تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

حمایت از فارغ‌التحصیلان دکترای خارج از کشور به عنوان استادیار پایه یک


تاریخ :    ۱۳۹۳/۷/۱۵     بازدید :    ۴۶۶
 
 
حمایت از فارغ‌التحصیلان دکترای خارج از کشور به عنوان استادیار پایه یک 
 
 

--------------------

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی اعزام دانشجو 

 مشاور تخصصی بورسیه دکتری 

برای تماس با مشاورین ما تنها با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره  9099071613  تماس بگیرید.

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

 
  -

ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی ریاست جمهوری در راستای اولویت های آموزشی مصوب ستاد از فارغ التحصیلان دکتری علوم و فناوری های شناختی که اقدام به بازگشت به کشور و همکاری با موسسات داخلی دارند، حمایت می کند.
به گزارش ایرنا با این حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی، فارغ التحصیلان دکتری خارج ازکشور پس از بررسی میزان ارتباط با علوم شناختی از یکسال حمایت ستاد به عنوان استادیار پایه یک برخودار شوند ، این حمایت فرصتی را به فارغ التحصیل می دهد تا در طی زمان یکساله جایگاه شغلی مناسبی را برای خودکسب کند.

*** حمایت های ستاد علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی در حوزه آموزش
در حال حاضر در دنیا حوزه علوم شناختی به عنوان دانشی نو و یک علم مادر مورد توجه بسیار قرار گرفته است البته بی تردید این دانش تأثیرات شگفت آوری بر بسیاری از حوزه های انسانی بر جای خواهد گذاشت، بنابراین نیاز است در کشور ما نیز سرمایه گذاری بیشتری در توسعه این دانش نو انجام شود.
لازم به ذکر است، سرمایه گذاری کشورهای پیشرفته در زمینه این دانش نو بسیارچشمگیر است و رقابت شدیدی در دست یابی به اسرار مغز و استفاده کاربردی از آن در میان کشورها وجود دارد.
در کشور ما در حالیکه در زمینه نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و فناوری اطلاعات سرمایه گذاری مناسبی انجام گرفته و پیشرفتهای قابل توجهی به دست آمده است، ولی در زمینه عضو چهارم دانش های همگرا، یعنی علوم شناختی هنوز اقدام متناسبی انجام نگرفته است.
در این راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تصویب سند خود در تابستان 1391 با هدف تشکیل بستری قانونی و تشکیلاتی برای توسعه این دانش نو در کشور آغاز به کار کرد.
گفتنی است، در این ستاد 4 گروه مختلف اما وابسته بهم شامل گروه پژوهش، فناوری و زیر ساخت، گروه آموزش، ترویج و منابع انسانی، گروه برنامه ریزی، نظارت وارزشیابی و گروه تجاری سازی، در بخش های مختلف خدماتی را به دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید حوزه های مرتبط با علوم شناختی ارائه می دهند.
بکارگیری فارغ التحصیلان دکتری علوم و فناوری های شناختی به عنوان استادیاراز جمله بسته های حمایتی ستاد در گروه آموزش، ترویج و منابع انسانی معاونت علمی است.
از دیگر حمایت های بخش آموزش ستاد می توان به حمایت از تالیف کتب، ترجمه و تدوین کتاب های مرتبط با حوزه علوم شناختی، حمایت از کنگره ها و کارگاه های مرتبط با این حوزه، برگزاری جلسات هم اندیشی و سمینارهای ترویجی، فرصت مطالعاتی برای اساتید جوان دانشگاه ها و حمایت از ارائه مقاله در کنگره های بین المللی و... بر اساس آیین نامه های مصوب اشاره کرد.
حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی معاونت علمی از انتشار کتب به دو صورت اولیه و ثانویه بوده که در حمایت اولیه، عناوین معینی با سفارش ستاد در سه قالب کتاب های ترویجی بروشوری (برای توزیع رایگان)، کتاب های ترویجی آموزشی (انتشار در فضای مجازی و یا بازارکتاب)، و کتاب های مرجع آموزشی (انتشار در فضای مجازی و یا بازارکتاب) تعریف شده و میزان حمایت طبق قرارداد ستاد با انجمن های علمی و یا ناشران همگام با پیشرفت کتاب پرداخت می شود.
همچنین، علاوه بر حمایت های اولیه، ستاد به منظور تشویق فعالیت های ترویجی مرتبط با علوم شناختی، حمایت ثانویه ای را نیز از نویسندگان کتاب های این حوزه از دانش، اعطا می کند. در این قالب، کتاب های درسی و یا ترویجی ترجمه شده، گردآوری شده، تألیفی و تصنیفی درحوزه علوم و فناوری های شناختی پس از چاپ توسط ستاد داوری و با توجه به ضوابط مورد حمایت قرار می گیرند.
حمایت ستاد از برگزاری کنگره ها و همایش های مرتبط با علوم شناختی با هدف گسترش فرصت های آموزشی و ترویجی در سطح کشور وحمایت از برگزاری کارگاه ها و سمینارهای آموزشی در راستای اولویتهای آموزشی مصوب ستاد و بر اساس آیین نامه مصوب مربوطه است.
همچنین ستاد به منظور ترویج علوم شناختی در بین اقشار جامعه نیز برنامه های متفاوتی از جمله ضبط برنامه های تلویزیونی، انتشار مقالات ترویجی در مجلات و روزنامه ها، ترویج علوم شناختی در مدارس ، برگزاری سمینارهای معرفی علوم شناختی ، برگزاری کمپینهای اجتماعی، تشکیل کمیته تخصصی ترویج علوم شناختی ، برگزاری مسابقات و المپیادها در نظر دارد.
این گزارش می افزاید، بر اساس صحبت‎های مدیر گروه بخش آموزش، ترویج و توسعه نیروی انسانی دکتر حامد اختیاری کمبود نیروی انسانی خبره در این حوزه چالشی جدی است که پیش روی ما قرار دارد بنابراین درصدد هستیم تا با فعالیت هایی که در حال حاضر درستاد انجام می دهیم شرایط تربیت افراد متخصص این عرصه را مهیا کنیم همچنین افرادی که در حوزه علوم همسایه هستند به این حوزه مهاجرت کنند، که بسیاری از فعالیت های ستاد که در بالا اشاره شد در همین راستا است.


سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 4 و 5
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه