها و دیگر موارد مرتبط با دارو درمانی هم نقش دارد.
حیطه شغلی رشته داروسازی از تنوع زیادی برخوردار است. یک داروساز می تواند در صنايع داروسازی و کارخانههای آرايشی ـ بهداشتی مشغول به کار شود یا در یک داروخانه به دریافت نسخه های پزشکان و آماده کردن داروهای تجویزی به بیماران بپردازد.
مهارت های فارغ التحصیلان رشته داروسازی
مهارت بازاریابی و فروش
مهارت در علم ریاضی به دلیل محاسبات دارویی در زمان ساخت و تهیه دارو
مهارت در ارتباط با مراجعین، اعضای کادر درمان و شرکت های دارویی
توانایی راهنمایی و آموزش دیگران
برخی از فارغ التحصیلان رشته داروسازی نیز به صورت مستقل کار کرده و با کسب مجوزهای لازم، نسبت به تاسیس داروخانه اقدام می نمایند که با توجه به میزان فعالیت، نوع خدمات و تعداد مشتری که دارند، به درآمدهای متفاوتی دست می یابند. البته در برخی مناطق ممکن است به دلیل تعداد زیاد داروخانه ها هر ساله مجوز تاسیس صادر نگردد.
از جمله گرایشهای تخصصی این رشته نیز میتوان به شیمی دارویی، فارماکولوژی، داروسازی بالینی، فارماسیوتیکس، سم شناسی و ... اشاره کرد.
این رشته داری بازار کار نسبتا خوبی است. اکثر داروسازان به عنوان مسئول فنی داروخانه و سایرین در صنعت و بیمارستان ها مشغول فعالیت هستند. تقریبا 4 درصد داروسازان با توجه به تعداد کثیر داروساز در سطح کشور و محدود بودن تعداد داروخانهها و نداشتن رزومه یا علاقه در حیطه صنعت و داروسازی بیمارستانی در هیچکدام از این زمینهها موفق به انجام فعالیت نمی شوند.
وظایف یک داروساز در محیط کار چیست؟
در جایگاههای مختلف متفاوت میباشد؛ مثلا در صنعت، نظارت و مدیریت بر مراحل مختلف کشف مولکول دارویی، مراحل سنتز و تولید آن، مراحل تبدیل آن به اشکال مختلف دارویی، بسته بندی و آزمایشات مختلف روی محصولات به عهده داروساز میباشد.
در بیمارستانها نیز میتوانند به عنوان مسئول امور دارویی بیمارستان، مسئول داروخانه و مسئول فنی داروخانه و نظارت بر نحوه تجویزهای دارویی پزشکان برای بیماران بستری به عنوان داروساز بالینی مشغول به کار شوند.
مورد سوم تاسیس داروخانه یا مسئول فنی داروخانه است که اکثر داروسازان در این حوزه مشغول به کار هستند. نظارت بر خرید دارو، انبارداری، نسخهپیچی بیمههای مختلف، نگهداری داروها، مشاوره دارویی و ارائه داروهای مناسب بدون نیاز به تجویز پزشک و سایر موارد از جمله وظایف آنها در این حوزه میباشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با
این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید
تماس از تلفن ثابت بدون کد ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳
پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )
** به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های ناآگاهانه گذشته **
لینک های مرتبط
موضوعات سایت
صدای مشاور تحصیلی
مرکز مشاوره تحصیلی آموزشی و تلفنی
مشاوره تخصصی درتمامی زمینه های/ کنکورسراسری/ بدون کنکور/آزمون کارشناسی ارشد/ آزمون دکتری / تیزهوشان / نمونه دولتی / تحصیل در خارج/نظام مهندسی / دانشگاه آزاد / دانشگاه پیام نور / دانشگاه غیرانتفاعی /9099071613
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به سامانه مشاوره تحصیلی میباشد.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط شرکت طراحی پرتو
نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه
سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
سوالات کاربران