تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۱

تماس با خط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

تماس با خط ایرانسل ۴۹۷۳۷-۰۲۱

اولویت با تماس از تلفن ثابت میباشد.

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

شرایط لازم جهت اخذ پذیرش پزشکی در دانشگاه های آلمان


تاریخ :    ۱۳۹۶/۷/۱۲     بازدید :    ۸۸۷


 جهت مشاوره تخصصی اعزام به آلمان کافیست

با تلفن ثابت با شماره 9099071611

و یا باموبایل همراه اول با شماره  99225595 تماس بگیرید.

 تماس از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )

تحصیل در خارج از کشور این روز ها بسیار پر طرفدار است. بسیاری از داوطلبان تمایل دارند برای تحصیل در رشته پزشکی به خارج از کشور سفر کنند. تحصیل پزشکی در آلمان نیز یکی از این موارد است. برای دریافت اقامت تحصیلی و اطلاع از شرایط تحصیل پزشکی در نقاط مختلف همچنین اطلاع از هزینه تحصیل در رشته پزشکی ، با مشاورین سامانه صدای مشاور تحصیلی تلفنی تماس حاصل فرمایید.

مدارک لازم برای اخذ پذیرش پزشکی در دانشگاه های آلمان


مدرک پیش دانشگاهی :
نظام تحصیلی کشور آلمان نیز مانند نظام تحصیلی ایران ، 12 ساله است ، متقاضیانی که قصد تحصیل پزشکی در آلمان را دارند ، باید در ایران مدرک پیش دانشگاهی را اخذ نماید. در غیر این صورت نمیتواند در دانشگاه آلمان ثبت نام کند.

مدرک زبان انگلیسی:
متقاضیان تحصیل در آلمان باید مدرک زبان آلمانی حداقل در سطح B1  از مراکز مورد قبول سفارت آلمان باشند و آشنایی کامل به زبان آلمانی ، از شرایط مورد نیاز و ضروری جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های آلمان است. اگر متقاضی تقاضای تحصیل در رشته پزشکی در آلمان را دارد ، بهتر است که مدرک زبان آلمانی وی ، در سطح B2 آلمانی باشد زیرا در این صورت شانس پذیرش او در دانشگاه های آلمان به مراتب بیش تر خواهد شد.

شرایط مالی:
متقاضی می بایست حداقل مبلغ 9000 یورو یا معادل ریالی آن را در حساب خود به عنوان تمکن مالی و هزینه های زندگی یک ساله خود در حسابش نشان دهد و لازم است که متقاضی 2 روز قبل از وقت سفارت آلمان ، پرینت مالی از حساب خود تهیه نماید و به سفارت آلمان ارائه دهد. متقاضی باید این مبلغ را به آلمان برده و حساب بانکی جدید باز کند. که این حساب توسط دولت آلمان ، بلوکه می شود و هرماه فقط میتواند مبلغ 680 یورو از آن حساب برداشت نماید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش پزشکی در دانشگاه های آلمان

شناسنامه و پاسپورت متقاضی
سند ازدواج یا سند طلاق (در صورت وجود)
رزومه ی متقاضی (متقاضی بایستی یک فرم از سوابق خود و علت تحصیلش را که اصطلاحا (CV) خوانده میشود تکمیل نماید)
متقاضی بایستی یک انگیزه نامه مبنی بر علل تحصیل خود در کشور آلمان و اینکه چرا کشور آلمان را برای ادامه تحصیل انتخاب نموده است ارائه دهد.
نامه عدم سو پیشینه متقاضی در صورت نیاز

برگه اشتغال به تحصیل ( در صورت دانشجو بودن )
ارائه ی اصل یا ترجمه ی مدارک کلیه مقاطع تحصیلی به همراه ریز نمرات به زبان آلمانی (در حال حاضر کشور آلمان نیاز به ارائه مدرک ریز نمرات تمامی سال های دبیرستان و پیش دانشگاهی را دارد)
تمامی مدارک فوق حتماً باید به تأییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.
مدارک ، بعد از ترجمه و اخذ پذیرش باید به سفارت آلمان رفته و تأیید شوند و پس از تایید برای بعضی از دانشگاه ها در صورت نیاز دانشگاه DHL می گردد
جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید 

تماس از تلفن ثابت سراسر ایران بدون گرفتن کد :  
9099071611


تماس با خط همراه اول  99225595

تماس با خط ایرانسل  02149737

پاسخگویی 8 صبح تا 12 شب (
حتی ایام تعطیل)

سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
 
نام *
 
ایمیل *
 
پیام شما *
سوال امنیتی جمع اعداد 1 و 6
 
   

سوالات کاربران
نسخه قابل چاپ