تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

چگونه با خود حرف بزنیم؟


تاریخ :    ۱۳۹۴/۶/۵     بازدید :    ۲۰۱۹

چگونه با خود حرف بزنیم؟ 

---------------------------------------------

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

 مشاور دهنده تخصصی برنامه ریزی درسی

برای تماس با مشاورین ما تنها از تلفن ثابت، بدون گرفتن کد و با شماره 9099071613   تماس حاصل فرمایید. 

تماس از ساعت 8  صبح تا  12  شب  

حتي ايام تعطيل

...............................................................

 

چگونه با خود حرف بزنیم؟

همه ما روزانه بارها و بارها شاهد گفت و گوهایی هستیم كه در ذهن‌مان صورت می‌گیرد و مخاطب آن خودمان هستیم. آیا تا به حال به این مكالمات درونی توجه كرده‌اید؟ می‌دانید چرا این گفت و گوهای ذهنی وجود دارد؟ آیا این گفت و گوها، بر زندگی‌مان تأثیر گذار است؟ برای پاسخ به این سؤالات جالب و اطلاعات بیشتر در مورد گفت و گوهای ذهنی، می‌توانید این نوشتار را مطالعه كنید......
گفت و گوی ذهنی می‌تواند مكالمه‌ای درونی باشد كه هر روز صبح كه از خواب بلند می‌شویم در ذهنمان تكرار می‌شود. این گفت و گوی ذهنی صدایی است كه تشویق یا تنبیه‌مان می‌كند و برگرفته از اطلاعاتی است كه در ضمیر نا خودآگاه و نیمه خود‌آگاه ما وجود دارد. به زبانی دیگر، گفت و گوی ذهنی، صحبت‌هایی است كه شما در طول روز با خودتان دارید. این مكالمه‌های درونی می‌تواند حالتی مثبت یا منفی داشته باشد. مثلاً شما با خود می‌گویید: "من می‌توانم یا نمی‌توانم فلان كار را انجام دهم".
به عنوان یك قانون كلی، هر نوع مكالمه درونی كه رفتار شما را محدود كرده و منزلت شما را پایین آورد، گفت و گوی ذهنی منفی به حساب می‌آید، در حالی كه مكالمه درونی مثبت باعث می‌شود احساس خوبی داشته و سرشار از انگیزه شوید. خیلی اوقات افراد از مثبت یا منفی بودن محتوای آنها اطلاع ندارند و تنها احساس ناشی از ان را به همراه دارند.
مكالمه درونی معمولاً از عبارات و صحبت‌هایی كه طی دوران كودكی از زبان كسانی كه از دیدگاه كودكانه، افرادی مقتدر به شمار می‌آیند، به طور مثال از پدر و مادرتان شنیده‌اید، نشأت گیرد.
"من آدم احمقی هستم"، این جمله یا جمله‌ای مشابه با همین تأثیر، یكی از معمول‌ترین عباراتی است كه در گفت و گوی ذهنی به كار می‌رود.
قدرت گفت و گوی ذهنی
وی از این طریق می‌تواند رفتارهای خود را تحلیل كرده و اگر گفت و گوی ذهنی‌اش منفی و مانعی برای موفقیتش است، آن را با مكالمه درونی مثبت جایگزین كند.
به طور متوسط افراد در هر روز ٦٠ هزار تا ٨٠ هزار فكر از ذهن‌شان می‌گذرد. شمار بسیاری از این افكار می‌تواند منفی باشد چرا كه خیلی از افراد از تأثیر مكالمه درونی مثبت در دستیابی به اهداف شخصی و حرفه‌ای نا آگاهند.
اگر هر فرد به پس زمینه اصلی مكالمات ذهنی خود كه به طور پیوسته در ذهنش تكرار می‌شود توجه كند، به تأثیر مسلم و آنی این مكالمات نه تنها بر افكار بلكه بر عملكرد و رفتار خود نیز پی‌خواهد برد.
گفتگوی درونی
ضمیر نا خودآگاه‌تان با شما سخن می‌گوید. اگر تشخیص دهید كه بیشتر از مكالمه درونی مثبت استفاده می‌كنید یا منفی، به نشانه‌ای خوب جهت پی بردن به نوع رویكردی كه در كودكی شاهد آن بوده‌اید، دست یافته‌اید. شما با این اطلاعات، می‌توانید اعتقادات محدود كننده‌ای را كه زائیده ضمیر نا خودآگاه شماست و به صورت مكالمه درونی نمود می‌یابد، شناسایی كنید.
گفت و گوی ذهنی مثبت بی‌نهایت سودمند است و بر روش‌های برنامه‌ریزی در آینده فرد مؤثر خواهد بود. مكالمه درونی مثبت همچنین می‌تواند شما را به سوی رویكرد "هر كاری و هر چیزی امكان‌پذیر است" سوق دهد.
تكنیك‌های گفت و گوی ذهنی مثبت
برای دستیابی به اهداف بزرگ و نتایج مثبت باید ذهن مثبتی داشته باشید و از قدرت جادویی كلمات برای كسب انرژی در جهت انجام كارها استفاده كنید. سعی كنید از تكنیك‌های زیر برای افزایش گفت و گوهای ذهنی مثبت درون خود استفاده كنید.
ـ دائما افكار و اعمال خود را بازبینی كرده و بهبود ببخشید.
ـ سعی كنید اعتماد به نفس، عزت نفس و انگیزه را درون خود تقویت كرده و افزایش دهید.
ـ به رویكردهای مثبت روی ‌آورید.
ـ افكار مثبت، امیدواری و مثبت‌گرایی خود را افزایش دهید.
ـ به سوی كسب صلاحیت‌های فردی و حرفه‌ای بیشتر و قابل تأمل‌تر گام بردارید.
ـ بر عقاید محدود كننده، موانع و چالش‌های شخصی و حرفه‌ای غلبه كنید.
ـ استرس و فشار عصبی خود را تسكین دهید.

gh


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 7
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه