تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071613

banner

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی
سامانه صدای مشاور تحصیلی

بررسی آمار پذیرش دانشجویان خارجی دانشگاه های آمریکا


تاریخ :    ۱۳۹۴/۱۱/۱۵     بازدید :    ۱۹۲۴

بررسی آمار پذیرش دانشجویان خارجی دانشگاه های آمریکا

--------------------

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی اعزام دانشجو

برای تماس با مشاورین ما تنها با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره  9099071613  تماس بگیرید.

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

..........................................................

تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های ایالات متحده در سال 2013 - 2014 به رقم بی‌سابقه 900 هزار نفری رسید. گسترش این پدیده باعث سه برابر شدن سهم این دانشجویان از اقتصاد آمریکا در 15 سال اخیر شده است. دو کشور پرجمعیت جهان در صدر فهرست قرار دارند.

 

 تابناک به نقل از بنگاه خبری فرست پست، افزوده است: با توجه به آمارهای نهادی مسئول، تعداد دانشجویان خارجی پذیرش شده در دانشگاه‌های آمریکا در سال تحصیلی 2013 - 2014 به بالاترین حد خود یعنی نزدیک به 900 هزار نفر رسید. نکته جالب سهم بالای چینی‌ها در این باره و سبقت تند آنها از هندی‌ها در سال‌های اخیر است. تقریباً از هر سه دانشجوی خارجی یکی چینی و تقریباً از هر هشت دانشجو یکی هندی است. نمودار شماره یک در زیر، این افزایش را نشان می‌دهد.

 

در این سال تحصیلی تعداد دانشجویان ثبت نام کرده خارجی در دانشگاه‌های آمریکا 66408 نفر افزایش یافته که سهم چینی‌ها و سعودی‌ها در این افزایش 73 درصد است. هند، برزیل، ایران و کویت نیز روی هم رفته افزایشی 18 درصدی را به خود اختصاص داده‌اند. نمودار شماره دو، سهم هر کشور از دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در آمریکا را نشان می‌دهد.

 

جمعیت دانشجویان چینی در دانشگاه‌های آمریکا در سال تحصیلی 2013 - 2014 به حدود 275 هزار نفر رسیده است که افزایش 17 درصدی نسبت یه سال قبل از آن را نشان می‌دهد. دانشجویان هندی نیز با افزایش تعداد 6 درصدی نسبت به سال قبل از آن به 106673 نفر رسیده‌اند. این در حالی است که تعداد آنها بعد از رکورد 105هزار نفری در سال 2009 - 2010 طی سه سال بعد هر سال کمتر شده بود. به این ترتیب تعداد دانشجویان چینی و هندی در دانشگاه‌های آمریکا از سال 2000 تاکنون به ترتیب پنج برابر و دو برابر شده است. (نمودار شماره سه)

 

در سال 1998 - 1999 چین بزرگترین کشور فرستنده دانشجو به ایالات متحده شده است و در دو سال بعد نیز وضعیت همین گونه بوده است. از سال 2001 - 2002 هند به صدر این فهرست رسید و این وضعیت تا سال 2008 - 2009 حفظ شد و بعد از آن بار دیگر کشور اول در فرستادن دانشجو به آمریکا شدند.

 

اصلی‌ترین کشورهای فرستنده دانشجو به آمریکا یعنی چین، هند و کره جنوبی روی هم رفته سهمی پنجاه درصدی دارند و پاکستان که پیش از این در بالای جدول این کشورها قرار دارد، اکنون حتی جزو 25 کشور اول هم نیست. (جدول شماره یک)

 

اکنون دانشگاه نیویورک، دانشگاه اول در میزبانی از دانشجویان خارجی است و این در حالی است که در دوازده سال گذشته، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی چنین موقعیتی داشته است. بعد از آن هم دانشگاهی در ایالت ایلینویز و دانشگاه کلمبیا قرار دارند. در واقع سه ایالت کالیفرنیا، نیویورک و تگزاس روی هم رفته پذیرای 32 درصد دانشجویان خارجی هستند. (جدول شماره دو)

 

سهم هزینه دانشجویان خارجی در اقتصاد آمریکا نیز در 15 سال گذشته سه برابر شده و شهریه پرداختی، هزینه خوابگاه، کتاب، مسافرت و سایر هزینه‌های آنها از 9 میلیارد دلار به 27 میلیارد دلار رسیده است. تصویر شماره یک نیز سهم منابع مختلف در تهیه شدن این هزینه‌ها را نشان می‌دهد.

 

 

نمودار شماره یک

 

نمودار شماره دو

 

نمودار شماره سه

 

جدول شماره یک

 

جدول شماره دو

 

تصویر شماره یک
کلمات کلیدی : بررسی آمار دانشجویان خارجی دانشگاه های آمریکا آمار دانشجویان خارجی امار دانشجویان خارجی دانشگاه های آمریکا ادامه تحصیل درترکیه شرایط ادامه تحصیل در ترکیه شرایط پذیرش ترکیه جزییات پذیرش ترکیه چگونگی پذیرش ترکیه اخذ اقامت ترکیه چگونگی اخذ اقامت ترکیه مهاجرت ترکیه بورسیه تحصیلی ترکیه ادامه تحصیل در ترکیه ارشد درترکیه دکتری ترکیه لیست دانشگاه های ترکیه رتبه بندی دانشگاه های ترکیه بهترین دانشگاه های ترکیه بورسیه دانشگاه های ترکیه شرط بورسیه ترکیه شروط اخذ اقامت ترکیه مدرک زبان ترکیه کشور ترکیه تحصیل در کشور ترکیه دانشگاه خصوصي و دولتي تركيه هزینه تحصیل در ترکیه دانشگاه های خصوصی ترکیه دانشگاه های دولتی ترکیه هزینه کارشناسی حقوق اروپا هزینه mba اسپانیا هزینه تحصیل مهندسی اروپا هزینه تحصیل مدیریت در امریکا ادامه تحصیل امریکا شرایط ادامه تحصیل در امریکا شرایط پذیرش امریکا جزییات پذیرش امریکا چگونگی پذیرش امریکا اخذ اقامت امریکا چگونگی اخذ اقامت امریکا مهاجرت امریکا بورسیه تحصیلی امریکا ادامه تحصیل در امریکا ارشد در امریکا دکتری امریکا لیست دانشگاه های امریکا رتبه بندی دانشگاه های امریکا بهترین دانشگاه های امریکا بورسیه دانشگاه های امریکا شرط بورسیه امریکا شروط اخذ اقامت امریکا مدرک زبان امریکا کشور امریکا تحصیل در کشور امریکا دانشگاه خصوصي و دولتي تركيه هزینه تحصیل در امریکا دانشگاه های خصوصی امریکا دانشگاه های دولتی امریکا هزینه کارشناسی حقوق امریکا هزینه mba امریکا هزینه تحصیل مهندسی امریکا هزینه تحصیل مدیریت در امریکا

سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 5 و 2
 
   

سوالات کاربران
printerنسخه قابل چاپ
انتخاب رشته حضوری

نرخ مشاوره %30 ارزانتر از بقیه